Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Booking.com
Destinia.com
Expedia.com
Hotels.com
Travelocity
Vis 9 tilbud
Priserne leveres af vores partnere for ét værelse med variable opholdsregler som oplyst af ejendommen og afspejler værelsespriserne pr. nat, inklusive alle skatter og afgifter, som vores partnere er bekendt med. Du kan få yderligere oplysninger hos vores partnere.
Sådan påvirker betalinger til os rækkefølgen af priser, der vises. Værelsestyperne kan variere.
Sådan påvirker betalinger til os rækkefølgen af priser, der vises. Værelsestyperne kan variere.
Hoteller i nærheden
Anmeldelser (3.472)
Filtrer anmeldelser
3.472 resultater
Medlemsvurdering
2.010
901
341
121
99
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
Medlemsvurdering
2.010
901
341
121
99
Se, hvad de rejsende siger:
Valgte filtre
Filtre
Opdaterer listen...
27-32 af 3.472 anmeldelser
Anmeldt d. 30. juni 2016 fra mobile enheder

Selve campingpladsen er super lækker og virkelig godt anrettet til børnefamilier eller par der skal hygge sig en uges tid.
Masser af restauranter, udflugter i nærmiljøet og historie.
Eneste negative bemærkning må være deres siesta-regler, hvor man hverken må KØRE fra eller til pladsen. Det er hul i hovedet efter min mening og i det hele tager meget gammeldags måde at køre forretningen.

-------

The campsite itself is super delicious and really well served for families or couples to enjoy themselves a week's time.
Lots of restaurants, excursions in the immediate environment and history.
The only negative remark must be their siesta rules where you aren't allowed to drive from og to the campister. Silly rule, in my opinion, and all in all a very old-fashioned way of running the "business".

Dato for ophold: juni 2016
Rejsetype: Rejste med familie
Tak, Michael P
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
camping_unionlido, Quality hos Union Lido Camping Lodging Hotel, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 23. juli 2016
Google Oversæt

Dear Guest,
Thank you for taking the time to leave a comment on your stay with us.

The opinion of our Guests is of great importance to us, expecially on the features we are trying to improve. The siesta times are an explicit request of a great number of our Guests, who prefer to rest during the hottest hours of the day. Nevertheless we would like to thank you for your suggestion. We will take it into account amng all the others, and try to frind the most suitable compromise, as always.

On the other side, we are happy that you could enjoy all the other services and facilities we have to offer, and we hope to have you back as a Guest very soon!

Best regards,
Francesco

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 21. marts 2016

Vi havde booket en mobil home med Dansk Bilferie men fik ved ankomsten ikke vad vi havde set på nettet hjem fra, en eksplosion af gas grillen med brand ansigt og hår til følge var en af de ting som fik vores ferie ødelagt. Der vi ringede til dem fik jeg at vide at jeg bare kørte tingene unødvendig op.Der vi kom hjem kontaktede jeg dem og i første omgang kunne jeg får kr 1400,- i kompensation, lidt efter 1800,- og så 2000,- Kære folks, husk at en ferie ikke kan erstattes og en dårlig behandling som denne glemmes ikke bare, Desuden har vi haft lignende dårlig ferie med samme selskab 2 år tidligere. Her solgte man os en ferie i en Bungalow Telt hvor lynlåse var defekt så man ikke kunne lukke og hvor der stod gammel rådden vand under sove kabinen. Det var gammelt slidt materiale som de lejede ud til os for dyre penge. Gør jer selv den tjeneste og book hos et seriøst selskab. De 2 rejser var i 2013 og 2015.

Dato for ophold: april 2015
Tak, Horst Keilstrup R
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
camping_unionlido, Quality hos Union Lido Camping Lodging Hotel, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 8. april 2016
Google Oversæt

Dear Guest,

We are extremely sorry for this matter.
Unfortunately your review doesen't mention the name of the final Tour Operator you were staying with, as Dansk Bilferie has a partneship with numerous agencies working on our campsite. We kindly ask you to contact us at segreteria@unionlido.com, so that we can look into this matter as soon as possible.

We are sorry for this very negative experience you had through one of our agencies.
We would also like to remind you that our medical service is completely free of charge, and at complete disposal of our guests.

We sincerely hope to have you back in the future, in order to make it up to you.
Best regards

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 15. marts 2016 fra mobile enheder

Elsker denne campingplads som har alt i aktiviteter.
Gode indkøbsmuligheder, og fine butikker.
Meget børnevenlig plads, og så er her rent og pænt overalt !
Super hyggeligt at bo i de fine mobile homes og så er her altid masser af danskere
2 dejlige badelande og spa for voksne
Vender tilbage til dette paradis til sommer 2016

Dato for ophold: juli 2015
Rejsetype: Rejste med familie
1  Tak, 457rikkeb
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 6. september 2015 fra mobile enheder

Har kommet her hele livet, det er et fantastisk sted at tilbringe sin familie. Kan varmt anbefale dette sted til andre. Personalet er hjælpsomt og der er meget af det, der er vagter der cykler rundt om natten. Personalet snakker mange forskellige sprog og man kan let finde ud af det med de angivne flag på navneskiltet. Der er utallige muligheder på pladsen, og man behøver ikke at forlade stedet på ferien, medmindre man vil se andre steder. Informationen står klar til at hjælpe med det mindste og laver gerne ture for dig.

Dato for ophold: juli 2015
Rejsetype: Rejste med familie
Tak, 753lj
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
camping_unionlido, Quality hos Union Lido Camping Lodging Hotel, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 13. oktober 2015
Google Oversæt

Geachte Laura,
hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om een review te plaatsen. Uw suggesties helpen ons om onze diensten te verbeteren en om beter te voldoen aan uw behoeften als gast.
Nogmaals bedankt voor uw vertrouwen. Graag zouden wij u snel weer willen verwelkomen.
Hartelijke groeten,
Patrizia

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 23. august 2015

Fantastisk campingplads, hvor der er ALT hvad hjertet begærer. Som noget nyt er der nu mulighed for at medbringe sin hund, som vi dog ikke har gjort brug af. Det er en meget ren campingplads, hvor servicen er i top. Vi er kommet der igennem 10 år og fortsætter

Dato for ophold: juli 2015
Tak, Klan29
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
camping_unionlido, Quality hos Union Lido Camping Lodging Hotel, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 30. september 2015
Google Oversæt

Geachte familie,
hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om een review te plaatsen.
Nogmaals bedankt voor uw vertrouwen. Graag zouden wij u snel weer willen verwelkomen.
Hartelijke groeten,
Patrizia

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Se flere anmeldelser