Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“una mangiata di bontà”
Anmeldelse af Fattoria Imperiale

Intet tilgængeligt billede
Har du et billede?
Tilføj det.
Vi kan ikke finde priser for dette indkvarteringssted
Vores online rejsepartnere oplyser ikke priser for dette indkvarteringssted, men vi kan søge efter andre muligheder i Benevento
Indtjekning dd/mm/åååå Udtjekning dd/mm/åååå
Fattoria Imperiale
Vurderet som nr. 11 ud af 14 specialiseret indkvartering i Benevento
Anmeldt 6. august 2014
Google Oversæt

  • Overnattede: Juli 2014, rejste med familie
    • Sted
    • Renlighed
    • Service
Tak, barbara v
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (10)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog

5-9 af 10 anmeldelser

Anmeldt 4. december 2013
Google Oversæt

  • Overnattede: November 2013, rejste som par
    • Værdi
    • Renlighed
    • Service
2  Tak, Graguita
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. september 2013
Google Oversæt

Værelsestip: non ho utilizzato il servizio agriturismo
Vis flere værelsestip
  • Overnattede: Marts 2013, rejste i forbindelse med forretninger
    • Værdi
    • Sted
    • Renlighed
    • Service
Tak, paoloBenevento
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. juli 2013 fra mobile enheder
Google Oversæt

  • Overnattede: Juli 2013
    • Værdi
    • Sted
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
1  Tak, Maridario
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. februar 2013 fra mobile enheder
Google Oversæt

  • Overnattede: Januar 2013
    • Værdi
    • Sted
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
1  Tak, Valjean4
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Hoteller, som du muligvis også vil synes om...
Rejsende så også på disse hoteller i Benevento
25,1 km væk
Intet tilgængeligt billede
Domus Grampone
Nr. 16 af 27 i Benevento
2 anmeldelser
1,3 km væk
Hotel Villa Traiano
Hotel Villa Traiano
Nr. 1 af 14 i Benevento
237 anmeldelser
3,9 km væk
Hotel De La Ville
Hotel De La Ville
Nr. 8 af 14 i Benevento
71 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser
1,8 km væk
Hotel Antiche Terme
Hotel Antiche Terme
Nr. 2 af 14 i Benevento
170 anmeldelser
5,6 km væk
Villa Merici
Villa Merici
Nr. 2 af 14 i Benevento
33 anmeldelser
1,2 km væk
B&B Domus Traiani
B&B Domus Traiani
Nr. 1 af 27 i Benevento
300 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser

Har du været i Fattoria Imperiale? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Supplerende oplysninger om Fattoria Imperiale

Adresse: Contrada San Marco, Benevento, Italien
Beliggenhed: Italien > Campania > Province of Benevento > Benevento
Hotelstil:
Vurderet som nr. 11 ud af 14 specialiseret indkvartering i Benevento

Er dette din TripAdvisor-registrering?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering