Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Great stay”
Anmeldelse af Hotel Betulla

Bedste priser for -
Indtjekning dd/mm/åååå Udtjekning dd/mm/åååå
Priser er for 1 værelse til 2 personer
Vis priser
Sammenlign de bedste priser fra de mest populære rejsewebsites
og 2 websites mere!
Hotel Betulla
Vurderet som nr. 14 ud af 23 hoteller i Bardonecchia
Anmeldt 12. februar 2012
Google Oversæt

  • Overnattede: Februar 2012, rejste med familie
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med Thomas Cook
8  Tak, greg c
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelse
Anmeldelser (162)
Der er nyere anmeldelser for Hotel Betulla
Se de seneste anmeldelser
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

76-80 af 162 anmeldelser

Anmeldt 30. januar 2012
Google Oversæt

  • Overnattede: December 2011, rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
5  Tak, IRGLancs
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. januar 2012
Google Oversæt

Værelsestip: Ask for a first floor room with balcony. You pick up the wifi very well on first floor
  • Overnattede: Januar 2012, rejste med familie
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
3  Tak, discodeeva
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. januar 2012
Google Oversæt

  • Overnattede: Januar 2012, rejste med familie
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
9  Tak, boboblanco
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. januar 2012
Google Oversæt

  • Overnattede: December 2011
    • Værdi
    • Sted
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
5  Tak, NDunn-Jones
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Hoteller, som du muligvis også vil synes om...
Rejsende så også på disse hoteller i Bardonecchia
1.6 km væk
Hotel Europa
Hotel Europa
Nr. 2 af 23 i Bardonecchia
145 anmeldelser
2.2 km væk
Residence Cianfuran Bardonecchia
1.7 km væk
Hotel Ca Fiore
Hotel Ca Fiore
Nr. 1 af 23 i Bardonecchia
194 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser
0.1 km væk
Residence Villa Frejus
Residence Villa Frejus
Nr. 12 af 23 i Bardonecchia
53 anmeldelser
0.3 km væk
Hotel Sommeiller
Hotel Sommeiller
Nr. 20 af 23 i Bardonecchia
78 anmeldelser
2.3 km væk
Hotel Jafferau
Hotel Jafferau
Nr. 23 af 23 i Bardonecchia
404 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser

Har du været i Hotel Betulla? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Supplerende oplysninger om Hotel Betulla

Adresse: Viale della Vittoria 4, 10052, Bardonecchia, Italien
Beliggenhed: Italien > Piedmont > Province of Turin > Bardonecchia
Faciliteter:
Bar/lounge Restaurant Roomservice
Hotelstil:
Vurderet som nr. 14 ud af 23 hoteller i Bardonecchia
Prisområde: 637 kr.-650 kr. (Baseret på gennemsnitspriser for et standardværelse)
Hotelklasse:3 stjerner — Hotel Betulla 3*
Antal værelser: 36
Reservationsmuligheder:
TripAdvisor er stolte af at være samarbejdspartner med TripOnline SA, 5viajes2012 S.L. og Booking.com, så du med ro i sindet kan reservere på Hotel Betulla. Vi hjælper millioner af rejsende hver måned med at finde det perfekte hotel til både ferier og forretningsrejser og altid med de bedste rabatter og særtilbud.
Også kendt som:
Betulla Hotel Bardonecchia

Er dette din TripAdvisor-registrering?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering