“Brunch”
Anmeldelse af Cafe Mocca

Cafe Mocca
Prisklasse: 89 kr. - 299 kr.
Restaurantoplysninger
Anmeldt 4. oktober 2023 fra mobile enheder

Lækker mad i fine omgivelser!
Der er mad til en hver smag, forskellige oste, samt fisk, æg, fantastisk bacon den skal de have ekstra ros for endvidere søde sager i form af pandekager og snegle, frugt mm.
- god service hvor de fylder kaffe op for en ved bordet. Kan anbefales!

Dato for besøg: oktober 2023
Tak, Pioneer52724206904
Sprog
  • Flere sprog

Anmeldt 21. juli 2023 fra mobile enheder

Uvidende personale er et no go!

Vi spurgte ind til husets egen øl og servitricen fortalte at hun ikke vidste hvilken øl der var, hvor stor flasken var, eller hvilket bryghus, som stod bag øllen. Den var forøvrigt også gået på dato…

Nå, men det er Møns bryghus som står bag, 33cl flaske og det er en alm pilsner, kunne efter lidt research konstatere.

Nå, men maden var god, passende størrelse til en frokost.
Vi fik moules frites, pariser bøf (lidt overstegt), platte med fint udvalg, og fish n chips. Alt smagte godt.

Men personalet glemte vores ekstra bestillinger på drikkevarer og vi måtte rykke flere gange. Det kom efter vi var færdige med maden.

Det påvirkede desværre oplevelsen at personalet ikke rigtigt havde styr på det.
Men der er pænt og rent og gode siddepladser både inde og ude. Prisen er også fair. Maden er god.

Dato for besøg: juli 2023
Tak, Gitte F
Anmeldt 20. juli 2023

Alt gik godt - Husets burger var lidt trist, rigtig god vin og sød betjening, da jeg senere tjekkede min betaling, havde jeg betalt for mad andre havde nyd ved et andet bord; det drejede om kr. 7.- mere en vores menu ville have kostet, sååee!
MVH Kirsten Møller

Dato for besøg: juli 2023
Tak, Kirsten M
Anmeldt 2. juli 2023

Vores årlige familie-jamboree blev fejret på Cafe Mocca. De fleste bestilte deres Moules Frites, som blev serveret med godt brød til at søppe den dejlige ovs op med. Hertil sprøde pommes frites. En ret som kan anbefale

Dato for besøg: juni 2023
    • Mad
Tak, SteenWithen
Anmeldt 25. juni 2023 fra mobile enheder

Vores oplevelse på café mokka giver minus stjerner. Maden var kold og smagte af ingenting. Rejerne var ends frosne……..

Dato for besøg: juni 2023
Tak, lhp261163

Rejsende, der kiggede på Cafe Mocca, kiggede også på

Præstø, Vordingborg Kommune

Har du været i Cafe Mocca? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Gør krav på din registrering