Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
StayForLong
Destinia.com
Trip.com
Expedia.com
Travelocity
Orbitz.com
Vis 11 tilbud
Priserne leveres af vores partnere og afspejler værelsespriser pr. nat, inklusive alle skatter og afgifter, som vores partnere er bekendt med. Du kan få yderligere oplysninger hos vores partnere.
Sådan påvirker betalinger til os rækkefølgen af priser, der vises. Værelsestyperne kan variere.
Sådan påvirker betalinger til os rækkefølgen af priser, der vises. Værelsestyperne kan variere.
Hoteller i nærheden
Anmeldelser (120)
Filtrer anmeldelser
120 resultater
Medlemsvurdering
107
12
0
0
1
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
Medlemsvurdering
107
12
0
0
1
Se, hvad de rejsende siger:
Valgte filtre
Filtre
Opdaterer listen...
1-6 af 120 anmeldelser
Anmeldt d. 1. november 2020 fra mobile enheder

Vi er netop lige kommet hjem efter en så skøn og dejlig weekend på Jungshoved præstegård. Vi boede i Frejas værelse, som er så skønt og lækkert indrettet i smukke lyse farver og med den flotteste udsigt ud over Præstø fjord.
Værtsparret er så søde og ikke mindst meget opmærksomme på, at deres gæster har det godt.
Jeg sidder nu her tilbage på Fyn og er stadigvæk helt høj på den skønne weekend, som vi har haft i Præstø.
Har kommer vi helt sikkert igen.

Dato for ophold: oktober 2020
Rejsetype: Rejste som par
Tak, 844maja
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Filip Dalthur Rasmussen, Ejer hos Jungshoved Præstegaard, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 3. november 2020

Kære 844maja.

Tusind, Tusind TAK for den utroligt fine anmeldelse - Den betyder rigtigt meget for os.
Vi glædes ligeså over at høre, hvor meget I har nydt det og kan blot sige, at vi ser frem til at byde jer indenfor endnu engang - så et stort 'PÅ GENSYN'.

Bedste hilsner fra
Anette & Filip

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 30. september 2020

Vi tilbragte 2 dejlige nætter i brudesuiten.
Jungshoved Præstegård er idel, hvis du ønsker fred og ro i de smukkeste omgivelser.
Værtsparret er imødekommende og venlige og man føler sig rigtig velkommen.
Vi kommer gerne igen.

Dato for ophold: september 2020
Rejsetype: Rejste som par
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med hotellet
Tak, Ebbedan
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Filip Dalthur Rasmussen, Ejer hos Jungshoved Præstegaard, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 10. oktober 2020

Kære Ebbedan.

Mange tak for jeres meget fine tilbagemelding.
Vi glæder os til gensyn med jer igen en anden gang.

Bedste hilsner fra
Anette & Filip
Jungshoved Præstegård

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 18. august 2020

Man føler sig velkommen allerede når bilen triller ind på gårdspladsen.
Anna og Filip er perfekte værter, der oprigtigt interesserer sig for deres gæster, hvilket også var årsagen til at vi var der for anden gang. Omgivelserne er fantastiske og stedet er perfekt til et par døgns afslapning og hygge.

Dato for ophold: august 2020
Rejsetype: Rejste som par
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med hotellet
Tak, LykkeN5
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anette Knörr Rasmussen, Ejer hos Jungshoved Præstegaard, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 20. august 2020

Kære Lykke.

Mange tak for din meget, meget fine anmeldelse. den betyder rigtig meget for os.

Vi glæder os til at byde jer velkommen igen.

Bedste hilsner fra
Anette & Filip

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 27. juli 2020

Alt fra velkomst til lokation, atmosfære, værelser, udsigt morgenmad var som vi kun havde kunnet drømme om. Vi kommer helt sikkert igen til et længere ophold en anden gang. Familie drevet idyl og kun de varmeste anbefalinger herfra.

Dato for ophold: juli 2020
Rejsetype: Rejste som par
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med hotellet
Tak, evak308
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anette Knörr Rasmussen, Ejer hos Jungshoved Præstegaard, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 27. juli 2020

Kære Eva K.

Tusind tak for at du givet dig tid til at skrive en så flot anmeldelse, den er vi yderst taknemmelig for.

Vi glæder os til at kunne byde jer velkommen igen en anden gang.

Bedste hilsner fra
Anette & Filip

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 21. juli 2020

Vi var glade for vores ophold. Smukke omgivelser. Hyggeligt værelse. Personlig og uformel stemning. Både mulighed for ren afslapning og ro, samt gode cykel og vandreture i området. Eneste ulempe var at vi havde lejet værelse uden toilet og bad, det var i sig selv helt fint. Men virkede som om alle andre også brugte det og derfor svært at komme til...det havde iøvrigt en lidt dårlig lås. Men alt i alt var vi meget tilfredse og vil gerne komme igen.

Dato for ophold: juli 2020
Rejsetype: Rejste som par
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med hotellet
Tak, betina832020
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anette Knörr Rasmussen, Ejer hos Jungshoved Præstegaard, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 23. juli 2020

Kære betina832020.

Mange tak for din fine anmeldelse, den betyder rigtig meget for os.
Dejligt I har nydt den hyggelige afslapning.
Og ja I havde booket et værelse med delt toilet og bad, så der kunne godt være lidt 'run på' til tider.

Vi håber vi igen kan byde jer indenfor en anden gang.

Bedste hilsner fra
Anette & Co.

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Se flere anmeldelser