Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Sådan påvirker betalinger til os rækkefølgen af priser, der vises. Værelsestyperne kan variere.
Hoteller i nærheden
Anmeldelser (118)
Filtrer anmeldelser
118 resultater
Medlemsvurdering
105
12
0
0
1
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
Medlemsvurdering
105
12
0
0
1
Se, hvad de rejsende siger:
Valgte filtre
Filtre
Opdaterer listen...
1-6 af 118 anmeldelser
Anmeldt d. 18. august 2020

Man føler sig velkommen allerede når bilen triller ind på gårdspladsen.
Anna og Filip er perfekte værter, der oprigtigt interesserer sig for deres gæster, hvilket også var årsagen til at vi var der for anden gang. Omgivelserne er fantastiske og stedet er perfekt til et par døgns afslapning og hygge.

Dato for ophold: august 2020
Rejsetype: Rejste som par
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med hotellet
Tak, LykkeN5
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anette Knörr Rasmussen, Ejer hos Jungshoved Præstegaard, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 20. august 2020

Kære Lykke.

Mange tak for din meget, meget fine anmeldelse. den betyder rigtig meget for os.

Vi glæder os til at byde jer velkommen igen.

Bedste hilsner fra
Anette & Filip

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 27. juli 2020

Alt fra velkomst til lokation, atmosfære, værelser, udsigt morgenmad var som vi kun havde kunnet drømme om. Vi kommer helt sikkert igen til et længere ophold en anden gang. Familie drevet idyl og kun de varmeste anbefalinger herfra.

Dato for ophold: juli 2020
Rejsetype: Rejste som par
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med hotellet
Tak, evak308
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anette Knörr Rasmussen, Ejer hos Jungshoved Præstegaard, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 27. juli 2020

Kære Eva K.

Tusind tak for at du givet dig tid til at skrive en så flot anmeldelse, den er vi yderst taknemmelig for.

Vi glæder os til at kunne byde jer velkommen igen en anden gang.

Bedste hilsner fra
Anette & Filip

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 21. juli 2020

Vi var glade for vores ophold. Smukke omgivelser. Hyggeligt værelse. Personlig og uformel stemning. Både mulighed for ren afslapning og ro, samt gode cykel og vandreture i området. Eneste ulempe var at vi havde lejet værelse uden toilet og bad, det var i sig selv helt fint. Men virkede som om alle andre også brugte det og derfor svært at komme til...det havde iøvrigt en lidt dårlig lås. Men alt i alt var vi meget tilfredse og vil gerne komme igen.

Dato for ophold: juli 2020
Rejsetype: Rejste som par
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med hotellet
Tak, betina832020
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anette Knörr Rasmussen, Ejer hos Jungshoved Præstegaard, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 23. juli 2020

Kære betina832020.

Mange tak for din fine anmeldelse, den betyder rigtig meget for os.
Dejligt I har nydt den hyggelige afslapning.
Og ja I havde booket et værelse med delt toilet og bad, så der kunne godt være lidt 'run på' til tider.

Vi håber vi igen kan byde jer indenfor en anden gang.

Bedste hilsner fra
Anette & Co.

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 20. juli 2020

Super smukt og idyllisk beliggende lige ved fjorden - super gæstfrit sted, hvor man modtages godt - afslappet sted, men alligevel rigtig god standard på værelse, bad, morgenmad osv. Håber at komme tilbage.

Dato for ophold: juli 2020
Rejsetype: Rejste med familie
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med hotellet
Tak, Søren B
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anette Knörr Rasmussen, Ejer hos Jungshoved Præstegaard, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 23. juli 2020

Kære Søren B.

Mange tak for din meget fine anmeldelse, den betyder rigtig meget for os og skønt at har nydt det hele.
Håber vi kan få fornøjelsen af jer en anden gang.

Bedste hilsner fra
Anette & Filip

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 11. juli 2020

Et skønt sted at slappe af med basis for at nyde den fantastiske danske natur i områder omkring præstegården. Velholdte bygninger med en charmerende og hyggelig indretning, sætter rammen sammen med et imødekommende personale og to ejere som er åbne og imødekommende. Man følger sig meget velkommen.

Dato for ophold: juni 2020
Rejsetype: Rejste som par
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med hotellet
Tak, ballerupgaard16
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anette Knörr Rasmussen, Ejer hos Jungshoved Præstegaard, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 13. juli 2020

Kære ballerupgaard16.

Mange tak for at du har givet dig tid til, at skrive en så fin anmeldese, den sætter vi stor pris på.
Må I have en fortsat god sommer.

Bedste hilsner fra
Anette & Filip

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Se flere anmeldelser