Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Præstø
Tilføj
Indbakke
Søg
Hoteller i nærheden
Anmeldelser (102)
Filtrer anmeldelser
102 resultater
Medlemsvurdering
90
11
0
0
1
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
Medlemsvurdering
90
11
0
0
1
Se, hvad de rejsende siger:
Valgte filtre
Filtre
Opdaterer listen...
4-9 af 102 anmeldelser
Anmeldt d. 14. juli 2019

Romantisk gård i skønne omgivelser og meget imødekommende og hjælpsomt værtspar.
Vi boede på “Pigekammeret” en nat. Sengen var fin og vi blev vækket til fuglesang og ellers er der fred og ro.
Man kan gå ned til Præstø fjord på få minutter.

Dato for ophold: maj 2019
Rejsetype: Rejste som par
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med hotellet
Tak, loneingvor
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Frikkeknoerr, Chef  hos Jungshoved Præstegaard, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 21. juli 2019

Kære Lone,

Tak for din fine anmeldelse.
Vi er glade for, at vores omgivelser bidrog til fred og ro.

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 12. juli 2019

Vi blev taget imod med åbne arme af venlige og varme værter og kunne herefter nyde de helt fantastiske omgivelser. Der er ikke noget at sætte En finger på og det er helt sikkert ikke sidste gang vi har været forbi. De varmeste anbefalinger herfra!

Dato for ophold: juni 2019
Rejsetype: Rejste som par
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med hotellet
Tak, anneheideleth
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Frikkeknoerr, Chef  hos Jungshoved Præstegaard, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 21. juli 2019

Kære Anne,

Tusind tak for din positive og flotte anmeldelse.
Den er vi meget glade for :)

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 4. juli 2019

Et yderst behageligt og hyggeligt ophold, flotte omgivelser, man føler sig meget velkommen meget imødekommende værter på stedet.
Kan klart anbefales for andre, ingen stress og jag, gik en tur til vandet og nød naturen og stilheden, så på vildtet som nærmest løb i baghaven.

Dato for ophold: juni 2019
Rejsetype: Rejste i forbindelse med forretninger
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med hotellet
Tak, Go31413896292
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Frikkeknoerr, Chef  hos Jungshoved Præstegaard, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 21. juli 2019

Kære Gæst,

Tusind tak for dun udførlige beskrivelse af vores sted og omgivelser.
Din anmeldelse betyder meget for os :)

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 4. juli 2019

Her føler man sig hjemme, velkommen og kommer gerne tilbage. Omgivelserne garanterer et fredeligt ophold, og skønne værelser indbyder til hygge og afslapning. Det man frem for alt tager med sig hjem er dog den personlige og varme velkomst som familien altid byder på, samt ønskerne om at ses igen.

Værelsestip: Frederikkes Suite med herlig indretning og balkon.
Dato for ophold: juni 2019
Rejsetype: Rejste som par
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med hotellet
Tak, Camper47170127340
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Frikkeknoerr, Chef  hos Jungshoved Præstegaard, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 21. juli 2019

Kære Gæster,

Tusind tak for jeres hjertevarme anmeldelse.
Det betyder meget for os, at I føler jer hjemme hos os :-)

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 22. juni 2019

Lækker mad, dejlige værelser, utrolig hyggelig stemning, skøn udsigt, rimelige priser og en meget sød og servicemindet værtsfamilie.

Jungshoved præstegaard har både romantiske rammer til private arrangementer og en høj professionel standard til firmaarrangementer etc.

Vi glæder os til at komme igen!

Dato for ophold: juni 2019
  • Rejsetype: Rejste i forbindelse med forretninger
    • Værdi
    • Værelser
    • Service
Tak, JesperRK123
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Frikkeknoerr, Chef  hos Jungshoved Præstegaard, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 24. juni 2019

Kære Jesper,

Mange tak for din flotte, flotte anmeldelse af Jungshoved Præstegaard.

Dejligt at høre, at du finder vores sted og rammer passende til flere formål, det er vi glade for at læse.

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Se flere anmeldelser