“Alt det hjertet begærer”
Anmeldelse af Muldiverset

Muldiverset
Prisklasse: 95 kr. - 135 kr.
Beskrivelse: Muldiverset er en fuldt økologisk og biodynamisk gårdbutik, take-away, restaurant, folkekøkken, producent af økologiske specialiteter, vintagebutik og et sted hvor vi skaber forbindelser og fællesskab mellem mennesker gennem måltidet. Vi repræsenterer bæredygtig fødevareproduktion, produkter fra lokale avlere, cirkulær tænkning, tillid, sensorisk gastronomi og forbundethed til naturen samt arbejder for et sundere og mere bæredygtigt fødevaresystem gennem måltider af høj kvalitet i smag og råvarer. Torsdag og fredag middag og frokost på alle åbningsdage. Langborde og en åben, social atmosfære. Vi serverer den bedste kaffe på Sydsjælland og har altid interessente kager, incl. vores klassiske lagkage. Altid vegetariske eller veganske alternativer.
Restaurantoplysninger
Anmeldt 8. juni 2024 fra mobile enheder

Fantastisk stemningsfuldt og forunderligt. Nede på den smukke jord og høje mad- og værtsambitioner - som indfries. Skønt i haven til frokost eller i spisestuen til virkelig godt oksekød og nye kartofler med asparges i honning dressing (dagens meny) - den skifter

Dato for besøg: juni 2024
Tak, Wanderer42205481766
Sprog
  • Flere sprog

Anmeldt 11. maj 2024 fra mobile enheder

De bedste råvarer
Den mest afslappede stemning
Skønt personale

Bare man kunne klone Muldiverset, så der lå lignende perfekte steder over hele landet

Tak, Rikke L
Anmeldt 8. maj 2024 fra mobile enheder

Fantastisk sted med særdeles smagfuld økologisk mad. De elsker og prioriterer gode råvarer så vidt muligt fra nærområdet. Man kan virkelig se og smage, at det er tilberedt med største kærlighed og passion. Vi har besøgt stedet to gange i 2024, og vi kommer garanteret igen.

Tak, gnilbo
Anmeldt 7. maj 2024 fra mobile enheder

Udsøgte smørrebrød lavet fra bunden af friske økologiske råvarer fra nærmiljøet. Stedet har høflig selvbetjening, og det skabte desværre en del kø. Vi fik panerede fiskefileter med rejer og portobellosvampe-madder samt økologisk hjemmelavet sodavand. Meget lækkert. Stemningen der er som at komme hjem til sin mormor. Man føler sig straks hjemme og det er hyggeligt at sidde og kigge på alle de små samlerier, der er der. Vi fik kaffe, the og kage efterfølgende. Virkelig lækker kaffe og the, men kagen var en smule skuffende. Måske den kunne peppes lidt op, hvis der blev serveret lidt creme fraiche til eller flødeskum til dem, som er til det.

Tak, H208LLlouiseb
Anmeldt 22. februar 2024 fra mobile enheder

Maden, atmosfæren, værtsskabet, fællesskabet, hjertet - alt lige i øjet og på et og samme sted. En kæmpe fornøjelse at være del af for en aften som denne torsdag aften. Kan varmt anbefales.

Dato for besøg: februar 2024
Tak, klintgaard

Rejsende, der kiggede på Muldiverset, kiggede også på

Præstø, Vordingborg Kommune

Har du været i Muldiverset? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Gør krav på din registrering