Når man betaler næsten 10.000 kr., 2 personer én overnatning med Essensophold, så skal tingene være i orden, og det er de bestemt IKKE!
Tårnværelset, nummer 1, som er en ”suite” manglede både Nespressomaskine og kolde drikkevare, det kan man godt forvente. Der stod 2 små Møn-vand på værelset, som var 23 grader. Et lille køleskab på værelset og problemet var løst, også hvis man ikke ved hvornår gæsterne vil ankomme! Det manglede håndsæbe, og shampoo var der ikke nok af. Badeværelset var meget lille, og trykket på det varme vand var så lavt, at man kun kunne få et lunkent brusebad. Når det er en suite til 2500 kr., forventer jeg meget mere!
Essens, Sommer ’20, menuen hvor man vel med rette kan forvente at kunne læne sig tilbage og blot nyde, men nej, desværre var servicen alt for ringe og jeg måtte flere gange bede om at få efterskænket. Og dette på trods af, at der ved velkomsten blev serveret et halvt glas (hvorfor ikke et helt) champagne, jeg spurgte om de efterskænkede, hvilket jeg fik fortalt, at det gjorde de da. Men den selv samme tjener efterskænkede ikke mit halve glas champagne. Det var ikke enestående, da det var samme praksis i hele restauranten, at folk skulle spare på drikkevarerne. Jeg forstår det simpelthen ikke, sørg nu for der er vin i glassene. Specielt når 1 lille glas vin skal holde til 3 retter, i et af tilfældene. Når jeg betaler 1500 kr. for en drikkemenu, så skal jeg ikke føle der mangler noget. Men igen blev jeg skuffet, der blev serveret hvidvin hele aften, på nær én enkelt rød. Det er simpelthen for fedtet. Det var et par rigtig gode vine, men generelt var det en flad fornemmelse. Jeg kender nogle af vinene, og når der er en faktor 5, på vinfortjenesten, er der plads til et par gode rødvine. Jeg drøftede det med vinindkøberen/overtjeneren men der var ikke den store forståelse. Til gængæld spurgte han om jeg ønskede en kop kaffe og grappa, Ja tak, men måtte sande at det kom på regningen, 220 kr. Det var åbenbart ikke en del drikkemenuen, og dette på trods af min tydelige utilfredshed over aftens forløb. Det er simpelthen for småligt!
Maden var fantastisk, 98% grønt, hvilket vil sige at det eneste kød der blev serveret var, 1 kammusling, 49 gram pighvar samt 49 gram havtaske. Det smagte godt, rigtig godt, men jeg kunne dårlig nå at smage fisken, hvilket er super ærgerligt. Og igen, utroligt fedtet! Jeg kunne have ønsket et den lidt monotone menu blev boostet med en god kødret, ikke svin, suppleret med en fin bourgogne. Osten, knækbrød og syltetøj til 5 oste, det kan gøres mere interessant! Jeg fik henledt mine tanker til Dragsholm slot, hvor de både servere lam og store dejlige rødvine, og endog til en billigere pris, men det er åbenbare for stor en omkostning for Frederiksminde.
Morgenmaden er dejlig, potionsanrettet, men personalet er meget fastlåste, så da en kunde ønskede en cappuccino var svaret, at det kunne man ikke få, te og almindelig kaffe var hvad der blev serveret. Den dejlig vaffel blev serveret med ”trøffelcreme” hvilket jeg ikke kunne smage, og det viste sig da også at det var toffee/karamel. Da jeg ikke havde mere mad, blev jeg spurgt om jeg ønskede noget mere, det glædede mig, for jeg vil da gerne smage et 3. stykke ost, men det kunne jeg ikke få. Der var kun 2 forskellige at vælge imellem. Det kan man jo undre sig over, da jeg jo aftenen forinden havde set 5 forskellige oste fra Arla Unika. Med den profitfokuserede vinindkøber/overtjener in mente, kan det undre mig at man ikke tilbyder kunderne en morgenbitter!
Da jeg skulle betale nævnte jeg ovenfor, og forslog desuden at man med fordel kunne oplyse hvilken vine som serveres til menuen. Specielt da de allerede står på den udleveret oversigt, over aftens menu, som udleveres efter maden. Jeg følte dog at det var tale for døve øren!
Jeg er skuffet og ærgerlig! Vi havde prioriteret en stor oplevelse, og måtte erkende at det slet ikke levede op til vores forventninger. Det gør specielt ondt når det er surt opsparede penge!
Min anbefaling til andre; Drop overnatningen. Vælg den store menu, men fravælg vinmenuen.