Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Faldsled
Tilføj
Indbakke
Søg

“Hyggelig Cafe og butik”
Anmeldelse af TallerkenGalleriet

TallerkenGalleriet
Prisklasse: 2 $ - 16 $
Beskrivelse: TallerkenGalleriets lille cafe no 517 serverer friskkværnet kaffe, the og kolde drikkevarer i form af øl, vin og most. Vi har altid lidt sødt til ganen. Om sommeren serverer vi Is-kaffe med vaniljeis og Is fra Hansens is.
Restaurantoplysninger
Beskrivelse: TallerkenGalleriets lille cafe no 517 serverer friskkværnet kaffe, the og kolde drikkevarer i form af øl, vin og most. Vi har altid lidt sødt til ganen. Om sommeren serverer vi Is-kaffe med vaniljeis og Is fra Hansens is.
Anmeldt 4. september 2019 fra mobile enheder

Meget hyggelig Cate og butik beliggende i gåafstand fra Faldsled Kro og Faldsled Havn - super betjening.

Dato for besøg: august 2019
Tak, Henrik P
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (5)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog

1-5 af 5 anmeldelser

Anmeldt 7. august 2016 fra mobile enheder

Tallerkengalleriet er en super hyggelig lille butik, fyldt med smuk brugskunst og lækkerier. Beliggenheden er fantastisk. Lige ved siden af Faldsled kro og havn og strand. Bestemt et besøg værd.

Dato for besøg: august 2016
Tak, mias968
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. august 2016 fra mobile enheder

Tallerkengalleriet oser af hygge med en masse lækre sager, som man bare må eje noget af; brugskunst, delikatesse- og velværeprodukter. Derudover kan man nyde en virkelig go' kop kaffe eller øl og til børnene er der et lækkert udvalg af 'Hansen-is'. Ikke mindst er betjeningen helt i top! Et must-go sted hvis man er på de kanter:)

Dato for besøg: august 2016
1  Tak, Maria K
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. august 2016 fra mobile enheder

Hyggelig lille cafe med skøn friskkværnet stempelkaffe og is til børnene. Der er også en fin butik med bla delikatesser, velvære produkter og et sødt børnehjørne.

Dato for besøg: august 2016
Tak, 238rasmush
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. april 2016 fra mobile enheder

Super fint udvalg af gode øl. Fedt udvalg af blandet brugskunst, kaffe mv. En perle i Faldsled, som bestemt bør besøges hvis man er i nærheden.

Dato for besøg: november 2015
Tak, atolboell
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.

Rejsende, der kiggede på TallerkenGalleriet, kiggede også på

 

Har du været i TallerkenGalleriet? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering