Vi kom hjem fra en fantastisk ferie på Louis Paphos Breeze på Cypern for ca 1 md siden
Vores søn på 13 år har cøliaki og tåler derfor ikke mad med gluten.
Vi oplevede personalet i restauranten og køkkenet, var meget hjælpsomme og opmærksomme på hvad vores søn kunne spise. Da vi kom handlede Maria Vroullou straks diverse glutenfrie produkter ind til vores søn.
Kokkene var meget behjælpelige med at udpege de retter der ikke indeholdte gluten i buffeten, og var der ikke noget vores søn ville have, så fremtryllede de retter efter hans ønsker.
Bla pizza, lasagne, pastaretter, pandekager, nuggets og en flot lagkage.
Til alle måltider kom, enten Maria eller det øvrige personale og spurgte hvad vores søn gerne ville have, og om der var noget de kunne gøre.
Særligt Maria og kokkene, men også det øvrige personale i restauranten, var medvirkende til, at vi havde en super ferie, hvor vi ikke behøvede at bekymre os om vores søns mad.
Eneste minus var, at retterne i buffeten ikke var mærket med allergener, det ville have været rart, så vi ikke havde behøvet kokkens hjælp hver gang.
Vi kommer meget gerne tilbage og holder ferie på Louis Paphos Breeze.