Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoteller i nærheden
Anmeldelser (1.668)
Filtrer anmeldelser
1.668 resultater
Medlemsvurdering
678
629
250
76
35
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
678
629
250
76
35
Se, hvad de rejsende siger:
Filtre
Opdaterer listen...
2-7 af 1.668 anmeldelser
Anmeldt d. 23. oktober 2017 fra mobile enheder

Godt dejligt centralt hotel med gode faciliteter fx strygejern og elkedel på værelset og ikke mindst en imponerende morgenmads buffet.
Hotellet er egnet til både business og til familier. Jeg giver mine bedste anbefalinger.

Overnattede: oktober 2017, rejste i forbindelse med forretninger
Tak, John M N
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Per P, General Manager hos Scandic Ornen, svarede på denne anmeldelseSvarede 25. oktober 2017
Google Oversæt

Kjære John M N,
tusen takk for hyggelig tilbakemelding.
Det er flott å høre du hadde et fint opphold hos oss.

Vi håper vi ser deg igjen ved en senere anledning!


Mvh, Team Ørnen

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 14. august 2017 fra mobile enheder

Scandic Ørnen er et nyt hotel i Bergen. Deres værelser er indrettet efter skandinavisk stil og deres flotte hjørneværelser har masser af dags lys (mit første valg). Der er både fitness rum og sol terasse. Deres restaurant på øverste etage er en oplevelse værd. Servicen er i top og personalet gør dit ophold til en fornøjelse. Hotellet ligger kun3-4 min fra Bernen centrum.

Overnattede: maj 2017
Tak, Nolting
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Per P, General Manager hos Scandic Ornen, svarede på denne anmeldelseSvarede 16. august 2017
Google Oversæt

Kjære Nolting,

Takk for hyggelig tilbakemelding!
Godt å høre at du var fornøyd med oppholdet.

Hjertelig velkommen tilbake til oss!

Best hilsen,
Team Ørnen

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 18. september 2016 fra mobile enheder

Vi Boede 2 familier på Scandic Ørnen i 2 dage som afslutning på vores ferie i Norge.
Super lækkert hotel med super restaurant på toppen. Rigtig lækker morgenmad og fine værelser.
Eneste minus var at de familie værelser vi havde booket var givet til anden side hvilket ikke er godt nok. Vi fik dog værelser af samme str men hvor Extra senge skulle stå på gulvet så der var meget lidt plads. Lidt synd og derfor ikke top karakter.
Restauranten på toppen Roast går top karakter herfra.

Overnattede: september 2016
Tak, ThomasJorgensen
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Per P, Leder  hos Scandic Ornen, svarede på denne anmeldelseSvarede 22. september 2016
Google Oversæt

Hei Thomas,

Tusen takk for din tilbakemelding, godt å høre at dere har hatt eit fint opphold hos oss.
Ang det med rommene så beklager vi så mye for dette, og skal sjølvsagt følge dette opp så det ikke skjer igjen.

Ønsker deg en strålande dag og velkommen tilbake.

Mvh
Scandic Ørnen

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 19. august 2016

Jeg har brugt dette hotel et par gange. Hotellet er flot og moderne. Pæne værelser, dog ikke så store, men de er ok. Udsigt er der ikke meget af. Godt udvalg af nordiske tv kanaler. Der er et lille fitness center med forskellige cardio maskiner og håndvægte. Morgenmaden er kæmpe stor, men meget rodet. Den virker ikke indbydende. Mayonanisen står lige ved siden af yoghurten. Der er stort udvalg, men alligevel mangler de mest almindelige ting.

  • Overnattede: august 2016, rejste i forbindelse med forretninger
    • Værdi
    • Sted
    • Service
Tak, chrispe01
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Per P, General Manager hos Scandic Ornen, svarede på denne anmeldelseSvarede 7. november 2016
Google Oversæt

Kjære Chrispe01,

Takk for din tilbakemelding!
Jeg skal ta dette med frokosten videre, slik at vi kan ha muligheten til å forbedre oss.

Med vennlig hilsen,
Per Paulsen
Direktør

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 7. august 2016

Jeg har ved flere anledninger overnattet på Scandic Ørnen i Bergen og det er et af de bedste hoteller i Bergen by. Hotellet er nyt og har en flot indretning. Værlser har smagfuld udsmykning og en fin størrelse. Personalet er meget venlig, smilende og giver høj service.
Restauranten i 12 etage hedder Roast og servere lækker mad (jeg har spist der 2-3 gange) og gode drinks om aftenen. Jeg savner lidt at Roast udfører bestilling af drinks ved bordene,
Hotellet har fint fitness rum og free wifi.
Morgenmaden er Scandic style og funger fint (lidt kaos i weekender)
Ørnen er et hotel jeg altid gerne besøger

Værelsestip: Vølg et værlese højt oppe og få en dejlig udsigt, gerne et hjørne værelse = meget lys
  • Overnattede: juni 2016, rejste i forbindelse med forretninger
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Service
Tak, Nolting
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Per P, General Manager hos Scandic Ornen, svarede på denne anmeldelseSvarede 7. november 2016
Google Oversæt

Dear Nolting,

Thank you for your review!

Hope we will see you again soon.

Best regards,
Per Paulsen
General Manager

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Se flere anmeldelser