Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Blandet fornøjelse!”
Anmeldelse af BAR Social Eating

BAR Social Eating
nr. 451 af 1.595 Restauranter i Oslo
Prisklasse: 18 $ - 48 $
Køkkener: International
Spisemuligheder: Aftensmad, Efter lukketid, Reservationer
Restaurantoplysninger
Spisemuligheder: Aftensmad, Efter lukketid, Reservationer
Anmeldt 26. januar 2020

Dette var vores 4. (eller 5.) besøg på BAR. Jeg havde bursdag og ønskede at fejre den hos jer. Maden var igen en fornøjelse, og det er altid en god oplevelse at prøve at noget nyt herfra.

Men der alligevel noget som trækker ned. I min bookingbekræftelse står der, at jeg har vores bord til kl. 23.00 (vi havde bestilt til kl. 20.30). Så vil jeg ikke høre fra en servitør kl. 22.38, at der kommer et nyt selskab kl. 23.00 som har bestilt mit bord. Det kan ikke være mit problem. Men vi svarede at det nok skulle gå fint. Selvsamme servitør skal så ikke komme igen kl. 22.43 og fortælle, at selskabet var kommet (det var et bursdagsselskab), for at lægge yderligere pres; burde I ikke kalkulere med, at I skal gøre et bord klar fra tidligere selskab? Vi var på det tidspunkt ikke helt færdig med at spise. Dette mener jeg I kunne have håndteret på en anden måde.

Det var forøvrigt også utroligt koldt i restauranten. Dette var også noget vi sagde fra om. Vi kunne se andre gæster ved siden af os, som sad med deres jakker på (jeg gjorde ikke, men min kone var nødt til det).

Alt i alt en blandet fornøjelse. Kommer vi igen? Det gør vi sikkert.

Dato for besøg: januar 2020
    • Værdi
    • Service
    • Mad
1  Tak, norway_peter
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Christian E, Daglig leder hos BAR Social Eating, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 31. januar 2020
Google Oversæt

Vad kul att ni har besökt oss så många gånger, det sätter vi verkligen pris på och tack för de fina orden angående maten.
Jag vill också tacka för att ni tog er tid att skriva om oss, vi tar till oss av er kritik angående service och sättet vi hanterade situationen på när vår nästa reservation ankom.
Vi arbetar hela tiden med våra rutiner för att bli bättre och det ska vi också bli.

Jag hoppas att ni önskar att komma tillbaka till oss igen och att vi ses snart.

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (158)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

1-5 af 158 anmeldelser

Anmeldt 23. februar 2018

Dette var nu vores 4. besøg. Har givet 3 stjerner et par gange og en enkelt gang har jeg givet 5. Nu lå dette besøg midt imellem.
Vi blev taget godt imod (som vi plejer) og servicen var effektiv. Heldigvis har de fået afskærmet indgangen, så vinden ikke trækker på dem, som sidder ret ved døren.
Maden var god (som den plejer) og alt i alt, så var oplevelsen fin.
Vi kommer helt sikkert igen.

Dato for besøg: februar 2018
    • Værdi
    • Service
    • Mad
Tak, norway_peter
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Christian E, Daglig leder hos BAR Social Eating, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 3. april 2018
Google Oversæt

Stort tack för att ni valde att besöka oss igen.
Jag är väldigt glad för era varma ord och jag hoppas att vi ses igen.
Ni är alltid hjärtligt välkomna

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 11. februar 2017

Det er nu 3.gang vi er her. Første gang fik stedet 3 stjerner og sidste gang (for ca 3 måneder siden) gav vi stedet 5 stjerner. Derfor så vi frem til at komme afsted igen.
Vi blev dog lidt skuffet. Det er ikke meget de har ændret i menuen - jeg kunne godt savne lidt mere variation. Ud af de 8 retter vi fik, så var de første 2 klart de bedste. Herefter faldt standarden lidt.
Service var okay, eller nærmere som man kan forvente, når restauranten er helt fyldt. Præsentationen af hver ret virker okay, men det kunne godt have en tendens til at virke meget mekanisk præsenteret. En af servitørerne glemte også vores drikkebestilling, så vi sad i (lang) tid uden noget at drikke. Det kan jo ske, så det går denne gang og har ikke indvirkning på anmeldelsen.
Vil vi komme tilbage? Ja, det tror jeg godt vi vil. Kan vi anbefale Bar Tjuvholmen? Ja, det kan vi også.

Dato for besøg: februar 2017
    • Værdi
    • Service
    • Mad
Tak, norway_peter
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Christian E, Daglig leder hos BAR Social Eating, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 4. oktober 2017
Google Oversæt

Tack så mycket för en rak är ärlig beskrivning av ert besök hos oss.
Jag beklagar verkligen att vi inte klarade av att leva upp till era förväntningar efter ert andra besök hos oss.
Jag tar till mig av er kritik och vi ska göra allt vi kan för att leverera bättre nästa gång vi ses.

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 22. november 2016 fra mobile enheder

Første gang vi var her, blev det kun til 3 fortjente stjerner. Denne gang har de oppet sig og får nu 5. Jeg kunne godt argumenterer for, at de "kun" skulle have 4 stjerner pga akustikken i rummet og den høje musik, men det går denne gang.
Hovmesteren/servitøren gjorde et rigtigt fint stykke arbejde og det virkede oprigtigt som om de ville os det bedste. Og i modsætning til sidste gang, så var maden upåklagelig.
Vil jeg anbefale stedet? Ja, egentlig. Vær dog opmærksom på folks anmeldelser på stedet, da jeg kan nikke genkendende til det meste folk skriver.

Dato for besøg: november 2016
Tak, norway_peter
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. februar 2016 fra mobile enheder

Dette er den anden BAR Social Eating vi besøger i Oslo, så nu mangler vi bare den sidste. Det var dog bedre end sidste gang. Maden her var rigtig god, men ikke sådan hvor man bliver helt lamslået. Desserten var lidt mærkelig, men de prøver sikkert at overraske gæsterne. Deres vinkort havde et meget bredt udvalg. Jeg synes dog godt at de kan gøre deres vinkort lidt pænere at se på.
Ligesom på BAR Vulkan var lyset mørkt og det var generelt ikke så let at se maden. Vi havde fået et bord kl. 20.30 og deres køkken lukker kl. 22. Men så virker det til, at det bliver til en natklub. Nogle gæster kom og tog halvdelen af vores bord (vi havde et bord til 4) og så skulle resten af aftenen bruges med dem. Lidt mærkeligt. Musikken blev højere og generelt set, virkede det mest som om, at de gerne ville have de spisende gæster ud så hurtigt som muligt.
Servitørerne gjorde et godt stykke arbejde da vi endelig havde fået bord. Man kunne godt savne, at der var et sted, hvor der stod "Please wait to be seated", men det var der ikke, så jeg måtte selv finde en ansat i baren, så vi kunne få plads.
Toiletterne var de ligeglade med, for de var ikke acceptable. Det var virkelig alt for klamt.
Vi skal sikkert prøve den sidste BAR i Oslo, så der får de en sidste chance for at gøre det godt. Indtil nu er det 2* til Vulkan og 3* til Tjuvholmen.

Dato for besøg: februar 2016
Tak, norway_peter
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Simon T, Restaurantsjef hos BAR Social Eating, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 29. marts 2016
Google Oversæt

Hej Peter! Kul att ni gillade maten! att ni fick 2 stycken andra gäster på samma bord låter konstigt, Vi brukar oftast dela på bordet för att så många som möjligt ska kunna få chansen att äta när dem har tagit sig ner till oss. Vi vill absolut inte att matgästerna ska gå hem när musiken höjs, utan bara skapa en skönare stämningen inför kvällen då vi höjer musiken lite hela tiden ända tills Dj:n kommer. Det optima för oss är att man äter middag och sitter kvällen ut och avlutar med en spontan dans, så vi vill verkligen inte att ni ska känna att ni måste gå hem!

Vi tar åt oss kritiken och tackar för att du tog dig tiden och ska göra allt för att renligheten på toaletten självklart ska vara tip topp!

Hoppas vi ses snart igen!

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC

Rejsende, der kiggede på BAR Social Eating, kiggede også på

 

Har du været i BAR Social Eating? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering