Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Absolut toprestaurant”
Anmeldelse af Restaurant A L'aise

Restaurant A L'aise
nr. 19 af 1.700 Restauranter i Oslo
Udmærkelsescertifikatet
Prisklasse: 35 $ - 140 $
Restaurantoplysninger
Anmeldt 15. oktober 2018

Var til aftenmenu. Menuen var ganske spændende og med meget store smagsoplevelser. Menuens kreation var helt uovertruffen; fantastisk indbydende. Det kunne virkelig opleves, at der i den grad var kælet for forarbejdningen. Den rene madkunst af allerhøjeste karat.
Serveringen og servicen var også i højsædet. Det var med til at give en rigtig god oplevelse.
Restaurantens indretning og æstetik var langt højere end sædvanligt. Meget smagfuldt og særdeles hyggeligt.

Dato for besøg: juli 2018
Tak, Inhoje
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Jan N, Eier hos Restaurant A L'aise, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 17. oktober 2018
Google Oversæt

Tusen takk for din fine anmeldelse, det setter vi stor pris på. Hyggelig med tilbakemelding på at vi er på riktig vei.
Hjertelig velkommen tilbake ved en senere anledning :-)

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (104)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

2-6 af 104 anmeldelser

Anmeldt 23. august 2018 fra mobile enheder

En fantastisk aften med udsøgt mad helt i top. Skønne smage i gennem hele menuen akkompagneret af vin i særklasse, virkelig den bedste madoplevelse!
Kan varmt anbefale en aften med forkælelse på Alaise i deres dejlige og smukke lokaler med professionel betjening og enestående og smukke retter man sent vil glemme.
Glæder mig allerede til mit næste besøg.

Dato for besøg: februar 2018
Tak, jepsenkristine
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Jan N, Eier hos Restaurant A L'aise, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 24. august 2018
Google Oversæt

Tusen takk for kjempefin anmeldelse, hjertelig velkommen tilbake.
Mvh
Jan

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 13. august 2018 fra mobile enheder

Oplevelsen hos Chef Ulrik Jepsen og hans team var, fra start til slut, i verdensklasse.

Mad og vin var i top og er man til finere restauranter så er denne et must i Oslo.

Det er kun et spørgsmål om tid inden "stjernen" kommer til Ulrik og hans dygtige team.

Dato for besøg: december 2017
Tak, Kasper L
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Jan N, Eier hos Restaurant A L'aise, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 16. august 2018
Google Oversæt

Tusen takk for hyggelig anmeldelse Kasper det setter vi stor pris på.
Lover å stå på videre.

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 11. august 2018

A L'aise er en højborg for glemte dyder og madmæssige traditoner der er ved at gå tabt i en verden hvor alting handler om at nedbryde og forny.
i de bløde lysegrå lokaler bliver man igennem aftenen taget længere og længere væk fra virkeligheden og ind i en følelse lykkelig eskapisme. Her er vellyst og dekadence plads ord, målet er nydelse og midlet er fantastisk mad udsprunget af det klassiske tilsat masser af personlighed.
En særlig ros skal også gå til stedet somalier, der præsenterede en sand perlerække af precist udvalgte vine. Når en somalier, som her, rammer helt perfekt går det fra god vin og mad til en større helhed, et lille stykke med lykke.
Ulrik og hans team formår at skabe perfekte balancer, enestående retter og en oprigtig følelse af forkælelse og velvære. De er for mig et must visit når man er i nærheden af Oslo.

Dato for besøg: maj 2018
    • Værdi
    • Service
    • Mad
Tak, ThomasH3684
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Jan N, Eier hos Restaurant A L'aise, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 17. august 2018
Google Oversæt

Tusen takk for kjempefin anmeldelse Thomas, det setter vi stor pris på. Lover å stå på fremover. Mvh Jan

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 11. august 2018

Min mand og jeg fik serveret en fantastisk og velkomponeret menu under vores besøg på A'laise. Personalet var opmærksomme og vidende om de retter vi fik serveret. Der var tænkt på alt, selv min håndtaske fik en skammel at ligge på.
Vi glæder os til vores næste besøg!

Dato for besøg: august 2018
Tak, CopenhagenTravellers
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Jan N, Eier hos Restaurant A L'aise, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 17. august 2018
Google Oversæt

Tusen takk for hyggelig anmeldelse :-) Ønsker dere hjertelig velkommen tilbake. Mvh Jan

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC

Rejsende, der kiggede på Restaurant A L'aise, kiggede også på

Oslo, Eastern Valleys
 
Oslo, Eastern Valleys
 
Oslo, Eastern Valleys
Oslo, Eastern Valleys
 

Har du været i Restaurant A L'aise? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering