Kontakt overnatningsstedet angående kapacitet.
Der er lignende hoteller med ledige værelser.
Se alle
Bo Krantz S

Særdeles god morgenmadsbuffet, venlig reception, ellers et "middel" hotel

Anmeldelse af Scandic Grand Tromso
3,0 ud af 5 boblerAnmeldt 6. okt. 2023
Det bedste ved hotellet er den særdeles gode morgenmadsbuffet, og venlige receptionister. Resten er "ikke fantastisk". Der var rod i reservationen, og vores ekstraseng/sovesofa var vildt elendig (der var næsten kun metalfjedrene tilbage). I weekenden kunne man selv på 8. sal høre den dunkende musik fra natklubben i kælderen.
Dato for ophold: september 2023
Værelsestip: Vores ekstraseng/sovesofa var meget dårlig
Rejsetype: Rejste som par
3,0 ud af 5 boblerVærdi
3,0 ud af 5 boblerSted
4,0 ud af 5 boblerService
Problemer med denne anmeldelse?
  • Strawberry Hotels
Anmeldelser (1.389)
1.390 resultater
1-6 af 1.390 anmeldelser
Anmeldt d. 9. juni 2023

Dette hotel er under al kritik. Ved en fejl havde jeg booket to gange på hotellet. Den ene reservation var med en pris og den anden reservation var til en anden og højere pris. Jeg skrev en mail til hotellet og bad dem aflyse den dyrere overnatning. De kvitterede med et svar, at de havde aflyst den billige! Da jeg kom til hotellet gjorde jeg opmærksom på problemet, og han kiggede i systemet, og han sagde, at alt var ok. Det var den billige, der var tilbage.

Og jeg må sige, at det var den billige rent kvalitetsmæssigt, men det endte alligevel med at være den dyre jeg betalte for til sidst. Jeg gjorde selvfølgelig opmærksom på, at jeg specifikt havde sagt, at de skulle aflyse den dyre, og jeg sagde også, at den receptionist, jeg havde talt med ved ankomst, havde sagt, at alt var ok.

Det var manageren, som jeg talte med, helt ligeglad med. Virkelig ringe service.

Hele oplevelsen blev endnu værre af, at min kollega, som betalte meget mindre end mig, havde et værelse, som var mindst 4 gange (og det er ikke en overdrivelse) og en noget bedre udsigt.

Jeg kan garantere, at det er sidste gang, at jeg bor på Scandic Grand i Tromsø.

Jeg vil dog sige, at det var ikke det hele, der var forfærdeligt, da morgenmaden var virkelig god.

Dato for ophold: juni 2023
  • Rejsetype: Rejste i forbindelse med forretninger
Tak, MortenRasmussen
Anmeldt d. 12. juli 2022

Vi havde glædet os til to dage på dette hotel, og vi havde booke en junior suite, men værelset fremstod som snusket.
Lampeskærmen var fyldt med store skjolde, sofaen havde mange pletter, der var støvet overalt og kaffemaskinen var fyldt med vand.
Det var ikke i sted, man følte sig godt tilpas, hvilket er synd, for hotellet ligger super fint midt i byen.
Morgenmaden var ok og restauranten var fin.
Hvis vi kommer en anden gang, vil vi nok prøve en af de andre hotellet, som ligger side om side.

Dato for ophold: juli 2022

• Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med Scandic Hotels
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en rejsende og ikke af Tripadvisor LLC eller dennes partnere. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Anmeldt d. 11. marts 2020 fra mobile enheder

Beliggenheden er god og morgenmadsbuffeten højner stedets kvalitet. Ellers er dette hotel ikke noget særligt.
Værelserne er små og ikke specielt hyggelige. Du bør undgå deres aftenbuffet, der var kedelig og trist.

Dato for ophold: marts 2020
Rejsetype: Rejste som par
1  Tak, Trine G
Anmeldt d. 6. marts 2020

Scandic Grand Hotel har en super god beliggenhed lige midt i centrum af Tromsø.
Hotellet fungerer fint og personalet er venlige og professionelle. Renovering af hotellet pågår og det bærer det præg af. Meget lidt plads til opbevaring af kufferter og mulighed for opbevaring af vores tøj. Ingen mulighed for at hænge pænt tøj op for det skal bruges. Hotellet var fuldt belagt ved udgangen af februar 2020. Åbentbart højsæson for nordlys. Fantastisk by i vinterdragt, mange steder med masser af sne.

Værelsestip: Familierummet kan ikke anbefales
Dato for ophold: februar 2020