Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoteller i nærheden
Anmeldelser (1.607)
Filtrer anmeldelser
1.607 resultater
Medlemsvurdering
1.047
446
83
22
9
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
1.047
446
83
22
9
Se, hvad de rejsende siger:
Filtre
Opdaterer listen...
2-7 af 1.607 anmeldelser
Anmeldt d. 28. december 2017

Hvad forventer man egentlig af Wien’s ældste hotel? Der er et dansk ord, som er meget populært i øjeblikket, som nok bedst beskriver forventningen: ”Hygge”. Vi fandt da også et ganske hyggeligt hotel holdt i en stil, der måske ikke første os 400 år tilbage i tiden, men i hvert fald til en tid for længe siden. Stilen er gennemført overalt, med undtagelse af badeværelser, som er topmoderne.
Vi tilbragte tre dejlige dage på hotellet i julen 2017, hvor der selvfølgelig blev ”julehygget” lidt ekstra. Det tilhørende restaurant har en glimrende morgenbuffet, og serverer gedin østrigsk mad til aften.
Der er ikke noget specielt over selve værelserne. Der var det, der skulle være, og sengene var ganske glimrende.
Der er en ganske kort strækning at spadsere for at komme til centrum, og meget kort til både U-bane og lufthavnsbusser.
Absolut en lidt anderledes hoteloplevelse.

Dato for ophold: december 2017
  • Rejsetype: Rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Service
Tak, AllanBJ
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
linda_labschuetz, Internet Guest Relation Manager hos Hotel Stefanie, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 2. januar 2018
Google Oversæt

Dear AllanBJ,

thank you very much for your nice comments and your great pictures. We are very happy that our traditional ambiance convinced you and made you feel at your ease.

We hope that after a few nice days in Vienna you also enjoyed a great New Year’s Eve and take this opportunity to wish you luck, joy and health for 2018.

Best regards

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 22. oktober 2017 fra mobile enheder

Fantastisk dejligt hotel - afslappet med stil.. - fine værelser, skøn restaurant, morgenmad med alt hvad hjertet kan begære..ca 15 min gang til spanske rideskole. Værelserne rene. Receptionen står på pinde for at hjælpe dig. Kan varmt anbefales.

Dato for ophold: oktober 2017
Rejsetype: Rejste som par
Tak, janfritzj
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
linda_labschuetz, Internet Guest Relation Manager hos Hotel Stefanie, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 23. oktober 2017
Google Oversæt

Dear Jan Fritz J,

we are glad to read that you fully enjoyed your stay and thank you for pointing out the service offered by the reception team. With pleasure we already forwarded your compliments internally.

Wishing you a great autumn, we remain,
with best regards

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 3. juni 2017

Hyggeligt gammelt centralt placeret hotel (Wiens ældste hotel). Gode værelser og dejlig morgenbuffet. Excellent service i reception og venligt og effektivt restaurationspersonale. Har benyttet dette hotel gennem 11 år.

Dato for ophold: maj 2017
  • Rejsetype: Rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med hotellet
Tak, Mogens H
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
linda_labschuetz, Internet Guest Relation Manager hos Hotel Stefanie, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 6. juni 2017
Google Oversæt

Dear Mogens H,

we are delighted to count you to our regular guest since many years and we hope to welcome you back in Vienna many, many times to come.

Your trust is a great incentive to continue working hard on our performance to offer all guests a great stay.

Looking forward to your next visit, we remain,
with best regards

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 29. december 2016

Mit enkeltværelse var hyggeligt og dejligt rummeligt med god plads til både lænestol og skrivebord. God skabsplads og værdiboks i garderoben. Bad med alt tilbehør. Brusekabinen var ok - jeg fylder ikke meget - men den er ikke for store personer.
Dejligt personale - særdeles hjælpsomme.
Internet fungerede upåklageligt
Fantastisk morgenbuffet med alt hvad hjertet kan begære incl champagne. Man skal regne med lidt kø for at få et bord, hvis man kommer i "myldretiden" ca kl.9 men personalet gør hvad de kan for at hjælpe.
Beliggenheden er fin tæt på U-bahn og Donau. Gå-afstand til Stefanskirken, gågaden og mange seværdigheder.
Skønt hotel, som jeg meget gerne vil tilbage til, hvis jeg besøger Wien igen.

Værelsestip: Måske kan der være støj fra gaden - der er trafik og sporvogn lig udenfor
Dato for ophold: december 2016
  • Rejsetype: Rejste alene
    • Værdi
    • Service
Tak, Anni47
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
linda_labschuetz, Internet Guest Relation Manager hos Hotel Stefanie, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 2. januar 2017
Google Oversæt

Dear Anni47,

We are pleased to read that you felt very comfortable with us and that you will choose us again, at the moment of your next Vienna visit.

We hope you had a nice journey back home and take this opportunity to wish you a great Year 2017.

Best regards

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 16. april 2015

Hotellet er hyggeligt og de ansatte yderst hjælpsomme og imødekommende.
Mange seværdigheder i gå afstand og U-bahn station med let adgang til lufthavnen 5 min fra hotellet.
Kun et minus: vores værelse var østvendt, så morgenerne var meget varme, selv med vinduet åbent. Aircondtioningen kunne være bedre.

Dato for ophold: april 2015
  • Rejsetype: Rejste som par
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Tak, Birgit L
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
linda_labschuetz, Internet Guest Relation Manager hos Hotel Stefanie, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 21. april 2015
Google Oversæt

Dear Birgit L,

Thank you for your review and your important feedback regarding your stay at our Hotel Stefanie. With pleasure we inform you that we will soon be fully turning on the air-conditioning system.

We appreciate your nice compliments for our staff and the hotel itself and hope to welcome you back in future.

In the meantime, we remain,

with best regards

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Se flere anmeldelser