Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoteller i nærheden
Anmeldelser (1.556)
Filtrer anmeldelser
1.557 resultater
Medlemsvurdering
1.009
434
83
22
9
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
1.009
434
83
22
9
Se, hvad de rejsende siger:
Filtre
Opdaterer listen...
2-7 af 1.557 anmeldelser
Anmeldt 22. oktober 2017 fra mobile enheder

Fantastisk dejligt hotel - afslappet med stil.. - fine værelser, skøn restaurant, morgenmad med alt hvad hjertet kan begære..ca 15 min gang til spanske rideskole. Værelserne rene. Receptionen står på pinde for at hjælpe dig. Kan varmt anbefales.

Overnattede: oktober 2017, rejste som par
Tak, Jan Fritz J
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
linda_labschuetz, Internet Guest Relation Manager hos Hotel Stefanie, svarede på denne anmeldelseSvarede 23. oktober 2017
Google Oversæt

Dear Jan Fritz J,

we are glad to read that you fully enjoyed your stay and thank you for pointing out the service offered by the reception team. With pleasure we already forwarded your compliments internally.

Wishing you a great autumn, we remain,
with best regards

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 3. juni 2017

Hyggeligt gammelt centralt placeret hotel (Wiens ældste hotel). Gode værelser og dejlig morgenbuffet. Excellent service i reception og venligt og effektivt restaurationspersonale. Har benyttet dette hotel gennem 11 år.

  • Overnattede: maj 2017, rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med hotellet
Tak, Mogens H
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
linda_labschuetz, Internet Guest Relation Manager hos Hotel Stefanie, svarede på denne anmeldelseSvarede 6. juni 2017
Google Oversæt

Dear Mogens H,

we are delighted to count you to our regular guest since many years and we hope to welcome you back in Vienna many, many times to come.

Your trust is a great incentive to continue working hard on our performance to offer all guests a great stay.

Looking forward to your next visit, we remain,
with best regards

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 29. december 2016

Mit enkeltværelse var hyggeligt og dejligt rummeligt med god plads til både lænestol og skrivebord. God skabsplads og værdiboks i garderoben. Bad med alt tilbehør. Brusekabinen var ok - jeg fylder ikke meget - men den er ikke for store personer.
Dejligt personale - særdeles hjælpsomme.
Internet fungerede upåklageligt
Fantastisk morgenbuffet med alt hvad hjertet kan begære incl champagne. Man skal regne med lidt kø for at få et bord, hvis man kommer i "myldretiden" ca kl.9 men personalet gør hvad de kan for at hjælpe.
Beliggenheden er fin tæt på U-bahn og Donau. Gå-afstand til Stefanskirken, gågaden og mange seværdigheder.
Skønt hotel, som jeg meget gerne vil tilbage til, hvis jeg besøger Wien igen.

Værelsestip: Måske kan der være støj fra gaden - der er trafik og sporvogn lig udenfor
  • Overnattede: december 2016, rejste alene
    • Værdi
    • Service
Tak, Anni47
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
linda_labschuetz, Internet Guest Relation Manager hos Hotel Stefanie, svarede på denne anmeldelseSvarede 2. januar 2017
Google Oversæt

Dear Anni47,

We are pleased to read that you felt very comfortable with us and that you will choose us again, at the moment of your next Vienna visit.

We hope you had a nice journey back home and take this opportunity to wish you a great Year 2017.

Best regards

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 16. april 2015

Hotellet er hyggeligt og de ansatte yderst hjælpsomme og imødekommende.
Mange seværdigheder i gå afstand og U-bahn station med let adgang til lufthavnen 5 min fra hotellet.
Kun et minus: vores værelse var østvendt, så morgenerne var meget varme, selv med vinduet åbent. Aircondtioningen kunne være bedre.

  • Overnattede: april 2015, rejste som par
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Tak, Birgit L
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
linda_labschuetz, Internet Guest Relation Manager hos Hotel Stefanie, svarede på denne anmeldelseSvarede 21. april 2015
Google Oversæt

Dear Birgit L,

Thank you for your review and your important feedback regarding your stay at our Hotel Stefanie. With pleasure we inform you that we will soon be fully turning on the air-conditioning system.

We appreciate your nice compliments for our staff and the hotel itself and hope to welcome you back in future.

In the meantime, we remain,

with best regards

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 3. juli 2013

Hotellet ligger kun 5 minutter fra midtbyen. Servicen er i top, tjenerene er snaksalig og kommer med gode forslag til maden. Meget flot morgenbord som vi ikke nåede at prøve alt på 4 dage. Mange spændende detaljer i bygningen og alle de nipsting de har alle vegne.

  • Overnattede: april 2013, rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
1  Tak, Steen F
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
linda_labschuetz, Internet Guest Relation Manager hos Hotel Stefanie, svarede på denne anmeldelseSvarede 15. juli 2013
Google Oversæt

Dear Steen F,

Thank you for taking the time to post your impressions on TripAdvisor. Your opinion is very important because it gives us the possibility to control and improve our service.

We appreciate your nice comments especially for the service staff and the hotel atmosphere.

Wishing you a nice summer continuation, we remain,

with best regards

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Se flere anmeldelser