Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Kedelig frituremad og manglende atmosfære”
Anmeldelse af Figlmueller

Figlmueller
Reservér bord
2
fre. 25/9
20:00
nr. 245 af 4.681 Restauranter i Wien
Udmærkelsescertifikatet
Køkkener: Østrigsk
Flere restaurantoplysninger
Restaurantoplysninger
Velegnet til: Familier med børn, Lokalt køkken
Spisemuligheder: Morgenmad, Efter lukketid, Aftensmad, Frokost, Levering, Reservationer
Kvarter: Old University Quarter
Anmeldt 28. januar 2020 fra mobile enheder

Vi havde bestilt bord på Bäckerstraße 6 men var ikke imponerede. Den “berømte” wienerschnitzel var en kedelig friturestegt sag og deres stegte kartofler havde også været i frituren. Betjeningen var langsom og uinteresseret, mens kunderne væltede ind. Der må absolut være bedre wienerschnitzel et andet sted i Wien.

Dato for besøg: januar 2020
Tak, IbenS368
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (4.448)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

1-5 af 4.448 anmeldelser

Anmeldt 14. september 2017 fra mobile enheder

Klasse at få serveret sådan en wienerschnitzel, og når man nu er i Wien, så skal det da prøves Man skal helt sikkert bestille kartoffelsalat til. Deres braskartofler fejler intet, men kartoffelsalaten er super!

Dato for besøg: september 2017
1  Tak, andreabJ3184PQ
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. august 2016

God, tynd, stor, sprød schnitzel. Kendt schnitzel sted, med historie, derfor også kø for at komme ind, det gik dog meget hurtigt,

Dato for besøg: maj 2016
Tak, PiaM284
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. august 2016

Har du ikke været i Wien, så er byen alene på grund af deres wienersnitzler et besøg værd.

Du kan reserverer plads på nettet før besøget og det er nok også en god ide, for der er kø langt ud på gaden hele tiden.

Dato for besøg: juli 2016
    • Værdi
    • Service
    • Mad
Tak, pberg2
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. juni 2016

Vi havde valgt at gå på Figlmueller, da vi havde set et madprogram i Danmark og ville prøve deres store berømte Wienerschnitzel. Vi valgte at gå på deres restaurant i Backerstrasse, da de var de eneste der havde med kalv (da det er hvad vi får en wienerschnitzel i Danmark med), men da kom til restauranten snakkede vi med tjeneren, som godt fornemmede at det var den store originaler vi ville have i modsætning til den lille kalveschnitzel, som endda også var dyrere!
Altid dejlig at møde en objektiv tjener som ikke bare vil sælge det dyreste, men hører på kundens ønsker.
Vi fik så Schnitzel og bestilte en salat & kartoffelsalat til (efter anbefaling af tjeneren) og vi var lidt tvivlende om det var nok, men med den schnitzel vi fik (stak ud over hele tallerkenen) var der rigeligt.
Selve schnitzlen var rigtig god og dejlig saftig, i modsætning til andre schnitzler fik i resten af ferien, så alt i alt en rigtig dejlig oplevelse.
Eneste minus var at når vi alligevel valgte schnitzlen med skinke, så kunne vi have valgt den originale Figlmueller, Men Backerstrasse var også rigtig hyggelig

Dato for besøg: juni 2016
    • Værdi
    • Service
    • Mad
Tak, tjustrup
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.

Rejsende, der kiggede på Figlmueller, kiggede også på

 

Har du været i Figlmueller? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering