Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere: Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Det familieejede hotel er fint indrettet og alt er meget veldholdt og rent. Hotelbar og restaurant har rimelige priser, og især den ene dag om ugen, hvor hotelejeren tænder den store grill og der er all you can eat buffet, er værd at prøve. Personalet er meget venlige og imødekommende.
Dato for ophold: juli 2016
Rejsetype: Rejste med familie
Renlighed
Søvnkvalitet
Problemer med denne anmeldelse?
Sådan påvirker betalinger til os rækkefølgen af priser, der vises. Værelsestyperne kan variere.
Dejligt mellemklasse hotel, med pool,græsk venlighed overalt .personale lidt blandet herkomst .Ejerne selv serverer, laver mad og hygger om gæsterne. dejlige lejligheder & værelser. ikke luxus, men der er hvad der skal være.
Dato for ophold: juli 2016
Spørg BennyN74 om Pagona Hotel Apartments
Tak, BennyN74
Dejligt lille hotel. Lidt under Nordisk standard. Bliver drevet af familien, som man kommer til at føle sig som en del af. Super pool område. Under 1 km til strand og centrum. Den ugentlige grill aften skal opleves. Den lille restaurant har god mad til fornuftige penge.
Dato for ophold: september 2016
Rejsetype: Rejste med familie
Værelser
Renlighed
Spørg HansD1384 om Pagona Hotel Apartments
Tak, HansD1384
Nu nærmer tiden sig hvor vi sidst i august igen tager på Pagona. Vi er kommet der 2 x 14 dage hver år siden 2008. Skønt hotel og en utrolig dejlig og venlig familie samt personale. En rigtig god pool og poolbar med god mad og drinks. Hotellet har barbecue hver onsdag aften som varmt kan anbefales. God beliggenhed. Ikke langt fra havnepromenaden
Dato for ophold: juni 2016
Spørg henknud om Pagona Hotel Apartments
2 Tak, henknud
En dejlig uges afslappende ferie på Pagona med åbne og rolige omgivelser og alligevel kun 5-10 min. gang til restauranter og Strandpromenaden. Dejlig pool med rest. og bar. Pænt og rent alle steder. Kan kun anbefales.
Dato for ophold: maj 2016
Værdi
Sted
Spørg leif03 om Pagona Hotel Apartments
2 Tak, leif03
Første gang vi var på ferie på Cypern i 2008 boede vi på Pagona, og vi er vendt tilbage 2 gange 14 dage hvert år. Vi har den samme lejlighed, så det er vores sommerbolig. Vi glæder os hver gang til at gense familien, dem i receptionen, baren og rengøringspersonalet. De står klar til at modtage os når vi kommer og er der også til at sige farvel når vi rejser.
Dato for ophold: juni 2015
Værdi