Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Gem
Book på forhånd
Hvorfor skal du booke på Tripadvisor?
  • Højdepunkter for turen og hele turplanen
  • Let online reservation
  • Laveste garanterede pris
Flere oplysninger
  
Google
Sådan kan du opleve Torshavn Cathedral
fra 441,14 $
Flere oplysninger
Anmeldelser (142)
Filtrer anmeldelser
142 resultater
Medlemsvurdering
48
54
27
10
3
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
Medlemsvurdering
48
54
27
10
3
Se, hvad de rejsende siger:
Valgte filtre
Filtre
Opdaterer listen...
11-16 af 142 anmeldelser
Anmeldt d. 8. maj 2016

lille og så charmerende en domkirke. Man fornemmer den tætte relation mellem et folk og en til tider meget barsk natur - bestemt et besøg værd :-)

Dato for oplevelse: juni 2015
Tak, BAPE13
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 22. februar 2016

En fin domkirke, som gav os en speciel oplevelse: Korlederen havde prøver med sit kor, da vi kikkede ind. Vi fik et tilbud om at deltage. Det skånede vi dem for!

Dato for oplevelse: juli 2015
Tak, TorbenDC
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 26. oktober 2015

Kirken, som i dag også har status som landets domkirke, er bl.a. En vigtig del af traditionerne i forbindelse med Færøernes nationalfest, ólavsøka (olajfesten), hvor lagtingsmedlemmerne, præsterne og landets førende embedsfolk går i procession fra kirken, efter gudstjenesten og op til Lagtinget. Foran Lagtingshuset er der siden en stort anlagt korkoncert, hvorefter Det nye lagtingsår bliver åbnet i Lagtingshuset.

Dato for oplevelse: juli 2015
Tak, ey_und
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 2. juni 2015

Kirken kan ikke besøges i år. Inventar taget ud.
Stillads omkring kirken. Gå en tur omkring, hvis ikke håndværkerne arbejder.

Dato for oplevelse: maj 2015
Tak, lisanni
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 13. juli 2014

Katedral er noget af en tilsnigelse, men der er pænt, og en kirke man selvfølgelig skal ind at se, når man er i Torshavn.

Dato for oplevelse: august 2013
Tak, torbenhestehave
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Se flere anmeldelser