Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“En utsökt utsikt över havet och Torshavn med lugnet av Färöarna som granne!”
Anmeldelse af Hotel Foroyar

Bedste priser for -
Indtjekning dd/mm/åååå Udtjekning dd/mm/åååå
Priser er for 1 værelse til 2 personer
Vis priser
Sammenlign de bedste priser fra de mest populære rejsewebsites
og 3 websites mere!
Hotel Foroyar
Vurderet som nr. 1 ud af 5 hoteller i Tórshavn
Anmeldt 3. maj 2016
Google Oversæt

  • Overnattede: April 2016, rejste i forbindelse med forretninger
    • Søvnkvalitet
    • Renlighed
    • Service
Tak, Tomas B
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelse
Anmeldelser (302)
Der er nyere anmeldelser for Hotel Foroyar
Se de seneste anmeldelser
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

260-264 af 302 anmeldelser

Anmeldt 20. april 2016
Google Oversæt

Værelsestip: Øvre etasje anbefales.
  • Overnattede: April 2016, rejste som par
    • Sted
    • Renlighed
    • Service
Tak, Fjordfanten
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. september 2015
Google Oversæt

  • Overnattede: Juli 2015, rejste alene
    • Sted
    • Værelser
    • Service
Tak, nevereversaynever
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. september 2015 fra mobile enheder
Google Oversæt

Overnattede: September 2015, rejste som par
Tak, Kamelyne
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. september 2015
Google Oversæt

  • Overnattede: August 2015, rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Service
Tak, Chiwa2006
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Hoteller, som du muligvis også vil synes om...
Overvej også disse indkvarteringssteder i eller i nærheden af Tórshavn
1.5 km væk
Hotel Hafnia
Hotel Hafnia
Nr. 2 af 5 i Tórshavn
152 anmeldelser
1.4 km væk
Hotel Tórshavn
Hotel Tórshavn
Nr. 4 af 5 i Tórshavn
144 anmeldelser
26.1 km væk
Hotel Vagar
Hotel Vagar
Nr. 1 af 1 i Sorvagur
120 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser
2.1 km væk
Hotel Streym Torshavn
Hotel Streym Torshavn
Nr. 3 af 5 i Tórshavn
137 anmeldelser
0.6 km væk
Guesthouse Marknagil
Guesthouse Marknagil
Nr. 5 af 5 i Tórshavn
28 anmeldelser
0.8 km væk
Kerjalon Hostel
Kerjalon Hostel
Nr. 1 af 6 i Tórshavn
41 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser

Har du været i Hotel Foroyar? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Supplerende oplysninger om Hotel Foroyar

Adresse: Oyggjarvegur 45, Tórshavn, Streymoy 100, Færøerne
Beliggenhed: Færøerne > Streymoy > Tórshavn
Faciliteter:
Bar/lounge Forretningscenter med internetadgang Gratis højhastighedsinternet (WiFi) Gratis parkering Restaurant Roomservice Suiter Kørestolsadgang
Hotelstil:
Vurderet som nr. 1 ud af 5 hoteller i Tórshavn
Prisområde: 882 kr.-2.453 kr. (Baseret på gennemsnitspriser for et standardværelse)
Hotelklasse:4 stjerner — Hotel Foroyar 4*
Antal værelser: 106
Reservationsmuligheder:
TripAdvisor er stolte af at være samarbejdspartner med Hotels.com, Booking.com og 5viajes2012 S.L., så du med ro i sindet kan reservere på Hotel Foroyar. Vi hjælper millioner af rejsende hver måned med at finde det perfekte hotel til både ferier og forretningsrejser og altid med de bedste rabatter og særtilbud.
Også kendt som:
Best Western Torshavn
Foroyar Hotel tórshavn

Er dette din TripAdvisor-registrering?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering