Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for dit ophold
Booking.com
114 $
Se tilbud
Book nu, betal under opholdet
Expedia.com
114 $
Se tilbud
Hotels.com
114 $
Se tilbud
Priceline114 $
Travelocity114 $
Orbitz.com114 $
Vis 14 tilbud
Priserne leveres af vores partnere og afspejler værelsespriser pr. nat, inklusive alle skatter og afgifter, som vores partnere er bekendt med. Du kan få yderligere oplysninger hos vores partnere.
Sådan påvirker betalinger til os rækkefølgen af priser, der vises. Værelsestyperne kan variere.
Sådan påvirker betalinger til os rækkefølgen af priser, der vises. Værelsestyperne kan variere.
Hoteller i nærheden
Anmeldelser (31)
Filtrer anmeldelser
32 resultater
Medlemsvurdering
21
7
1
2
1
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
Medlemsvurdering
21
7
1
2
1
Se, hvad de rejsende siger:
Valgte filtre
Filtre
Opdaterer listen...
5-10 af 32 anmeldelser
Anmeldt d. 6. august 2021

Rigtigt lækkert og gemmemført hotel på alle måder. Morgenmaden er fantastisk lækker og med bredt udvalg, selv om mine børn savnede rugbrød uden kærner.
Alt i alt en god oplevelse og det er helt sikkert et hotel jeg vil besøge igen.

Dato for ophold: august 2021
  • Rejsetype: Rejste med familie
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med Hilton Garden Inn
Tak, poulsenrebekka
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 4. august 2021

Utroligt fint hotel i Torshavn. Værelserne er dejlige, og vi oplevede både et med og uden udsigt. Udsigten er klart værd at betale lidt ekstra for.

Servicen var i top, og i receptionen var de altid rigtig søde.

Morgenmaden var god, men desværre utrolig mangelfuld i weekenden. Der var alt for mange mennesker, så det blev et rent gedemarked.

Dato for ophold: juli 2021
  • Rejsetype: Rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med Hilton Garden Inn
Tak, Thea J
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 27. juli 2021

Lækkert hotel med god morgenmad og virkelig søde medarbejdere, som står klare til at besvare dine spørgsmål. Lækker godt og centralt. Vil anbefale at få et værelse med udsigt.
Godt udvalgt af mad og drikkevarer.

Dato for ophold: juli 2021
  • Rejsetype: Rejste med familie
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med Hilton Garden Inn
Tak, ebrit2021
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 18. juli 2021

En rigtig god hotel. Meget rent. Gode installationer. Meget venlig staff. Man er tæt på centrum og tæt på indkøb muligheder. God fitness center og god parkering. Udsigten er pragtfuld. God hotel for prisen

Dato for ophold: juli 2021
  • Rejsetype: Rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med Hilton Garden Inn
Tak, SfoxAlex
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 13. juli 2021

Der var alt for varmt på værelset men der var ingen hjælp at hente og ingen kompensation.

Så vi måtte bare være tilfredse med at bo to nætter til 3000 kr uden søvn.

Det er meget ærgelig da hotellet har så godt potientiale, her kommer vi ikke tilbage.

Dato for ophold: juli 2021
  • Rejsetype: Rejste som par
    • Værdi
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med Hilton Garden Inn
Tak, cemaholum
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Se flere anmeldelser