Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for dit ophold
Expedia.com
Orbitz.com
Agoda.com
61 $
Se tilbud
Travelocity
Booking.com71 $
Prestigia.com84 $
Vis 19 tilbud
Priserne leveres af vores partnere og afspejler værelsespriser pr. nat, inklusive alle skatter og afgifter, som vores partnere er bekendt med. Du kan få yderligere oplysninger hos vores partnere.
Sådan påvirker betalinger til os rækkefølgen af priser, der vises. Værelsestyperne kan variere.
Sådan påvirker betalinger til os rækkefølgen af priser, der vises. Værelsestyperne kan variere.
Hoteller i nærheden
Anmeldelser (2.757)
Filtrer anmeldelser
2.757 resultater
Medlemsvurdering
1.446
958
248
84
21
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
Medlemsvurdering
1.446
958
248
84
21
Se, hvad de rejsende siger:
Valgte filtre
Filtre
Opdaterer listen...
2-7 af 2.757 anmeldelser
Anmeldt d. 16. september 2018

Jeg har boet en uge på Victoria og jeg vil give hotellet mine varmeste anbefalinger. Hotellets placering er fantastisk, hvis man vil bo i gåafstand til de bedste spisesteder og indkøbssteder på Malta - og så meget tæt på en smuk havnepromenade.

Hotellet er i engelsk stil og stilen er gennemført - meget gennemført. Selve stilen betød ikke så meget for mig, men der var meget rent og pænt over alt og servicen var ekstrem god uanset om det var i baren med Martin og Albert eller det var andre steder. Man føler sig meget velkommen!

Dato for ophold: august 2018
  • Rejsetype: Rejste med familie
    • Værdi
    • Søvnkvalitet
    • Service
Tak, kabaden
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Kevin_Callus, General Manager hos AX The Victoria Hotel, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 17. september 2018
Google Oversæt

Dear kabaden,

On behalf of all the staff I thank you for placing your positive comments on Tripadvisor.

It was a pleasure to read that you had a lovely stay and that you were impressed by the special touches from the team. Every employee is trained to service and prioritize in meeting the guest complete satisfaction every time. I look forward to sharing your feedback with the team and in particular with Martin and Albert.

Should you require any help with making reservations for your next visit, please do not hesitate to contact us. We will be only too happy to help you out.

Sincerely,

Kevin Callus
General Manager
info@axhotelsmalta.com

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 1. juni 2017

Først og fremmest så er vi blevet store fans af Malta, men i særdeleshed af The Victoria Hotel.
Vi elskede det store, rene og lyse værelse. Vores lille altan og dejlige meget rene badeværelse.
Hotellet ligger fornuftigt, kun 6 min. fra færgen til Valetta og i et roligt kvarter.

Jeg har aldrig været et sted med så smilende og servicemindet personale. De første dage var jeg der alene - indtil min mand kunne slutte sig til mig. Det var trygt og bekvemt som ene kvinder - også at spise i restauranten og nyde en drink i baren.

Vi kommer helt sikkert tilbage!

Dato for ophold: maj 2017
  • Rejsetype: Rejste som par
    • Værdi
    • Renlighed
    • Service
Tak, Sarupunzel
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Kevin_Callus, General Manager hos AX The Victoria Hotel, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 2. juni 2017
Google Oversæt

Dear Sarupunzel,

It is most gratifying to know that your stay at The Victoria lived up to your expectations, so much so that you plan to come back for more pleasant stays.

On behalf of all the staff I thank you for placing your positive comments on TripAdvisor.

Looking forward to welcome you again.

Sincerely,

Kevin Callus
Hotel Manager
info@axhotelsmalta.com

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 19. april 2017

Fantastisk charmerende hotel, gode og rummelige værelser.
Autentisk og typisk gammel engelsk stil.
God og central beliggenhed. 500 meter til en ok badestrand. 500 meter til offentlig transport.
God mad.
Venligt personale

Dato for ophold: april 2017
  • Rejsetype: Rejste med familie
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Tak, lenepilgaard2017
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Kevin_Callus, General Manager hos AX The Victoria Hotel, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 21. april 2017
Google Oversæt

Dear lenepilgaard2017,

We are delighted that The Victoria Hotel left such a good impression on you from beginning to end.

We look forward to the pleasure of welcoming you back at The Victoria Hotel for further impressive stays.

Sincerely,

Kevin Callus
Hotel Manager
info@axhotelsmalta.com

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 21. august 2016 fra mobile enheder

Victoria Hotel kan helt klart anbefales. Vi boede på hotellet i seks dage, og det var helt sikkert pengene værd. Hotellets faciliteter er intet mindre end fantastiske. Poolen på hotellets tagterrasse med udsigt ud over hele byen deles med det dem 5-stjernede hotel The palace, og her kan man snildt tilbringe flere timer oppe. Værelserne trækker dog lidt ned, da indretningen er knap så charmerende og lidt ridser i malingen hist og her vidner om et lidt sløset finish. Dog bliver der dagligt gjort rent og lækkert af hotellets yderst venlige personale. Morgenmadsbuffeten var desuden også rigtig fin, men deres roomservice var derimod decideret ringe, så det kan klart frarådes at benytte sig af den. Vi fik den måske dårligste burger i mands minde. Så drop den og udnyt i stedet området ellers så fantastiske restauranter. Generelt var Victoria hotel dog et dejligt besøg

Dato for ophold: august 2016
Rejsetype: Rejste som par
Tak, simonboas
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Kevin_Callus, General Manager hos AX The Victoria Hotel, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 22. august 2016
Google Oversæt

Dear simonboas,

The Victoria Hotel's Management and staff would like to thank you for placing your positive comments about your recent stay with us at The Victoria Hotel.

We look ahead to hosting you during future stays at The Victoria Hotel.

Sincerely,

Kevin Callus
Hotel Manager
info@axhotelsmalta.com

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 30. juli 2016

Store rene værelser, super betjening og god atmosfære. Vi havde et meget behageligt ophold, hotellet ligger 5 minutters gang fra vandet, men man behøver ikke at bevæge sig længere væk end til 9. etage, hvor der er en skøn pool.

Dato for ophold: juli 2016
  • Rejsetype: Rejste som par
    • Sted
    • Værelser
    • Service
Tak, majamortensen
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Kevin_Callus, General Manager hos AX The Victoria Hotel, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 1. august 2016
Google Oversæt

Dear majamortensen,

Many thanks for placing your positive review about your recent stay at The Victoria Hotel on TripAdvisor. Your feedback is of utmost importance to all the Management and staff.

We look forward to the pleasure of welcoming you back at The Victoria Hotel for further impressive stays.

Sincerely,

Kevin Callus
Hotel Manager
info@axhotelsmalta.com

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Se flere anmeldelser