Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åben i dag: Lukket
Anmeldelseshøjdepunkter
VW'er og meget mere - fantastisk samling, fantastisk guidning og udsøgt behandling

Havde i min egenskab af forstrandsbestyrer arrangeret møde for strandfogederne på den private... læs mere

Anmeldt d. 4. november 2023
jensh881
Fantastisk oplevelse

Yderst hyggeligt museum med oplevelser for både børn og voksne. Det hele var gennemført og utroligt... læs mere

Anmeldt d. 20. juli 2023
A2146OWtinac
,
Aalborg, Danmark
Læs alle 41 anmeldelser
  
Indtægter påvirker de oplevelser, der er fremhævede på denne side, få flere oplysninger.
Anmeldelser (41)
Filtrer anmeldelser
41 resultater
Medlemsvurdering
32
6
3
0
0
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
Medlemsvurdering
32
6
3
0
0
Se, hvad de rejsende siger:
Valgte filtre
Filtre
Opdaterer listen...
1-6 af 41 anmeldelser
Anmeldt d. 4. november 2023

Havde i min egenskab af forstrandsbestyrer arrangeret møde for strandfogederne på den private Aabergske Forstrand - denne gang undtagelsesvist som en udflugt. VW-museet var et perfekt valg. Alle deltagerne var vildt optaget af de udstillede ting og sager - masser af VW'er, men også andet, som på en eller anden måde har relevans for de flot istandsatte biler og deres samtid. Og det er faktisk også et interessant egnsmuseum, for der er reddet interiør fra adskillige lukkede forretninger og virksomheder i Ulfborg og omegn. Den engagerede guidning, krydret med både personlige oplevelser og masser af relevante fakta, var helt i top.

Dato for oplevelse: oktober 2023
Tak, jensh881
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Anmeldt d. 20. juli 2023

Yderst hyggeligt museum med oplevelser for både børn og voksne. Det hele var gennemført og utroligt høfligt og behjælpeligt personale som stod klar til at hjælpe og svarer på spørgsmål når eller hvis man havde nogen.

Dato for oplevelse: juli 2023
Tak, A2146OWtinac
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Anmeldt d. 15. juli 2023 fra mobile enheder

Fint museum, men jeg vil ikke kalde det et VW museum, jo der er ganske vist VW biler og lidt tilbehør dertil, jeg vil nærmere kalde det et museum fra 60erne-70erne, der var så mange gamle ting at se, at man faktisk skulle bruge god tid til at se det hele, der var ALT! - var det gammelt engang så var det udstillet der.
Vi havde en 2 årig, og vil mene han nok skulle være ældre for at synes det var spændende, vi skulle betale for at få ham med ind, og så fik vi nærmest tvunget en opgave ned i halsen af damen ved kassen, hvor vi skulle rundt og finde nogle biler med bogstaver på, for at deltage i en konkurrence som vi slet ikke var interesseret i.
Udover damen ved kassen var lidt påtrængende, så var museumet en god oplevelse og meget spændende, der er folk der fortæller om diverse biler og udstillinger.

Dato for oplevelse: juli 2023
Tak, AnnikaSRasmussen
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Anmeldt d. 4. juli 2023 fra mobile enheder

Hyggeligt museum. Større end forventet og så absolut et besøg værd. Gennemført stil hele vejen igennem. Selv deres hyggelige cafe, hvor man får kaffe serveret i kop med matchende underkop og kaffe i fin porcelænskande. Fin aktivitet med teenagere 1 1/2 time er nemt brugt der.

Dato for oplevelse: juli 2023
1  Tak, 924lones
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Anmeldt d. 5. april 2023 fra mobile enheder

Kan man give 11 ud af 10, så vil vi gerne det. Vi kom som veteranbilejer, og troede vi kun skulle se biler, men det blev et fantastik tilbageblik i vores liv på alle fronter. Tusind tak 🤩

Dato for oplevelse: april 2023
Tak, Gitte Baatz K
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Se flere anmeldelser