Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åben i dag: Lukket
Gem
Anmeldelseshøjdepunkter
Hele turen værd!

En fantastisk oplevelse. Flotte velrestaurerede biler, og en dejlig retro oplevelse med skønne ting... læs mere

Anmeldt d. 17. april 2022
karstenn527
fra mobile enheder
Historie på den jyske måde.

Bør besøges,her opleves der historie ! Ikke kun bilerne men hele museet er en tur værd,alle de ting... læs mere

Anmeldt d. 27. marts 2022
Jan R
,
Ølsted, Danmark
Læs alle 22 anmeldelser
  
Anmeldelser (22)
Filtrer anmeldelser
22 resultater
Medlemsvurdering
16
5
1
0
0
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
Medlemsvurdering
16
5
1
0
0
Se, hvad de rejsende siger:
Valgte filtre
Filtre
Opdaterer listen...
1-6 af 22 anmeldelser
Anmeldt d. 17. april 2022 fra mobile enheder

En fantastisk oplevelse. Flotte velrestaurerede biler, og en dejlig retro oplevelse med skønne ting fra hjemmet fra dengang far var dreng. Hyggelig og ikke mindst en fantastisk betjening af folk der er entusiastiske, og har stor indsigt i det hele. Bestemt turen værd!

Dato for oplevelse: april 2022
Tak, karstenn527
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 27. marts 2022

Bør besøges,her opleves der historie ! Ikke kun bilerne men hele museet er en tur værd,alle de ting man brugte i dagligdagen og på ferien findes her,her ses historien igen,hvis man er over 60 kan man nikke genkendende til mange butikkerne og tngene ,så historien fortælling til alle yngre familie medlemmer på en anderledes måde.Personalet er omvandrende leksikon ,på den gode måde,ikke en støvet fortælling men på den ligefremme jyske måde.Kan varmt anbefales.

MVH
Jan Rasmussen + Familie.

Dato for oplevelse: marts 2022
Tak, Jan R
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 16. februar 2022

Et af de bedste bil/retromuseer jeg har set:
Der er en ægte retro stemning og ejerne + de frivillige er entusiastiske omkring deres sted. De ved en masse om effekterne og er søde til at besvare spørgsmål.
Ægte hygge og et besøg værd.

Dato for oplevelse: februar 2022
Tak, Allan-i-Aarhus
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 31. august 2021

Jeg er ikke interesseret i biler som biler, men i design.
Det fik jeg til fulde mål.
Ud over den meget spændende bilpark er der retrodelen.
Den er nærmest overvældende, læg dertil at personalet er vidende og meget villige til at dele den med de besøgende.

Dato for oplevelse: august 2021
Tak, HELDERDEN
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 5. august 2021 fra mobile enheder

Fantastisk museum, der varmt kan anbefales. Så meget at kigge på og en rigtig god atmosfære. De frivillige på museet var alle rigtig søde og gode til at dele deres viden om de mange udstillede genstande. Så mange ting og detaljer og meget gennemført. Jeg kan varmt anbefale museet og husk at have god tid

Dato for oplevelse: august 2021
Tak, 61livs
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Se flere anmeldelser