Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åben i dag: Lukket
Anmeldelseshøjdepunkter
En stor omvej værd !

Vi blev meget overrasket over alle de ting der var på museet. Selv min kone, som ikke interesserer... læs mere

Anmeldt d. 22. februar 2024
Poul R
,
Aabenraa, Danmark
VW'er og meget mere - fantastisk samling, fantastisk guidning og udsøgt behandling

Havde i min egenskab af forstrandsbestyrer arrangeret møde for strandfogederne på den private... læs mere

Anmeldt d. 4. november 2023
jensh881
Læs alle 41 anmeldelser
  
Indtægter påvirker de oplevelser, der er fremhævede på denne side, få flere oplysninger.
Anmeldelser (41)
Filtrer anmeldelser
41 resultater
Medlemsvurdering
32
6
3
0
0
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
Medlemsvurdering
32
6
3
0
0
Se, hvad de rejsende siger:
Valgte filtre
Filtre
Opdaterer listen...
17-22 af 41 anmeldelser
Anmeldt d. 16. februar 2022

Et af de bedste bil/retromuseer jeg har set:
Der er en ægte retro stemning og ejerne + de frivillige er entusiastiske omkring deres sted. De ved en masse om effekterne og er søde til at besvare spørgsmål.
Ægte hygge og et besøg værd.

Dato for oplevelse: februar 2022
Tak, Allan-i-Aarhus
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Anmeldt d. 31. august 2021

Jeg er ikke interesseret i biler som biler, men i design.
Det fik jeg til fulde mål.
Ud over den meget spændende bilpark er der retrodelen.
Den er nærmest overvældende, læg dertil at personalet er vidende og meget villige til at dele den med de besøgende.

Dato for oplevelse: august 2021
Tak, HELDERDEN
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Anmeldt d. 5. august 2021 fra mobile enheder

Fantastisk museum, der varmt kan anbefales. Så meget at kigge på og en rigtig god atmosfære. De frivillige på museet var alle rigtig søde og gode til at dele deres viden om de mange udstillede genstande. Så mange ting og detaljer og meget gennemført. Jeg kan varmt anbefale museet og husk at have god tid😊

Dato for oplevelse: august 2021
Tak, 61livs
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Anmeldt d. 28. juli 2021 fra mobile enheder

Virkelig spændende besøg med så mange indtryk. Man kan her let bruge 2 timer på at gå rundt og lade gamle minder komme frem.

God blanding af VW og andre retro- ting

Dato for oplevelse: juni 2021
1  Tak, Anders A
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Anmeldt d. 21. september 2020 fra mobile enheder

Museet er måske Ulfborgs mest interessante begivenhed. Adskillige haller fyld med velholdte gamle folkevogne fra utallige årtier. Derudover dimser og ting opstillede i udstillinger, der kunne gøre selv Den Gamle By i Aarhus til at blive misundelig. I sig selv er museet en utrolig oplevelse, men hvis du på nogen måde har chancen, så få en guidet tur af ejerne Carsten og Sussi. Når først Carsten fortæller om de enkelte biler, deres histore og hans anskaffelse sf dem, så flyver tiden, og man er særdeles godt underholdt. Dette sted er virkelig værd at køre efter.

Dato for oplevelse: september 2020
1  Tak, udpaaturaldrigsur
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Se flere anmeldelser