Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åben i dag: 08.00 - 20.00
Gem
  
Google
Sådan kan du opleve Special Tours
Hvalsafari fra Reykjavik
355 anmeldelser
fra 86,34 $
Flere oplysninger
fra 86,34 $
Flere oplysninger
fra 53,96 $
Flere oplysninger
fra 94,73 $
Flere oplysninger
Anmeldelser (2.836)
Filtrer anmeldelser
2.836 resultater
Medlemsvurdering
1.753
612
226
126
119
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
Medlemsvurdering
1.753
612
226
126
119
Se, hvad de rejsende siger:
Valgte filtre
Filtre
Opdaterer listen...
11-16 af 2.836 anmeldelser
Anmeldt d. 26. april 2016 fra mobile enheder

KÆMPE stor ros til crewet! Vores tur var virkelig rough, hvilket crewet advarede mod ved ankomst - samtidig med de delte søsygepiller ud. Vi fik set en masse definer, eller nogle gjorde. Umiddelbart vil jeg skyde på, at 9 ud af 10 kastede op enten i em brækpose eller udover rælingen. Der var søsyge passagerer og opkast overalt. Crewet havde det selv dårligt, men havde virkelig stort overskud til at dele vand ud til dem, som var allerdårligst og delte brækposer ud.
Da båden rettede kurs mod land og bølgerne forvandt åndede de fleste lettet op, og satte nok mest af alt pris på fortsat at være i live. Følelsen af kvalme på den måde konstant i 2 1/2 time er forholdsvis hård.
På trods af epidemi af opkast ombord på båden har jeg stadig en oplevelse for livet og om ikke andet en VIRKELIG sjov historie at fortælle videre - derfor uden tvivl, TOPKARAKTER!

Dato for oplevelse: april 2016
Tak, Kristina-bm
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
specialtoursiceland, Front Office Manager hos Special Tours, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 6. maj 2016
Google Oversæt

Hello, and thank you so much for your kind review! We are happy to hear you had a fun experience with us on the tour. When the seas are rough we advise all of our passengers to take the complimentary sea sickness pills that we offer-usually the tour is more enjoyable when you take them if the seas are rough :) We thank you again for your review and hope the rest of your stay in Iceland was enjoyable!

Kind regards,
Special Tours Crew

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 26. juli 2015 fra mobile enheder

Vi var ombord på Rosin (express turen). Begge børn fik udleveret redningsvest inden afgang.
Vi stod foran på båden, hvilket gav os rigtig godt udsyn og masser af havvand i ansigtet, når båden lige ramte en bølge. :-D På trods af vores placering på båden, kunne vi tydeligt høre hvad der blev sagt i højttalerne.
Guiden (skotsk zoolog) var god til at fortælle om de forskellige dyr vi så på vejen, både hvaler, fugle og andre turister. :-D
Kaptajnen sejlede fornuftigt. God hastighed. Viste hensyn til hvalerne med afstand og motorlarm.

Eneste minus var, at den meget tiltrængte kaffe på vej retur til havn smagte mere af havvand end af kaffe. Kakaoen derimod... Den var super. :-)

Special tours kan helt klart anbefales.

Dato for oplevelse: juli 2015
Tak, 958annk
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
specialtoursiceland, Front Office Manager hos Special Tours, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 27. juli 2015
Google Oversæt

Thank you very much for your kind review.

It is great to hear that you had fun on our whale watching tour. Rósin is a fabulous boat and we are very proud of her and our crew :) Thank you especially for your kind words about our staff, we will make sure to let them know.
We hope you enjoyed your stay in Iceland.

Kind regards,
Special Tours Crew

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 25. juli 2015 fra mobile enheder

Rigtig sjov tur man fik set mange hvaler i de smukke omgivelser. Besætningen var også venlige og rigtig gode til at forklare hvad for nogle hvaler vi så.

Dato for oplevelse: juli 2015
Tak, Jonathan G
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
specialtoursiceland, Front Office Manager hos Special Tours, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 26. juli 2015
Google Oversæt

Thank you for the nice feedback :-)

We are happy to hear that you had a great time on our whale watching tour. The surroundings are indeed very beautiful :-) If it is a clear day we can even see the Snæfellsjökull.
Thank you for the kind words about our crew,


We hope you enjoyed your stay in Iceland.

Kind regards,
Special Tours Crew

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 19. juli 2015

Enfin kold tur i Feb. Mdr. Der var lovning på hvaler, men vi så kun delfiner og glimt. Ingen særlig oplevelse hvis man har set andet andre steder i verden. Mange var sødyge og der stank af bræk. Dog fordøgte personalet at gøre turen god. Den tog nogle timer og kostede lidt i forhold til udbyttet.

Dato for oplevelse: februar 2015
Tak, 789DanielH
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
specialtoursiceland, Front Office Manager hos Special Tours, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 20. juli 2015
Google Oversæt

Thank you for taking the time to give us feedback.

In winter chances of seeing whales are unfortunately between 60 and 70% and in summer they are over 90%. The white beaked dolphins stay the whole year in the bay and we are seeing them a lot. We love white-beaked dolphins because they are very active animals and often come close to the boat, ride the waves or breach.

We hope you had a great time in Iceland.

Kind regards,
Special Tours Crew

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 22. august 2014

Ved vores besøg i Island prøvede vi en Puffin Express tour, hvilket var en ganske speciel oplevelse som vi ikke vil være foruden! Grundet vejret, blev vi anbefalet, at udsætte til dagen efter. Dette blev gjort uden problemer. Personalet hos Special Tours er meget venligt og service minded. På sejlturen havde vi en ung og særdeles venlig guide, som fortalte alt hvad der var at vide om lunden. Derforuden også en masse omkring Island og Reykjavik. Alt i alt var turen alle pengene værd og kan varmt anbefales!

Dato for oplevelse: august 2014
Tak, Frans S
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
specialtoursiceland, Front Office Manager hos Special Tours, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 23. august 2014
Google Oversæt

Thank you for your kind review!

We are glad that you had a second chance to go out to see the puffins since the weather was bad on you scheduled day. Our guides are enthusiastic about answering all questions they get and love telling our customers about the birdlife in Reykjavík and the surrounding area you see on the tour.

Best regards,
Special Tours Crew

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Se flere anmeldelser