Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fantastisk mad”
Anmeldelse af Sushi Social

Sushi Social
nr. 44 af 508 Restauranter i Reykjavik
Udmærkelsescertifikatet
Prisklasse: 7 $ - 50 $
Køkkener: Sushi, Brasiliansk, Japansk
Flere restaurantoplysninger
Restaurantoplysninger
Spisemuligheder: Efter lukketid, Aftensmad, Morgenmad, Reservationer
Kvarter: Miõborg
Anmeldt 28. januar 2020 fra mobile enheder

Dette var intet mindre end fantastisk. Vi valgte begge deres signatur menu til 9999 isl kroner og det var det hele værd. Oven i dette var servicen helt i top. Kan bestem anbefales

Dato for besøg: januar 2020
Tak, 844christiani
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (1.048)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

3-7 af 1.048 anmeldelser

Anmeldt 15. oktober 2019 fra mobile enheder

Intet mindre en det bedste sushi jeg har fået, lækkert, frisk og smagfuldt.
Prikken over i’et var en super service at super søde tjenere.
Ses absolut igen.

Dato for besøg: oktober 2019
Tak, Bryan888888888888
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. september 2019

God mad. Fik sushi og og steak. Meget lækkert.
Betjening i top. Personalet fungerer godt sammen og skaber en god stening.

Dato for besøg: september 2019
Tak, MichaelB4483
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 31. august 2019 fra mobile enheder

Min ledsager ønskede en 5 retters surprice menu. Jeg var ikke så sulten men blev også nød til at vælge den. Hvis vi havde været alene kunne vi godt have bestilt surprice menuen som enkeltperson . Maden var god men ikke på niveau med f.eks Sticks and Sushi i DK. Restauranten var propfyldt.

Dato for besøg: august 2019
Tak, Jens-Laugesen
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. marts 2019 fra mobile enheder

Virkelig lækkert og spændende køkken. Vi fik “Simply the best” med både sushi og kød - det var super!
Stedet har mange spændende drinks, og vi fik “mojito party” med fire forskellige små mojitos, hvor vi smage lidt forskelligt. Her betaler man for kvaliteten, men det er det hele værd!!

Dato for besøg: marts 2019
1  Tak, CilleBK
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.

Rejsende, der kiggede på Sushi Social, kiggede også på

Reykjavik, Capital Region
 
Reykjavik, Capital Region
 

Har du været i Sushi Social? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering