Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoteller i nærheden
172 $
156 $
Hotels.com
Vis tilbud
Udmærkelsescertifikatet
  • Gratis wi-fi
  • Gratis morgenmad
Gratis afbestilling indtil d. 29/07
148 $
145 $
Hotels.com
Vis tilbud
Udmærkelsescertifikatet
  • Gratis wi-fi
  • Gratis morgenmad
Scandic Rubinen(Göteborg)
Gratis afbestilling indtil d. 29/07
127 $
103 $
Hotels.com
Vis tilbud
  • Gratis wi-fi
  • Gratis morgenmad
Spar Hotel Majorna(Göteborg)(Meget for pengene!)
Gratis afbestilling indtil d. 28/07
Book nu, betal under opholdet
121 $
100 $
Expedia.com
Vis tilbud
Udmærkelsescertifikatet
  • Gratis wi-fi
  • Gratis parkering
Besparelsesbesked! 26 % under den gennemsnitlige pris

Prisen, som du fandt, er 26 % lavere end dette hotels gennemsnitspris på 135 $ pr. overnatning.

Vi analyserer priser over en periode på 60 dage og sammenligner dit valg med den gennemsnitlige pris for sammenlignelige ophold for at sikre, at du får det bedst mulige tilbud.

Kvibergs Hostel & Cottages(Göteborg)(Meget for pengene!)
69 $
Booking.com
Vis tilbud
  • Gratis wi-fi
  • Gratis parkering
Quality Hotel Winn(Göteborg)(Meget for pengene!)
124 $
110 $
Quality Hotels
Vis tilbud
  • Gratis wi-fi
  • Gratis parkering
Gratis afbestilling indtil d. 29/07
141 $
130 $
Expedia.com
Vis tilbud
Udmærkelsescertifikatet
  • Gratis wi-fi
  • Gratis morgenmad
170 $
136 $
Expedia.com
Vis tilbud
Udmærkelsescertifikatet
  • Gratis wi-fi
  • Gratis morgenmad
Clarion Hotel Post(Göteborg)
Gratis afbestilling indtil d. 29/07
Book nu, betal under opholdet
217 $
140 $
Booking.com
Vis tilbud
Udmærkelsescertifikatet
  • Gratis wi-fi
  • Gratis morgenmad
Anmeldelser (1.246)
Filtrer anmeldelser
1.246 resultater
Medlemsvurdering
519
472
184
51
20
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
519
472
184
51
20
Se, hvad de rejsende siger:
Filtre
Opdaterer listen...
3-8 af 1.246 anmeldelser
Anmeldt for 23. juli 2017

Dejligt værelse, store og rummelige udenomsfaciliteter. Steder på hotellet, hvor man kan sidde uden at det er en del af restaurant, flot udsigt. Meget fint børne-morgenmadsområde med taburetter, så børnene selv kan hjælpe til med at vælge det, de gerne vil have. Dejlig bad på tagterassen.
Købte et døgn kort til 90 Svenske kroner, der kunne bruges til både båd (som sejler til den centrale det af Göteborg)og langt ud i skærgården, bus og sporvogn.
Ligger lige ved vandet og i et dejligt område med hyggelige små cafeer og steder at sidde og bare nyde udsigt og vand.

Værelsestip: Vores værelse havde ret dårligt wifi men lå også længst væk fra centrum af hotel
  • Overnattede: juli 2017, rejste med familie
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Service
Tak, Hanne D
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anders S, Hotelldirektör hos Quality Hotel 11 & Eriksbergshallen, svarede på denne anmeldelseSvarede 25. juli 2017
Google Oversæt

Alltid roligt att höra att våra gäster gillar att vara både på hotellet och här omkring i vackra Eriksberg lika mycket som vi. Extra kul att är det att vår barnbuffé med allt ifrån färgglada muggar till goda pannkakor gick hem hos de små, den är ny för i år och vi är mycket glada att ni gillade den. Varmt välkomna tillbaka!

Anders Sköld
Quality Hotel11 & Eriksbergshallen

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt for 15. juni 2017

Jeg bor her 1 gang hver måned, og er mildest talt imponeret. Der er altid særdeles god service, utroligt lækker mad i restauranten. Og udsigten er bare genial. På taget ligger spabadet, som simpelthen er så lækkert at nyde en god aften i godt selskab i.

Eneste minus er de simpelthen ikke kan lave et blødkogt æg. Dette ville trække ned, hvis ikke alt andet var så lækkert.

Sidst ligger det tæt på havnefærgen, som giver adgang til de største og bedste sights i Gøteborg. Ren Stjene oplevelse herfra.

  • Overnattede: juni 2017, rejste i forbindelse med forretninger
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med NordicChoiceHotels.com
Tak, benjamin-withen
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anders S, Hotelldirektör hos Quality Hotel 11 & Eriksbergshallen, svarede på denne anmeldelseSvarede 19. juni 2017
Google Oversæt

Ojojoj, vilka fina ord! Tusen tack för att du ger oss förtroendet att ta hand om dig så ofta som en gång i månaden, det är vi mycket tacksamma för. Jättekul att höra att du verkligen uppskattar mina serviceinriktade kollegor, vår mat, utsikten och relaxen på översta våningen. Det är precis så här vi vill att våra gäster ska känna! Ha nu en riktigt härlig sommar, vi ser fram emot ditt nästa besök.

Bästa hälsningar,
Anders Sköld
Quality Hotel 11 & Eriksbergshallen

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt for 7. december 2016

Min hustru og jeg boede på hotellet en enkelt nat i forbindelse med en forestilling på Operaen "Carmen". Sejlturen med Älvsnabben gennem den julepyntede by var en fin bonus-oplevelse. Hotellet og dets omgivelser i det gamle værfts-område var i sig selv en god oplevelse. Kan bestemt anbefales.

  • Overnattede: december 2016, rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med NordicChoiceHotels.com
Tak, egonk805
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt for 28. november 2016

Godt hotel. Fine værelser i god størrelse.
Altid rent og pænt.
God mad, med god udsigt.
Bruger ofte dette hotel i forbindelst med tjenesterejser.
Ligger lidt udenfor byen, men det er muligt at tage båden over på den anden side til city.

  • Overnattede: november 2016, rejste i forbindelse med forretninger
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med NordicChoiceHotels.com
Tak, loneb601
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt for 4. november 2016

Personale der skinner, fantastisk morgenbuffet jeg endnu ikke har set lige. Restaurant i top kvalitet og service. God øl og ikke mindst fedt med spa og sauna på taget.
Motionsområdet var lidt klemt men der er plads og udsigt nok.
Kan klart anbefales.

  • Overnattede: november 2016, rejste i forbindelse med forretninger
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med NordicChoiceHotels.com
1  Tak, benjamin-withen
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Se flere anmeldelser