Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoteller i nærheden
Anmeldelser (1.285)
Filtrer anmeldelser
1.285 resultater
Medlemsvurdering
538
488
186
53
20
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
538
488
186
53
20
Se, hvad de rejsende siger:
Filtre
Opdaterer listen...
4-9 af 1.285 anmeldelser
Anmeldt 15. juni 2017

Jeg bor her 1 gang hver måned, og er mildest talt imponeret. Der er altid særdeles god service, utroligt lækker mad i restauranten. Og udsigten er bare genial. På taget ligger spabadet, som simpelthen er så lækkert at nyde en god aften i godt selskab i.

Eneste minus er de simpelthen ikke kan lave et blødkogt æg. Dette ville trække ned, hvis ikke alt andet var så lækkert.

Sidst ligger det tæt på havnefærgen, som giver adgang til de største og bedste sights i Gøteborg. Ren Stjene oplevelse herfra.

  • Overnattede: juni 2017, rejste i forbindelse med forretninger
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med NordicChoiceHotels.com
Tak, benjamin-withen
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anders S, Hotelldirektör hos Quality Hotel 11 & Eriksbergshallen, svarede på denne anmeldelseSvarede 19. juni 2017
Google Oversæt

Ojojoj, vilka fina ord! Tusen tack för att du ger oss förtroendet att ta hand om dig så ofta som en gång i månaden, det är vi mycket tacksamma för. Jättekul att höra att du verkligen uppskattar mina serviceinriktade kollegor, vår mat, utsikten och relaxen på översta våningen. Det är precis så här vi vill att våra gäster ska känna! Ha nu en riktigt härlig sommar, vi ser fram emot ditt nästa besök.

Bästa hälsningar,
Anders Sköld
Quality Hotel 11 & Eriksbergshallen

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 7. december 2016

Min hustru og jeg boede på hotellet en enkelt nat i forbindelse med en forestilling på Operaen "Carmen". Sejlturen med Älvsnabben gennem den julepyntede by var en fin bonus-oplevelse. Hotellet og dets omgivelser i det gamle værfts-område var i sig selv en god oplevelse. Kan bestemt anbefales.

  • Overnattede: december 2016, rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med NordicChoiceHotels.com
Tak, egonk805
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. november 2016

Godt hotel. Fine værelser i god størrelse.
Altid rent og pænt.
God mad, med god udsigt.
Bruger ofte dette hotel i forbindelst med tjenesterejser.
Ligger lidt udenfor byen, men det er muligt at tage båden over på den anden side til city.

  • Overnattede: november 2016, rejste i forbindelse med forretninger
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med NordicChoiceHotels.com
Tak, loneb601
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. november 2016

Personale der skinner, fantastisk morgenbuffet jeg endnu ikke har set lige. Restaurant i top kvalitet og service. God øl og ikke mindst fedt med spa og sauna på taget.
Motionsområdet var lidt klemt men der er plads og udsigt nok.
Kan klart anbefales.

  • Overnattede: november 2016, rejste i forbindelse med forretninger
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med NordicChoiceHotels.com
1  Tak, benjamin-withen
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. august 2016

Kan KUN anbefale dette hotel. Fantastisk hotel med flotte og rene værelser, super venligt og serviceminded personale, lækker mad på morgenmadsbuffet og i restaurant. Også en virkelig dejlig oplevelse at sidde i spabad på hotellets tag og kigge ud over den flotte by. Vi kommer gerne igen!

  • Overnattede: august 2016, rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med NordicChoiceHotels.com
Tak, jonasoglouise
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Se flere anmeldelser