Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoteller i nærheden
Anmeldelser (4.253)
Filtrer anmeldelser
4.253 resultater
Medlemsvurdering
1.634
1.533
685
265
136
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
1.634
1.533
685
265
136
Se, hvad de rejsende siger:
Filtre
Opdaterer listen...
1-6 af 4.253 anmeldelser
Anmeldt 10. januar 2018 fra mobile enheder

Rigtig fint hotel med lækkert spa.
Skøn varieret morgenmad, godt mindre træningscenter, store værelser med vinduer fra gulv til loft, sengene er dog alt for bløde. Hotellet ligger kun 3 minutters gang til Arlanda Expressen.

Overnattede: december 2017, rejste som par
Tak, LindaCopenhagenCity
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
clarionsign, Marketing Coordinator hos Clarion Hotel Sign, svarede på denne anmeldelseSvarede 11. januar 2018
Google Oversæt

Hej LindaCopenhagenCity,

Tusen tack för att du delar med dig av din upplevelse hos oss och vad härligt att ni trivdes så bra hos oss. Jag hoppas att ni bor hos oss igen nästa gång ni besöker Stockholm!

Bästa,
Hanna Holfve
Marketing Coordinator
Clarion Hotel Sign

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 27. november 2017 fra mobile enheder

Den bedste mest delikate friske lækre smukke tapas jeg nogensinde har smagt. Accompagneret af en yderst velsmagende hvidvin der kostede 170kr for et glas, og var pengene værd . Lækker foyer og bar med gode danske møbler

Overnattede: november 2017, rejste som par
Tak, Sus L
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
clarionsign, Marketing Coordinator hos Clarion Hotel Sign, svarede på denne anmeldelseSvarede 29. november 2017
Google Oversæt

Kära Sus L,

Tack snälla för att du delar med dig och vilken underbar läsning. Vad härligt att du uppskattade de danska inslagen i designen och den goda maten. Jag hoppas att vi får välkomna dig tillbaka snart igen!

Bästa,
Hanna Holfve
Marketing Coordinator
Clarion Hotel Sign

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 23. juli 2017

Super hyggeligt hotel midt i Stockholm med flot design, god service og rene værelser. Morgenmaden var rigtig god og jeg vil anbefale at gå i Spa og svømme oppe på taget af hotellet. Det er kort afstand fra centrum og vil højt anbefale dette hotel.

Overnattede: september 2016
Tak, Asdisc
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
clarionsign, Marketing Manager hos Clarion Hotel Sign, svarede på denne anmeldelseSvarede 25. juli 2017
Google Oversæt

Hej,
kul att höra att du hade en toppenvistelse hos oss på Clarion Hotel Sign och att du tycker om vår Skandinaviska design och härliga personal.
Jag hoppas att vi får ta hand om dig snart igen!

//Charlotte Rehn
Marketing Manager
Clarion Hotel Sign

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 3. marts 2017

Dejligt hotel.Beliggende meget centralt midt i Stockholm.3 minutter fra Arlandaekspressen som køre lige til lufthavnen.Tæt på den gamle by og kongeslottet og andre seværdigheder.Jeg havde et værelse med udsigt over torvet.Arne Jacobsen var som en af designer der var valgt som indretningSvanek og Agget var de stole alle kunne sidde og hygge sig i.Dejlig morgenbuffet.

Værelsestip: Vælg ud mod Torvet
  • Overnattede: januar 2017, rejste i forbindelse med forretninger
    • Værdi
    • Renlighed
    • Service
Tak, hammerli1000
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
clarionsign, Guest Relations Manager hos Clarion Hotel Sign, svarede på denne anmeldelseSvarede 11. april 2017
Google Oversæt

Hej

Tusen tack för din fina recension.
Underbart att du uppskattade våra Skandinaviska designmöbler. De är vi väldigt lyckligt lottade och stolt över och få ha.
Fint också att vår läge passat bra för dig och att du hunnit med och besöka flera av stadens sevärdheter!

Vänliga hälsningar
Nadia Fagerdin

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 25. november 2016

Jeg synes at dette er et super hotel, Du får super service med gode og hjælpende staff. værelserne er gode men er også ret dyre, trods jeg er klub medlem, så betaler jeg fuld pris på mit værelse, hvis de andre værelser(klubmedlem) er fuld bokket.
Hvad angår lokation, så kunne det ikke være bedre, gåafstand til centrum.

  • Overnattede: november 2016, rejste i forbindelse med forretninger
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med NordicChoiceHotels.com
Tak, saeedk784
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
clarionsign, Guest Relations Manager hos Clarion Hotel Sign, svarede på denne anmeldelseSvarede 1. december 2016
Google Oversæt

Hej

Tack så mycket för dina fina recension om oss.
Ja, självklart ska du som medlem alltid få rabatt på din logi om du bokar på vår hemsida eller genom någon utav mina kollegor.
Du får gärna sända mig ett e-mail så kikar jag gärna på hur bokningen sett ut och hjälper dig därifrån.
Roligt och höra att du upplevde fin service och att vårt läge passade bra för dig.

Vänliga hälsningar
Nadia Fagerdin
nadia.fagerdin@choice.se

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Se flere anmeldelser