Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoteller i nærheden
Anmeldelser (490)
Filtrer anmeldelser
490 resultater
Medlemsvurdering
195
203
73
16
3
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
195
203
73
16
3
Se, hvad de rejsende siger:
Filtre
Opdaterer listen...
3-8 af 490 anmeldelser
Anmeldt 22. juli 2016 fra mobile enheder

Vi har nydt vores 6 dages ophold på Signalfabriken. Vi valgte at opgradere vores værelse til deres største som ligger på 4 sal med fantastisk udsigt. Kæmpe store vinduer, 2 etager, gratis vand, stort flot badeværelse med karbad, stort spisebord med plads til 6 personer, 3 fladskærme, sofa/stue, soveværelse på øverste etage. Vi tog ofte mad med op fra hotellets restaurant og spise på værelset hvor vi havde masser af plads. Hotellets restaurant laver lækker mad, kan anbefale både deres salat og burgermenuer. Morgenmad er inkl i prisen, den var ok dog lidt kedelig efter 6 dage. Wifi er lidt langsom men ok og inkl. Det tager kun 10 min tog indtil Stokholm centrum, 2 stationer. Hotellet levede fuldt op til vores forventninger og kan anbefale det til alle. Gør jer dog den tjeneste og vælg værelse 406 som er fantastisk!
PS indtjekning og udtjekning forløb smertefrit og meget venligt personale i lobbyen.

Overnattede: juli 2016, rejste som par
Tak, Kent V
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. maj 2016

Dejligt værelse med meget komfortabel seng. Stort flot badeværelse og alt var rent ved ankomst. Hoteller er rigtig hyggeligt og har rigtig gode transport muligheder rundt i byen, da det ligger tæt på både pendlertog, bus og metro(Tunnelbanen). Eneste minus var lidt larm fra baren i stueetagen fredag og lørdag aften, men det var bestemt til at overleve. Vi havde et rigtig godt ophold på hotellet og servicen var helt i top hos det meget hjælpsomme personale.

  • Overnattede: maj 2016, rejste som par
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Service
Tak, Karina V
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Svar fra ledelsen:Svarede 20. maj 2016
Google Oversæt

Mange takk Karina, hyggelig! MVH / Johan Preisler, GM

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 12. februar 2016

Det var et super fint rum med badekar. Kæmpe dejlig seng. Der var rent og pænt. Altid rart med lidt kolde drikkevarer i minibaren! Altid søde og dygtige personer i restaurant, bar og reception:-) Jeg kan altid anbefale at overnatte og spise på Story Hotel!

Værelsestip: Rum med badekar er toppen!
Overnattede: februar 2016, rejste i forbindelse med forretninger
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med hotellet
Tak, MieHS
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. november 2015

Noget mørke værelser ,og et ret lille badeværelse. Dårlig belysning ,men dejlig stille.Desværre kunne vi ikke lave os en kop kaffe eller te ,som man ellers kan på andre hoteller .Morgenbufeen var helt fin.

Overnattede: november 2015, rejste som par
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med hotellet
Tak, gitteg65
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. august 2015

God seng, flot indretning på værelser, god service. Venligt og hjælpsomt personale. Gratis drikke i værelse-køleskab.

Meget støj fra gaden, døren til toilet knirkede meget. Mange niveauforskelle.. Ikke så egnet til handicappede

Generelt meget positivt

Værelsestip: Bed om værels mod gården
  • Overnattede: august 2015, rejste som par
    • Værdi
    • Værelser
    • Service
Tak, Thomas J
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Se flere anmeldelser