Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoteller i nærheden
Anmeldelser (497)
Filtrer anmeldelser
497 resultater
Medlemsvurdering
198
206
73
17
3
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
198
206
73
17
3
Se, hvad de rejsende siger:
Filtre
Opdaterer listen...
4-9 af 497 anmeldelser
Anmeldt d. 18. maj 2016

Dejligt værelse med meget komfortabel seng. Stort flot badeværelse og alt var rent ved ankomst. Hoteller er rigtig hyggeligt og har rigtig gode transport muligheder rundt i byen, da det ligger tæt på både pendlertog, bus og metro(Tunnelbanen). Eneste minus var lidt larm fra baren i stueetagen fredag og lørdag aften, men det var bestemt til at overleve. Vi havde et rigtig godt ophold på hotellet og servicen var helt i top hos det meget hjælpsomme personale.

  • Overnattede: maj 2016, rejste som par
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Service
Tak, Karina V
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Svar fra ledelsen:Svarede 20. maj 2016
Google Oversæt

Mange takk Karina, hyggelig! MVH / Johan Preisler, GM

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 12. februar 2016

Det var et super fint rum med badekar. Kæmpe dejlig seng. Der var rent og pænt. Altid rart med lidt kolde drikkevarer i minibaren! Altid søde og dygtige personer i restaurant, bar og reception:-) Jeg kan altid anbefale at overnatte og spise på Story Hotel!

Værelsestip: Rum med badekar er toppen!
Overnattede: februar 2016, rejste i forbindelse med forretninger
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med hotellet
Tak, MieHS
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 17. november 2015

Noget mørke værelser ,og et ret lille badeværelse. Dårlig belysning ,men dejlig stille.Desværre kunne vi ikke lave os en kop kaffe eller te ,som man ellers kan på andre hoteller .Morgenbufeen var helt fin.

Overnattede: november 2015, rejste som par
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med hotellet
Tak, gitteg65
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 4. august 2015

God seng, flot indretning på værelser, god service. Venligt og hjælpsomt personale. Gratis drikke i værelse-køleskab.

Meget støj fra gaden, døren til toilet knirkede meget. Mange niveauforskelle.. Ikke så egnet til handicappede

Generelt meget positivt

Værelsestip: Bed om værels mod gården
  • Overnattede: august 2015, rejste som par
    • Værdi
    • Værelser
    • Service
Tak, Thomas J
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 27. juli 2015

Smart hotel uden for Stockholm a la hipster. Ved hotellet holder en koloni af fordrukne svenskere til, der sørger for lidt gang i den. Om værelset kan man sige, at det er smart indrettet, men er lille og der mangler skabsplads, bøjler og plads til toiletartikler. Ret sund morgenmad, der hurtigt er glemt. Generelt venligt personale og meget venlig rengøringsdame.

Alt i alt et udmærket hotel med god værdi for pengene, men bedre til de unge end til de ældre!

  • Overnattede: juli 2015, rejste med familie
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Tak, Lars R
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Se flere anmeldelser