Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoteller i nærheden
Anmeldelser (834)
Filtrer anmeldelser
834 resultater
Medlemsvurdering
498
216
79
30
11
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
498
216
79
30
11
Se, hvad de rejsende siger:
Filtre
Opdaterer listen...
2-7 af 834 anmeldelser
Anmeldt 19. november 2015

Hyggeligt hotel med en dejlig morgenmads- og aftenbuffet.
Gratis adgang til aviser, frugt og kaffe i en hyggelig opholdsstue.
Placering tæt ved metro og med 15 minutters gang til Vasamuseet og Skansen.



  • Overnattede: november 2015, rejste i forbindelse med forretninger
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med NordicChoiceHotels.com
Tak, mettek414
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
wellhotel, Hotelldirektör hos Clarion Collection Hotel Wellington, svarede på denne anmeldelseSvarede 16. december 2015
Google Oversæt

Hej,

Tack för din fina feedback och omdöme. Så härligt att höra att vår frukost och kvällsmat
var till glädje och att din vistelse var lyckad. Det glädjer oss alla.

Vi önskar dig en God jul och varmt välkommen åter till oss,

mvh

Patricia Häggblom

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 24. august 2015

Central placering i et roligt område! Dog nogen trafikstøj.
Man føler sig megt velkommen især om aftenen, når kokken byder velkommen.
Hyggeligt værelse, men med dårlig tv modtagelse. (Dårligt billede).



  • Overnattede: august 2015, rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med NordicChoiceHotels.com
Tak, L8171IMpeterj
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
wellhotel, Hotelldirektör hos Clarion Collection Hotel Wellington, svarede på denne anmeldelseSvarede 8. september 2015
Google Oversæt

Hej,

Tack för att du bodde hos oss och för din feedback! Så trevligt att läsa att du är nöjd med din vistelse och kände dig välkommen hos oss!

Vad tråkigt att din Tv bild inte var till belåtenhet, det ska vi genast se över och korrigera.
Tack för att du uppmärksammar oss på det!

Vi önskar dig en fin höst och varmt välkommen åter till oss,

mvh

Patricia Häggblom

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 10. august 2015

Hotel med hjemlig hygge. venligt personale og god betjening. aftensmad og små måltider inkluderet.
Verdens bedste hotel :-)
Herligt at man kan tage sig en kop kaffe i lobbyen eller tage en kop med på værelset uden at skulle have pungen op hver gang.

  • Overnattede: august 2015, rejste med familie
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med NordicChoiceHotels.com
Tak, Finn D
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
wellhotel, Hotelldirektör hos Clarion Collection Hotel Wellington, svarede på denne anmeldelseSvarede 8. september 2015
Google Oversæt

Bästa gäster,

Tack för att ni bodde hos os och stort tack för er härliga feedback! Det glädjer oss alla att ni är nöjda med er vistelse och vi tackar ödmjukast för er fina kommentar om personalen. Fantastiskt att få höra att vi är världens bästa hotell!
Det ger oss inspiration att fortsätta att jobba hårt för att möta era förväntningar!

Tusen tack igen,


Vi önskar er en fin höst och varmt välkomna åter till oss,

Patricia Häggblom

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 6. juli 2015 fra mobile enheder

Super hotel tæt på havnen og byen. Personalet er så venlige og behjælpelige. Maden er helt i top. Den hyggelige aftenbuffet skaber en hyggelig stemning på hotellet og maden er så veltillavet. Tak for nogle skønne dage i Stockholm. Kan varmt anbefales.

Overnattede: juli 2015
Tak, 955janiet
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
wellhotel, Hotelldirektör hos Clarion Collection Hotel Wellington, svarede på denne anmeldelseSvarede 15. juli 2015
Google Oversæt

Hej,

Tack för er fantastiska feedback! Så glada vi alla blir över att ni är så nöjda med er vistelse och uppskattade allt ifrån vår duktiga personal till kvällsmaten! Härligt att vi lyckas möta era förväntningar.

Stort tack och vi ösnkar er en fin sommar och varmt välkoman åter till oss!

mvh

Patricia Häggblom

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 30. maj 2015

Imødekommende, centralt beliggende og meget hyggeligt. Ophold os i her i påskedagene med 3 børn. Eftermiddagskaffe og aftenbuffet inkluderet i prisen. Børnene elskede den afslappede stemning med mulighed for at sidde i sofagrupperne og læse en bog eller spille et spil fra hotellets lobby.

  • Overnattede: april 2015, rejste med familie
    • Værdi
    • Søvnkvalitet
    • Service
Tak, Helle P
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
wellhotel, General Manager hos Clarion Collection Hotel Wellington, svarede på denne anmeldelseSvarede 1. juni 2015
Google Oversæt

Hej,

Tack för att ni valde att bo hos oss på Wellington och stort tack för er fina feedback!
Härligt att höra att hela familjen uppskattade vistelsen hos oss och att vår familjära atmosfär passade er!

Vi önskar er en fin sommar och varmt välkommen åter till oss,

mvh

Patricia Häggblom

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Se flere anmeldelser