Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoteller i nærheden
Anmeldelser (890)
Filtrer anmeldelser
890 resultater
Medlemsvurdering
255
452
142
28
13
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
255
452
142
28
13
Se, hvad de rejsende siger:
Filtre
Opdaterer listen...
2-7 af 890 anmeldelser
Anmeldt 28. maj 2017 fra mobile enheder

Vi havde 3 overnatninger på hotellet der desværre ikke levede helt op til forventningerne. Havde bestilt et Deluxe dobbeltværelse og forventede lidt mere, men det mindede om et alm. dobbeltværelse, især når man tager hotellets antal stjerner i betragtning. Værelset havde udsigt mod en lukket baggård der lignede en byggeplads. De positive sider er dog, at værelset virkede nyrenoveret, hotellets placering er god og morgenmaden var virkelig lækker og i charmerende lokaler på en restaurant 'next door'.

Overnattede: maj 2017, rejste som par
Tak, GiovanniDK
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. februar 2017

Helt nyrenoveret værelse, rent og velfungende, men meget lille rum. Senge var alt for hårde. Morgenmad var nogenlunde, men burde have været bedre i udvalg og kvalitet. Udvalget af fjernsynskanalerne var ringe, hverken cnn eller bbcworld - til gengæld RussiaToday, der er rent propanda og alternative facts.

  • Overnattede: februar 2017, rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med Amoma.com
Tak, Kristianlyk-Jensen
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. juli 2016

Dette hotel ligger meget centralt tæt på Stockholm Centralstation. Vi boede tre voksne på et såkaldt familierum, men det var i virkeligheden et almindeligt dobbeltværelse med en opredning. Værelset havde ingen aircondition, hvilket var et problem på grund af trafikstøj, når vinduet var åbent.Morgenmaden var ok uden noget særligt. Et overnatningshotel, hvis du kommer til Stockholm med toget.

Værelsestip: Vælg et værelse så højt oppe og så langt væk fra Vasagatan som muligt.
  • Overnattede: juli 2016, rejste med familie
    • Værdi
    • Sted
    • Service
Tak, K_re_M_13
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. september 2013

Jeg overnattede en enkelt nat på Adlon, et hotel jeg fandt helt efter min smag! Ikke for prangende men med alt, hvad der skal være. Jeg satte pris på, at der var el-keddel på værelset, så jeg kunne lave kaffe og the, som var sat frem. Beliggenheden er central, tæt på tog-stationen og shopping. Sengen var dejlig, og værelset ud mod gården var fredeligt. Jeg vil især fremhæve morgenmadsbuffeten, hvor man kunne få alt, hvad man måtte ønske sig. Skønt med frisk frugt, low-fat youghurt, grove cornflakes og groft brød. Man kan smøre sig en madpakke fra buffet mod betaling på 75 kr. Super god ide!

  • Overnattede: september 2013, rejste i forbindelse med forretninger
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Tak, Anne R
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
AdlonStockholm, Front Office Manager hos Elite Hotel Adlon, svarede på denne anmeldelseSvarede 4. oktober 2013
Google Oversæt

Tack för att du tagit dig tid att skriva den fina recensionen. Roligt att du uppskattar vår fina frukost.
Vi önskar dig varmt välkommen åter!
Alla vi på Adlon Hotell

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 31. august 2012

Dejlige værelser, måske lidt små, men med fin rengøring. Lækkert badeværelse. Super beliggenhed i centrum tæt på alle seværdigheder og offentlig transport. Hotellet ligger midt i byen. Derfor kan gadestøj ikke udelukkes. Eneste minus: parkering er hundedyrt.

Overnattede: august 2012, rejste som par
Tak, Jens K
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
AdlonStockholm, General Manager hos Elite Hotel Adlon, svarede på denne anmeldelseSvarede 13. september 2012
Google Oversæt

Hej och tack för din fina recension. Roligt att läsa att du uppskattar hotellet, vår atmosfär och miljö. Garage är dyrt i Stockholm, det tycker vi också, men det är tyvärr de priser som vi måste betala till vår hyresvärd, utan mellanskillnad. Varmt välkommen åter önskar vi alla på Adlon Hotell.

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Se flere anmeldelser