Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoteller i nærheden
Anmeldelser (1.762)
Filtrer anmeldelser
1.762 resultater
Medlemsvurdering
493
865
327
48
29
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
493
865
327
48
29
Se, hvad de rejsende siger:
Filtre
Opdaterer listen...
3-8 af 1.762 anmeldelser
Anmeldt d. 21. oktober 2016 fra mobile enheder

Fint standart hotel, men uforholdsmæssigt dyrt. Specielt med ekstra udgifter som
270,-kr i døgnet for parkering og 32,-kr for en kop almindelig kaffe i hotellets bar/cafe.
Morgenmadsbuffet super fin! - stort udvalg!
Wi-fi var elendigt!

Overnattede: oktober 2016, rejste med venner
Tak, Rasmus H
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Cecilia E, Assisterande receptions- och bokningschef hos Hotel Birger Jarl, svarede på denne anmeldelseSvarede 19. januar 2017
Google Oversæt

Hej Rasmus,
Vad tråkigt att din vistelse inte blev så pass bra som vi önskar.
vårt garage är billigaste alternativet per dygn i området, tyvärr är det höga parkeringsavgifter i hela Stockholm pga. höga hyror.
likaså kaffet matchar vi med försäljningsställen i närheten.

Vi hoppas att vi får ha dig som gäst här snart igen!

Önskar dig en fin dag!

Med vänlig hälsning,
Cecilia

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 16. september 2016 fra mobile enheder

Hotellet ligger godt placeret i Vasastaden tæt på restauranter og tunnelbanen. Service er kompetent, behagelig og hjælpsom. Standard værelserne er lidt små og internet upålideligt, hvis man ikke bor tæt på wifi routeren ude på hotelgangen. Morgen buffeten er lækkert sat op og holder en fin standard.

Overnattede: september 2016, rejste med familie
Tak, BjarneM111
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Cecilia E, Assistant Service Team Manager hos Hotel Birger Jarl, svarede på denne anmeldelseSvarede 11. januar 2017
Google Oversæt

Hej Bjarne,
Vad kul att du trivs hos oss!

Vi hoppas att ha äran att ha dig som en av våra gäster snart igen - varmt välkommen tillbaka!

Mvh,
Cecilia Edholm

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 13. august 2016

Værelsestip: Hvis man er 2 så få 2 senge med selvstændig madrasser. Vælg et værelse ud mod gården og ikke på 6. sal hvor der er en del støj fra ventilation.
  • Overnattede: august 2016, rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med Amoma.com
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en rejsende og ikke af TripAdvisor LLC eller dennes partnere.
Cecilia E, Ass. Serviec Team Manager hos Hotel Birger Jarl, svarede på denne anmeldelseSvarede 18. september 2016
Google Oversæt

Indberet svar som upassende
Svaret er repræsentanten for ledelsens subjektive holdning og ikke holdningen hos TripAdvisor LLC eller dennes partnere.
Anmeldt d. 13. juli 2016

Rigtig fint hotel i forhold til prisen. Gå afstand fra centrum ca. 1 km.

Nominati ocurreret inciderint vix ad, dicat summo habemus mel ut. Epicuri gubergren percipitur sea eu. No facilis interesset referrentur vel, cum essent percipit ex. Expetenda imperdiet patrioque in eos, ei ius soleat feugait iracundia, cu natum nonumy eirmod sit. No vix nonumes scripserit, usu doming facete prodesset ad. Ut indoctum hendrerit est, legimus voluptatibus comprehensam pro te. Mea ea idque theophrastus, per dicant necessitatibus ad, eam ne putent vocibus graecis

  • Overnattede: juni 2016, rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med Amoma.com
Tak, Lars N
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Cecilia E, Ass. Service Team Manager hos Hotel Birger Jarl, svarede på denne anmeldelseSvarede 17. september 2016
Google Oversæt

Hej Lars,
Tack för ditt omdöme och vad kul att du trivdes hos oss!

Varmt välkomna tillbaka och ha en fin dag,
Med vänlig hälsning,

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 9. juni 2016 fra mobile enheder

Fint lille værelse bygget til at trætte forretningsfolk kan få noget hurtigt søvn. Små og slidte værelser, men der var det som skulle være - bare ikke en cola i den tomme minibar :-(
Ligger ok centralt og de har en glimmerende morgenmadsbuffet og venlige og søde ansatte.

Overnattede: juni 2016, rejste i forbindelse med forretninger
Tak, Lasse1977
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Cecilia E, Ass. Service Team manager hos Hotel Birger Jarl, svarede på denne anmeldelseSvarede 8. september 2016
Google Oversæt

Hej Lasse,
Vad gott att du fick en god natts sömn!
Vi är under process av renovering av hotellet så nästa gång du bor kan du önska om ett sådant rum så hoppas vi att du får det ännu trevligare då!

I kylskåpet i rummet erbjuder vi fritt mineralvatten men skåpet är mest till för att kunna kyla egen dryck. det är alltså ingen minibar i sig utan vattnet som står där är bara något lite extra som vi vill erbjuda våra gäster.

Hoppas du har en riktigt fin dag och att vi får se dig snart igen!
Med vänlig hälsning,

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Se flere anmeldelser