Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoteller i nærheden
Anmeldelser (875)
Filtrer anmeldelser
875 resultater
Medlemsvurdering
261
397
129
66
22
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
261
397
129
66
22
Se, hvad de rejsende siger:
Filtre
Opdaterer listen...
2-7 af 875 anmeldelser
Anmeldt 26. februar 2017 fra mobile enheder

Meget som meget lille værelse. Vinduet kunne ikke åbnes, dårlig luft.
Kedelig mad.
Ok morgenmad.
Ligger fint centralt.
Der er ikke meget mere at sige.
Ville ikke vælge det en anden gang, dyrt i forhold til hvad man får for pengene.

Overnattede: februar 2017, rejste i forbindelse med forretninger
Tak, Tinacorsa
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Annelie L, Hotellchef hos Hotel Kung Carl, BW Premier Collection, svarede på denne anmeldelseSvarede 1. marts 2017
Google Oversæt

Tack för att du tagit dig tid att skriva ett omdöme om oss här på Tripadvisor! Jag är ledsen om vi inte lyckades leva upp till dina förväntningar på det rum du fick denna gång. Vi har totalt 143 rum där alla rum är olika i form, storlek och design så jag är säker på att vi kan hitta ett annat rum nästa gång som passar dig bättre.

Du får gärna kontakta mig direkt på annelie.bergsten@kungcarl.se nästa gång ni planerar en övernattning i Stockholm så ska jag hjälpa er med en bokning.

Med vänliga hälsningar,
Annelie Bergsten

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 4. juni 2015

Lobbyen giver de første hint om hotellets historie og ønskede stil. Ligner en lukket smøge med husvægge i 4 etagers højde, forbundet med et glastag. Udsmykning og effekter med tydelig henvisning til en tid der var.
Værelset var stort, med lysekrone, god arbejdsplads og siddekomfort. Badeværelse fransk almuestil med friske farver og god indretning.
Morgenmadsbuffeen var rigelig i sortiment og mængder. Man presser selv sin morgenjuice. Pladsen var kneben, men hyggelig i stil og udsmykning.
Hotellet ligger tæt på havnen og Stockholms seværdigheder.

  • Overnattede: maj 2015, rejste som par
    • Værdi
    • Værelser
    • Service
Tak, Kim bo C
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Annelie L, Hotellchef hos Hotel Kung Carl, BW Premier Collection, svarede på denne anmeldelseSvarede 8. juni 2015
Google Oversæt

Stort tack för dina fina ord! Det är härligt att läsa att ni hade en bra vistelse med oss och att ni uppskattar vårt hotell och dess inredning. Nästa år fyller hotellet 150 år och det kommer vi att fira stort.

Vi ser fram emot att hälsa er välkomna åter nästa gång ni reser till Stockholm!

Med vänliga hälsningar,
Annelie Bergsten

Mail: annelie.bergsten@hotellkungcarl.se

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 13. februar 2014 fra mobile enheder

Tre dage, to nætter, arbejde

Pænt hotel, god str værelser, rent og pænt og meget centralt med gode restauranter og shopping lige udenfor døren.
Meget høfligt personale og bagage opbevaringssted.

Dog noget larmende ventilation, for februar nødvendig, og alle værelser vender ud mod vejen, så meget larm hvis åbne vinduer om sommeren.
Ingen køleskab hvis køb af drikkevarer.
Og rimelig trist og ærgerlig morgenmad, men er der og kan spises.

Overnattede: februar 2014, rejste i forbindelse med forretninger
Tak, Mufiin
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. september 2013

vi kendte ikke hotellet i forvejen, men blev meget tilfredse: dejligt stort og velindrettet værelse og badeværelse med fri wifi, meget venlig stab og fin morgenbuffet. savnede måske et hyggeligt opholdslokale til før og efter checkin, men ellers ok.

Overnattede: september 2013, rejste som par
1  Tak, jovage
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. juli 2013

Min kæreste og jeg boede på dette hotel i 4 dage.

Vi var yderst tilfredse. Værelset var indrettet i ældre svensk stil, hvilket også har sin charme. Badeværelset var dog moderne og tidssvarende.

Morgenmadsbuffeten havde hvad der kunne forventes af sådan et hotel.

Beliggenheden var i Vores optik fantastisk, idet vi gerne vil bo centralt og have det hele lige ved hånden, hvilket kan siges om dette hotel.
En smule larm kan dog forventes pga. beliggenheden, men det er hvad der hører sig med i en storby. Noget vi dog ikke lagde så meget mærke til, hvilket måske skyldes alt det vi skulle nå og derfor var trætte om aftenen. ;-)

Kunne helt klart vende tilbage hertil.

  • Overnattede: juli 2013, rejste som par
    • Sted
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Tak, Gunraf
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Se flere anmeldelser