Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Dejligt oplevelse”

Bedste priser for -
Indtjekning dd/mm/åååå Udtjekning dd/mm/åååå
Priser er for 1 værelse til 2 personer
Vis priser
Sammenlign de bedste priser fra de mest populære rejsewebsites
og 9 websites mere!
Hotel Kung Carl, BW Premier Collection
Vurderet som nr. 55 ud af 155 hoteller i Stockholm
GrønneForløbereSølv-niveau
Anmeldt 2. oktober 2017

Super lækkert og hyggeligt hotel. Flotte værelser med spændende indretning. Rolige værelser trods beliggenheden. Centralt beliggende. Meget hyggelig restaurant med god mad og specielt morgenmaden var fantastisk

  • Overnattede: September 2017, rejste i forbindelse med forretninger
    • Værdi
    • Sted
    • Service
Tak, Merete O
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Annelie L, Hotellchef hos Hotel Kung Carl, BW Premier Collection, svarede på denne anmeldelseSvarede 17. oktober 2017
Google Oversæt

Stort tack för dina fina ord om oss. Härligt att höra att ni trivdes så bra.
Hoppas vi ses snart igen, varmt välkommen åter!

Med vänliga hälsningar,
Annelie Bergsten

Mail: annelie.bergsten@kungcarl.se

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (754)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

1-5 af 755 anmeldelser

Anmeldt 26. februar 2017 fra mobile enheder

Meget som meget lille værelse. Vinduet kunne ikke åbnes, dårlig luft.
Kedelig mad.
Ok morgenmad.
Ligger fint centralt.
Der er ikke meget mere at sige.
Ville ikke vælge det en anden gang, dyrt i forhold til hvad man får for pengene.

Overnattede: Februar 2017, rejste i forbindelse med forretninger
Tak, Tinacorsa
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Annelie L, Hotellchef hos Hotel Kung Carl, BW Premier Collection, svarede på denne anmeldelseSvarede 1. marts 2017
Google Oversæt

Tack för att du tagit dig tid att skriva ett omdöme om oss här på Tripadvisor! Jag är ledsen om vi inte lyckades leva upp till dina förväntningar på det rum du fick denna gång. Vi har totalt 143 rum där alla rum är olika i form, storlek och design så jag är säker på att vi kan hitta ett annat rum nästa gång som passar dig bättre.

Du får gärna kontakta mig direkt på annelie.bergsten@kungcarl.se nästa gång ni planerar en övernattning i Stockholm så ska jag hjälpa er med en bokning.

Med vänliga hälsningar,
Annelie Bergsten

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 4. juni 2015

Lobbyen giver de første hint om hotellets historie og ønskede stil. Ligner en lukket smøge med husvægge i 4 etagers højde, forbundet med et glastag. Udsmykning og effekter med tydelig henvisning til en tid der var.
Værelset var stort, med lysekrone, god arbejdsplads og siddekomfort. Badeværelse fransk almuestil med friske farver og god indretning.
Morgenmadsbuffeen var rigelig i sortiment og mængder. Man presser selv sin morgenjuice. Pladsen var kneben, men hyggelig i stil og udsmykning.
Hotellet ligger tæt på havnen og Stockholms seværdigheder.

  • Overnattede: Maj 2015, rejste som par
    • Værdi
    • Værelser
    • Service
Tak, Kim bo C
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Annelie L, Hotellchef hos Hotel Kung Carl, BW Premier Collection, svarede på denne anmeldelseSvarede 8. juni 2015
Google Oversæt

Stort tack för dina fina ord! Det är härligt att läsa att ni hade en bra vistelse med oss och att ni uppskattar vårt hotell och dess inredning. Nästa år fyller hotellet 150 år och det kommer vi att fira stort.

Vi ser fram emot att hälsa er välkomna åter nästa gång ni reser till Stockholm!

Med vänliga hälsningar,
Annelie Bergsten

Mail: annelie.bergsten@hotellkungcarl.se

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 13. februar 2014 fra mobile enheder

Tre dage, to nætter, arbejde

Pænt hotel, god str værelser, rent og pænt og meget centralt med gode restauranter og shopping lige udenfor døren.
Meget høfligt personale og bagage opbevaringssted.

Dog noget larmende ventilation, for februar nødvendig, og alle værelser vender ud mod vejen, så meget larm hvis åbne vinduer om sommeren.
Ingen køleskab hvis køb af drikkevarer.
Og rimelig trist og ærgerlig morgenmad, men er der og kan spises.

Overnattede: Februar 2014, rejste i forbindelse med forretninger
Tak, Mufiin
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. september 2013

vi kendte ikke hotellet i forvejen, men blev meget tilfredse: dejligt stort og velindrettet værelse og badeværelse med fri wifi, meget venlig stab og fin morgenbuffet. savnede måske et hyggeligt opholdslokale til før og efter checkin, men ellers ok.

Overnattede: September 2013, rejste som par
1  Tak, jovage
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Hoteller, som du muligvis også vil synes om...
Rejsende så også på disse hoteller i Stockholm
Norrmalm
Freys Hotel
Freys Hotel
Nr. 16 af 155 i Stockholm
1.442 anmeldelser
Östermalm
Hotel Drottning Kristina
Hotel Drottning Kristina
Nr. 21 af 155 i Stockholm
728 anmeldelser
Norrmalm
Grand Central by Scandic
Grand Central by Scandic
Nr. 51 af 155 i Stockholm
1.973 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser
Vasastan
Best Western Plus Time Hotel
Norrmalm
Berns Hotel
Berns Hotel
Nr. 32 af 155 i Stockholm
793 anmeldelser
Gamla Stan og Riddarholmen
First Hotel Reisen
First Hotel Reisen
Nr. 60 af 155 i Stockholm
1.420 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser

Har du været i Hotel Kung Carl, BW Premier Collection? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Supplerende oplysninger om Hotel Kung Carl, BW Premier Collection

Adresse: Birger Jarlsgatan 21, Stockholm 111 87, Sverige (Tidligere Hotel Kung Carl, Best Western Premier Collection)
Beliggenhed: Sverige > Stockholm > Stockholm > Norrmalm
Faciliteter:
Bar/lounge Forretningscenter med internetadgang Fitnesscenter Gratis morgenmad Gratis højhastighedsinternet (WiFi) Kæledyr tilladt (hunde-/dyrevenligt sted) Restaurant Roomservice Suiter Kørestolsadgang
Hotelstil:
Nr. 3 grønt hotel i Stockholm
Nr. 40 luksushotel i Stockholm
Nr. 43 forretningshotel i Stockholm
Prisområde: 663 kr.-1.569 kr. (Baseret på gennemsnitspriser for et standardværelse)
Hotelklasse:4 stjerner — Hotel Kung Carl, BW Premier Collection 4*
Antal værelser: 143
Reservationsmuligheder:
TripAdvisor er stolte af at være samarbejdspartner med Hotels.com, Booking.com, Expedia, Agoda, TripOnline SA og 5viajes2012 S.L., så du med ro i sindet kan reservere på Hotel Kung Carl, BW Premier Collection. Vi hjælper millioner af rejsende hver måned med at finde det perfekte hotel til både ferier og forretningsrejser og altid med de bedste rabatter og særtilbud.
Også kendt som:
Best Western Premier Hotell Kung Carl Hotel Stockholm
Best Western Hotel Stockholm
Best Western Stockholm
Stockholm Best Western

Er dette din TripAdvisor-registrering?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering