Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Kanal tur Stockholm ”
Anmeldelse af Stockholm Canals

Stockholm Canals
Book på forhånd
Flere oplysninger
23,06 $*
og derover
Stockholm: De kongelige broer og kanalrundfart
nr. 12 af 271 aktiviteter i Stockholm
Udmærkelsescertifikatet
Oplysninger om seværdighed
Anmeldt 10. november 2017 fra mobile enheder

En tur på Stockholm Canals skal prøves når man nu er i Stockholm.
Vi tog en tur, tror at den hed noget med under broerne. Flot sejltur ca 1 1/2 time.
Man kunne vælge at blive guidet på flere sprog via høretelefoner.
En dejlig oplevelse med historiske hints

Dato for oplevelse: oktober 2017
Tak, bennydanmark2015
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (2.073)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog
Filtrér

3-7 af 2.073 anmeldelser

Anmeldt 13. juli 2017

Vi ( 2 voksne og 2 børn på 3 og 6) tog den "historiske kanalrundfart". Turen tager kun 50 min. og sejler rundt om kungsholmen. Det er en hyggelig lille tur og man får set Stockholm fra vandsiden.

Dato for oplevelse: juli 2017
Tak, tkmadsen
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. juni 2017

Vi tog turen "under Stockholms broer". Kan virkelig anbefales!
Flot tur til en rimelig pris. Man får set rigtig meget og får en god fornemmelse af, hvordan byen ligger.

Dato for oplevelse: juni 2017
Tak, Annette Dall H
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. marts 2017

Er der mulighed, tager jeg altid en kanalrundfart når jeg kommer til en ny by. Denne her er en af de bedre. Kajerne husene naturen udsigten, det hele er bare godt.

Dato for oplevelse: april 2016
Tak, Birgitte L
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Se flere anmeldelser
Anmeldt 28. februar 2017

En tur langs kanalen, er ren nydelse. i april er der meget vand i som bevæger sig med høj fart. Kajakkerne bevæger sig hurtigt forbi.

Dato for oplevelse: april 2016
Tak, Finn K
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.

Rejsende, der kiggede på Stockholm Canals, kiggede også på

 
Stockholm, Stockholm
Stockholm, Stockholm
 

Har du været i Stockholm Canals? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering