Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoteller i nærheden
Anmeldelser (556)
Filtrer anmeldelser
556 resultater
Medlemsvurdering
239
222
63
19
13
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
239
222
63
19
13
Se, hvad de rejsende siger:
Filtre
Opdaterer listen...
1-6 af 556 anmeldelser
Denne anmeldelse er oversat fra Engelsk. Se original
Anmeldt d. 17. maj 2017

Alle værelser er forskellige og fyldt med svenske antikviteter. Glem ikke at nyde saunaen i kælderen og tag en forfriskende dukkert i det gamle stenbrønd fra den 15 ' århundrede . Alt i Stockholms centrum ligger inden for gåafstand.

Tak, missdaisydk
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.Oprindeligt indsendt på Engelsk om www.tripadvisor.com. Se original
Annika H, Ägare hos Lady Hamilton Hotel, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 19. maj 2017
Google Oversæt

Hej missdaisydk

Thank you so much for your positive review of your stay at Lady Hamilton Hotel. I am so glad that you appreciated the charm, the atmosphere and the location of the Hotel. I am also very pleased that you enjoyed our Sauna with relax.

Thanks again and welcome back!

Many regards from a warm and sunny Stockholm.

Annika Höft

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 5. oktober 2016

Dato for ophold: september 2016
  • Rejsetype: Rejste med venner
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med Amoma.com
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en rejsende og ikke af TripAdvisor LLC eller dennes partnere.
Annika H, Ägare hos Lady Hamilton Hotel, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 18. oktober 2016
Google Oversæt

Indberet svar som upassende
Svaret er repræsentanten for ledelsens subjektive holdning og ikke holdningen hos TripAdvisor LLC eller dennes partnere.
Anmeldt d. 17. juni 2016

Hotellet har en stil de forsøger at holde. Det kan virke lidt nedslidt, men det er faktisk ret charmerende. Og det ligger perfekt. Simpelthen perfekt. Lige bag ved kongepaladset og midt i den gamle bydel. Det tager 10-15 min at gå til central stationen. Personalet var venlige, morgenmaden var dog standard – men prisen på hotellet er også ret lav – så det går an. Jeg manglede dog lidt morgenkage – til gengæld var pandekagerne ok. Selve værelset var et enkeltværelset – så det var småt – men fint til 1 person! Og badeværelset var over hvad jeg forventede.
Der var lidt larm fra gaden, men efter kl 00 var der ingen problemer!
Så se igennem fingre med, at hotellet er lidt slidt i hjørnerne og nyd en charmerende oplevelse i den gamle bydel.

Dato for ophold: juni 2016
  • Rejsetype: Rejste alene
    • Værdi
    • Søvnkvalitet
    • Service
Tak, Benjamin_Soerensen
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 17. maj 2016

Hyggeligt gammelt hotel med masser af historie.
Hotellet ligger i "Gamla Stan", gå af stand til det meste.
Dejlig morgenmad. Venligt personale.

Værelset med 2 enkel senge dog meget lille. Rent og pænt

Dato for ophold: april 2016
  • Rejsetype: Rejste med venner
    • Værdi
    • Værelser
    • Service
Tak, ahni2016
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Mats B, Owner hos Lady Hamilton Hotel, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 18. maj 2016
Google Oversæt

Hej ahni2016,

Tack för att du tog dig tid att skriva en recension här på Tripadvisor! Härligt att höra att Ni trivdes. Vi ser fram emot att hälsa Er välkomna tillbaka!

Hälsningar från hela gänget på Lady Hamilton Hotel

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 22. marts 2016 fra mobile enheder

Hyggeligt, centralt, romantisk, masser af krinkelkroge, antikvitetet og et meget service-minded personale med små gaver på værelset ... bla. Påskeæg . En super base for 4 dage i Stockholm og meget tæt på alting i Gamle Stan.

Dato for ophold: marts 2016
Rejsetype: Rejste som par
Tak, Per E
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Se flere anmeldelser