Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åben i dag: 10.00 - 17.00
Gem
Book på forhånd
  
oversat af Google
Sådan kan du opleve Vasamuseet
Stockholm Pass
47 anmeldelser
fra 73,20 $
Flere oplysninger
fra 51,10 $
Flere oplysninger
Royal Canal Tour
25 anmeldelser
fra 25,00 $
Flere oplysninger
fra 68,10 $
Flere oplysninger
Anmeldelser (29.559)
Filtrer anmeldelser
29.559 resultater
Medlemsvurdering
21.796
6.502
1.074
147
40
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
21.796
6.502
1.074
147
40
Se, hvad de rejsende siger:
Filtre
Opdaterer listen...
97-102 af 29.559 anmeldelser
Anmeldt d. 27. juni 2016

Rigtigt fint museeum. Mange gode forklarende plancher (både på svensk og engelsk).
Mulighed for en audioguide på egen telefon.

Dato for oplevelse: juni 2016
Tak, lars768
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 19. juni 2016

Velopbygget museum hvor man kan bruge mange timer på at gå i detaljer. Der er guided rundvisning, men man kan også fint gå på egen hånd.

Dato for oplevelse: juni 2016
Tak, Peter H
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 6. juni 2016 fra mobile enheder

Det var tredie gang, jeg besøgte Vasamuseet og også denne gang fandt jeg det meget interessant. Skibet i sig selv er flot og imponerende. Der er en del andet på udstillingen, der relaterer sig til skibet, og fortæller om historien, byggeriet, hvordan man levede etc. Det er også interessant at se, hvordan skibet blev hævet fra havbunden, og hvordan restaureringen foretages.

Dato for oplevelse: juni 2016
Tak, BelindaWK
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 1. juni 2016 fra mobile enheder

Intet mindre end en fantastisk oplevelse. Historien er her præsenteret på bedste vis med den ægte varer på den ene side og mange slags tilgang til skibet på den anden. Vil til enhver tid sige at dette museum bør udforskes.

Dato for oplevelse: juli 2015
Tak, jeppesens
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 18. maj 2016

Vi var på besøg og var meget imponerede over museet, som er rigtig godt indrettet med spændende udstillinger om alt om Vasa skibet alt imens man kommer både rundt om skibet og ser det fra forskellige højder og vinkler. Det kan bestemt anbefales at tage forbi når man er i Stockholm.

Dato for oplevelse: maj 2016
Tak, Karina V
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Se flere anmeldelser