Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
  
Google
Sådan kan du opleve Stockholm Old Town
Stockholms gamle bydel
33 anmeldelser
fra 47,24 $
Flere oplysninger
fra 41,34 $
Flere oplysninger
fra 23,83 $
Flere oplysninger
fra 73,71 $
Flere oplysninger
Anmeldelser (20.326)
Filtrer anmeldelser
20.326 resultater
Medlemsvurdering
12.725
6.307
1.129
119
46
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
Medlemsvurdering
12.725
6.307
1.129
119
46
Se, hvad de rejsende siger:
Valgte filtre
Filtre
Opdaterer listen...
101-106 af 20.326 anmeldelser
Anmeldt d. 30. juni 2016

Blot det at gå i Gamla stan og betragte de gamle velholdte bygninger er en dejlig oplevelse.
Godt nok er der mange turister, men edt kan bydelen på Slotsholmen sagtens bære.
Her er en overflod af gode restauranter. Men vær i god tid for at være sikker på at få plads.

Dato for oplevelse: juni 2016
Tak, 414janb
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 26. juni 2016

En charmerende bydel i Stockholm med mange små turistbutikker, cafeer og spiserestauranter. Mange smalle bygader og fantastiske bygninger, som er mange år gamle. Var også heldige at få vagtskiftet med ved slottet. En flot parade med heste og fodfolk til marchmusik, samt efterfølgende musik på slotspladsen.

Dato for oplevelse: juni 2016
Tak, 19sallyr
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 19. juni 2016

En rigtig hyggelig bykerne med masser af originale huse, små smalle gader og kvalitetsrestauranter.

Prisniveauet er ca. 30% højere end i resten af byen, men det er det faktisk værd.

Dato for oplevelse: juni 2016
Tak, Peter H
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 17. juni 2016

For mig er det den smukkeste del af byen. Alle de gamle huse og de brostensbelagte gader. Ja der er mange små turiskbutikker på nogle af gaderne, men der er også liv og dejlige pladser, pubber og restaurenter, paladset og udsigt til rådhuset.
Jeg boede i området, og det vil jeg klart anbefale - fri for trafikstøj, og musikken stoppede kl 00.

Dato for oplevelse: juni 2016
Tak, Benjamin_Soerensen
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 6. juni 2016

På vores krydstogt besøgte vi Stockholm og fik en dejlig spadseretur i den gamle bydel, hvor vi også spiste frokost. Dejlige butikker med lækre svenske produkter

Dato for oplevelse: maj 2016
Tak, Kirsten H
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Se flere anmeldelser