Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoteller i nærheden
Anmeldelser (775)
Filtrer anmeldelser
775 resultater
Medlemsvurdering
263
364
108
28
12
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
263
364
108
28
12
Se, hvad de rejsende siger:
Filtre
Opdaterer listen...
1-6 af 775 anmeldelser
Anmeldt d. 14. juli 2017 fra mobile enheder

Lille hotel med små værelser.
Måtte klage flere gange over gamle rester i køleskab før det blev ordnet.
Det positive ved dette hotel er kun morgenmaden.
Generelt lever hotellet, og service især fra nat receptionist ikke op til standard.

Dato for ophold: juli 2017
Rejsetype: Rejste som par
Tak, Hrjolls
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
ScandicHotels, Kundansvarig hos Scandic Gamla Stan, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 29. juli 2017
Google Oversæt

Hej Lars J,
Tack för din recension. Vi blir väldigt glada av att du gillade vår frukost, det ska vidarebefodras till vår frukostchef. Det var tråkigt att du inte var riktigt nöjd med städningen på rummet, vi beklagar det. Jag hoppas att du återkommer igen i framtiden så vi får chansen att visa oss från vår bästa sida. Välkommen tillbaka!

Vänligen,
Ted Andersson
Scandic Gamla Stan

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 19. juni 2016

Forventer man Scandic's høje normal standard bliver man skuffet, men når det er sagt, så er Scandic, Gamla Stan et hyggeligt, men meget slidt hotel. Rigtig god service, og der er de ting der skal være, herunder rigtig god morgenmad.

Beliggenheden er i top, og prisen er sat lidt efter at hotellet er noget slidt :-)

Dato for ophold: juni 2016
  • Rejsetype: Rejste med venner
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Tak, Peter H
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 20. marts 2016

Et hyggeligt sted. Det er gammeldags indrettet, hvilket giver stedet en god charme. Værelserne har en rimelig størrelse, dog af den mindre slags.

Placeringen er perfekt. T-banen er meget tæt på, så det er nemt at komme frem.

Morgenmaden er glimrende.

Har boet på hotellet flere gange og vil helt sikkert komme tilbage.

Dato for ophold: februar 2016
  • Rejsetype: Rejste i forbindelse med forretninger
    • Værdi
    • Værelser
    • Service
Tak, Reffeldt
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 30. november 2015

Et lille og hyggeligt hotel med nærhed til det meste. Boede i et enkel rum og der var ikke meget plads, men det behøver man heller ikke. Hel fint badeværelse og dejligt klima på værelse. Lille reception og et typisk udbud i deres shop. Desværre må de ikke sælge alkohol da de ikke har bevilling til det, men så går man bare rundt om hjørnet og nyder de barer eller cafeer som findes. Eneste ulempe er størrelsen på "restauranten" hvor morgenmaden serveres. Det er et helt fint udbud, men ikke mange pladser, så lidt kamp om at få siddeplads. Heldigvis er der oftest folk som bliver færdige når man kommer ned.

Dato for ophold: november 2015
  • Rejsetype: Rejste med venner
    • Værdi
    • Renlighed
    • Service
Tak, toniew505
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 20. oktober 2015 fra mobile enheder

Et hyggeligt lille hotel med stor atmosfære midt i Gamla Stan. Hotellet har ikke engen restaurant, men der er mange gode spisesteder i området, der også rummer et utal af små butikker med både kunsthåndværk og souvenirs.

Der serveres morgenmad på hotellet og personalet er yderst venligt og imødekommende.

Værelserne er hyggeligt indrettet i områdets stil.

Hotellet ligger tæt på kongeslottet og færgen til Djurgården.

Dato for ophold: oktober 2015
Rejsetype: Rejste med venner
Tak, HHC80
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Se flere anmeldelser