Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoteller i nærheden
Anmeldelser (1.634)
Filtrer anmeldelser
1.634 resultater
Medlemsvurdering
868
519
166
57
24
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
868
519
166
57
24
Se, hvad de rejsende siger:
Filtre
Opdaterer listen...
1-6 af 1.634 anmeldelser
Anmeldt 15. marts 2018 fra mobile enheder

Helt centralt i hjertet af byen. Fint og smagfuldt hotel. Noget irriterende og langsom elevator og trappe ikke en mulighed.
Fin morgenmad selv om det kan være lidt svært at få genfyldt kaffekoppen.
Sød og imødekommende betjening

Overnattede: marts 2018, rejste i forbindelse med forretninger
Tak, Michael L
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. november 2017 fra mobile enheder

Tænker at det er den bedste G&T jeg har fået nogensinde. Boede desværre ikke på hotellet, da det er over budget. Men at nyde en drink i lounge er super. Hyggelig stemning - klassisk og stilfuld betjening hvor alle uanset pengepung er velkommen. Klasse....

Overnattede: november 2017, rejste i forbindelse med forretninger
Tak, Thomas R
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. juli 2017 fra mobile enheder

Skønt hotel centralt placeret i Stockholm centrum. Med gode muligheder for shopping og restaurant besøg. Unikt hotel som jeg absolut vil anvende til fremtidige forretningsrejser og messer. Rigtig godt morgenbord.

Overnattede: januar 2017, rejste i forbindelse med forretninger
Tak, Daniel Z
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Filippa H, Service Manager hos Nobis Hotel, svarede på denne anmeldelseSvarede 11. juli 2017
Google Oversæt

Hej Daniel,

Tack för fantastiskt fin review! Vi är väldigt tacksamma för att stå på en av Stockholms bästa adress, och ser verkligen fram emot att se dig på Nobis Hotel igen. Kul att du även gillade vår läckra frukostbuffé, snacka om en bra start på dagen.

Varma hälsningar,
Filippa Hertzman
Service Manager

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 17. februar 2016 fra mobile enheder

Hotellet er beliggende midt i Stokholm og er et godt udgangs punkt for shopping elle museums besøg.
Hotellet har høj service på alle fronter hyggelige værelser, god lounge, et godt og varieret morgenmads buffe og ligeledes en super god Italiensk frokost og aften restaurant.
Personalet yder rigtig god service og er meget hjælpsomme .

Overnattede: januar 2016, rejste i forbindelse med forretninger
1  Tak, Josumaja0757
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Andreas C, General Manager hos Nobis Hotel, svarede på denne anmeldelseSvarede 29. februar 2016
Google Oversæt

Stort tack för feedback!

Trevligt att du uppskattade både läge och service! Stockholm har så mycket att erbjuda så jag hoppas ni är tillbaka snart och utforskar mer.

Hälsningar,

Andreas Cavallius
General Manager

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 15. juli 2015

Dejligt og skøn hotel. Super service og meget lækker morgen mad. Lækker i hjertet af Stockholm og hotellet er meget lækkert. Værelset er måske ikke det største men der er det skal være. Kan helt sikkert anbefale både privat og forretning

Overnattede: juli 2015
Tak, Per N
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Andreas C, General Manager hos Nobis Hotel, svarede på denne anmeldelseSvarede 16. juli 2015
Google Oversæt

Hej och tack för fin review!

Trevligt att ni trivdes hos oss och hoppas besöket i Stockholm var till belåtenhet.

Danmark är ju bara en kort resa bort så hoppas ni kommer tillbaka till Stockholm och Nobis Hotel inom kort!

Hälsningar,

Andreas Cavallius
General Manager

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Se flere anmeldelser