Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoteller i nærheden
Anmeldelser (1.514)
Filtrer anmeldelser
1.514 resultater
Medlemsvurdering
642
559
199
70
44
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
642
559
199
70
44
Se, hvad de rejsende siger:
Filtre
Opdaterer listen...
5-10 af 1.514 anmeldelser
Anmeldt d. 28. januar 2018

Scandic Heymarket er et dejligt hotel midt i byen, tæt på alt og med en atmosfære samt et personale som er helt i top.
Jeg komer helt sikkert tilbage, når jeg skal til Stockholm næste gang, såvel business som privat.

Dato for ophold: januar 2018
  • Rejsetype: Rejste i forbindelse med forretninger
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med ScandicHotels.com
Tak, Noerbjerg
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 16. november 2017

Værelserne er meget små, ligesom gym. Wifi virker godt. Morgenmaden er super. Der er gode muligheder for middag og bar på hotellet. Ligger meget centralt i Stockholm og i gå afstand fra det meste. Overraskende nok er der faktisk et pænt højt aktivitetsniveau i baren, selv på en hverdag.

Dato for ophold: november 2017
  • Rejsetype: Rejste i forbindelse med forretninger
    • Sted
    • Renlighed
    • Service
Tak, Jesper G
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 7. november 2017

Smukt hotel med helt unik indretning og stil - rigtig god beliggenhed i forhold til både indkøb og
atraktioner. Kan anbefaldes både til weekendtur med familien og til shoppetur med veninderne.
Rigtig god morgenbuffet.

Dato for ophold: november 2017
  • Rejsetype: Rejste med venner
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med ScandicHotels.com
Tak, E629KZannem
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 21. september 2017

Tæt på gågaden og tæt på t-banen - godt værelse (men ikke så stort) - fin morgenmad - men altså især den perfekte beliggenhed til at opleve en af Europas skønneste byer. God service - men jo et kæmpehotel så der kan være lidt ventetid.

Værelsestip: Nogle værelser er uden vinduer
Dato for ophold: august 2017
  • Rejsetype: Rejste som par
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Service
Tak, Kuhfuss61
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 29. august 2017 fra mobile enheder

Gammel bygning og nyt hotel. Alt er super lækkert, men en af de bedste beliggenheder i Stockholm centrum. Jeg boede på et værelse med rigtig god plads på 3 sal. Baren var godt besøgt selv på en mandag.

Dato for ophold: august 2017
Rejsetype: Rejste i forbindelse med forretninger
Tak, swagdaddk
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Se flere anmeldelser