Kontakt overnatningsstedet angående kapacitet.
Der er lignende hoteller med ledige værelser.
Se alle
Jørgen L
Helsingør, Danmark

Så kan det ikke blive bedre

Anmeldelse af Mayfair Hotel Tunneln
5,0 ud af 5 boblerAnmeldt 2. feb. 2025
Det er nogle år siden, jeg senest har boet på The Mayfair, og det var et både glædeligt og festligt gensyn. Det historiske hus har fået nyt liv i form af talrige kunstværker på gange og værelser, herunder en del af store danske navne i millionklassen som Per Kirkeby, Robert Jacobsen og Olafur Eliasen. Det hele blandes med de udstillede minder om husets tid som residens for bl.a. datidens jetset-par, Corfitz Ulfeldt og hans prinsessehustru, Eleonora Christine.
Gennem 45 år som professionel rejsejournalist har jeg boet på mange hundrede hoteller rundt om i verden (fra 1 til 5 stjerner), men The Mayfair er stadig blandt mine absolutte favoritter. Her går verdenskunst, danmarkshistorie og lokal. hyggelig service op i en højere enhed. Og så i midten af centrum af en lille storby!
Dato for ophold: januar 2025
Rejsetype: Rejste med venner
5,0 ud af 5 boblerVærdi
5,0 ud af 5 boblerVærelser
5,0 ud af 5 boblerSted
5,0 ud af 5 boblerRenlighed
5,0 ud af 5 boblerService
4,0 ud af 5 boblerSøvnkvalitet
Problemer med denne anmeldelse?
U Storm, General Manager hos Mayfair Hotel Tunneln, svarede på denne anmeldelse
Svarede 3. feb. 2025
Kære Jörgen

Tusind tak for din varme og flotte tilbagemelding. Det glæder os utroligt meget at høre, at dit gensyn med Mayfair Hotel Tunneln har været både glædeligt og festligt.

Vi sætter stor pris på, at du bemærkede vores kunstsamling og hotellets historiske rødder – netop kombinationen af verdenskunst, danmarkshistorie og personlig service er det, vi stræber efter at tilbyde hver eneste gæst.

Vi håber at byde dig velkommen tilbage igen snart til endnu et mindeværdigt ophold. Hils :)

De bedste hilsner,

ULl Storm
General Manager
Dette svar er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en ledelsesrepræsentant og ikke holdningen hos Tripadvisor LLC.
765 kr.
Anmeldelser (1.534)
1.534 resultater
1-6 af 1.534 anmeldelser
Anmeldt d. 4. januar 2025

Vi blev desværre skuffede. Hotellet har en speciel atmosfære på grund af de gamle bygninger og selve indretningen. Og så har det en rigtig god og central beliggenhed til den Gamle Stadn i byen. Alt er i gå afstand, også i forhold til banegården. Personalet ved ind-checkningen er venlig og imødekommende. MEN sengene er meget bløde, de støtter ikke særlig godt, og det betyder at vi ikke sov godt og ikke var udhvilede. Morgenmaden er mangfoldig, der er meget at vælge imellem, MEN bacon'en var forkullet, osten tør og smagsløs, croissanterne var tørre og hårde - så det blev desværre ikke til nogen god oplevelse.

Dato for ophold: januar 2025
Tak, Birkkjaer
U Storm, General Manager hos Mayfair Hotel Tunneln, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 6. januar 2025

Hej Birk,

Tak for din feedback, som vi sætter stor pris på. Jeg kan se, at du boede i værelse 500. Det værelse har en næsten ny Hästens-seng med elevationsfunktion. Den kan måske føles lidt blød, men hvis du vender tilbage, har vi også Jensen-senge, der er lidt hårdere, og som måske passer bedre til dine præferencer.

Med hensyn til morgenmaden beklager vi også, at den ikke levede op til dine forventninger. Vi tager dine kommentarer om bacon, ost og croissanter meget alvorligt og vil sørge for at dele det med køkkenet, så vi kan forbedre os.

Med venlig hilsen,
Direktør

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af Tripadvisor LLC
Anmeldt d. 11. november 2024

Hotellet var fint men jeg modtog aldrig det skadesdepositum på ca.200 danske kroner som stod skrevet i betingelserne.
Skrev til hotellet flere gange med dokumentation fra mit dankort/bank/konto men de blev ved med at sige, at jeg skulle kontakte min bank selvom banken kunne se, at der ikke var frigivet dette beløb.
Til sidst opgav jeg.

Værelsestip: Vær opmærksom på, om du får skadesdepositum refunderet.
Tak, Homa A
U Storm, General Manager hos Mayfair Hotel Tunneln, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 13. november 2024

Hej Homaa,

Vi snyder dog ikke nogen. Hvis dit depositum ikke er blevet frigivet, så er det din bank, der ikke har gjort det endnu, evt en "glltch".

Vi frigav det samme dag, du checkede ud. Hvis den imod al forventning ikke er væk, kan du blot bestride det hos banken, noget jeg sagde til dig allerede först gang du skrev til os. . Ville gå hurtigere end at skrive her på TA.

Vi har over over 26.000 gæster om året, og vi bestræber os altid på at være ærlige og professionelle i alt, hvad vi gør.

Beklager ulejligheden, og specielt din banks uvlighed til at hjälpe med problemet.

Mvh

Anmeldt d. 3. november 2024 fra mobile enheder

For tredje gang overnattede vi på Mayfair Hotel Tunneln i Gamla Stan.
Jeg er fuldstændig betaget af indretningen af de små mini suiter, som hotellet har nogle stykker af. Hvis man rejser på en årstid, hvor vejret måske ikke er det bedste til udendørs aktiviteter, er det rigtig rart at kunne nyde nogle timer på værelset.
Placeringen midt i Gamla Stan er perfekt til et besøg i de hyggelige gamle gader.
Stedets historie strækker sig langt tilbage.
Man nyder morgenmaden i de yderst charmerende hvælvede kælderlokaler. De dateres til 1307. Morgenmaden er varieret med et godt sortiment.
Hotellets gæster kan nyde kaffe og te i biblioteket.
Parkering er mulig i et parkeringshus på modsatte side af gaden.

Rejsetype: Rejste som par
Tak, 414janb
U Storm, General Manager hos Mayfair Hotel Tunneln, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 5. november 2024

Kære Jan

Tusind tak for din flotte anmeldelse og for at vælge os for tredje gang!

Vi er glade for at høre, at du nyder de historiske rammer og vores hyggelige mini-suiter – især når vejret inviterer til lidt ekstra afslapning på værelset.

vi er glade for, at det gjorde dit ophold endnu bedre. Vi ser frem til at byde dig velkommen igen snart!

Med venlig hilsen,

Anmeldt d. 20. oktober 2024

helt fantastisk hyggeligt og historisk hotel, absolut det bedste i Malmø, super morgenmad, søde og hjælpsomme personale og helt fantastiske værelser, alle forskellige og med en historie. Det ligger helt centralt 5 min fra centralstationen og lige i centrum, kan stærkt anbefales

Dato for ophold: september 2024
1  Tak, sussie p
U Storm, General Manager hos Mayfair Hotel Tunneln, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 21. oktober 2024

Käre Sussie

Tusind tak for din dejlige anmeldelse! Vi er glade for, at I kommer tilbage gang efter gang til vores lille hotel.
Det betyder meget for os, at du sætter pris på værelsernes unikke karakter og vores hjælpsomme personale.

Vi håber at kunne byde dig og resten af din familie velkommen igen snart!

Kh

ULL

Anmeldt d. 19. oktober 2024 fra mobile enheder

Vi har haft et skønt ophold.
Meget venligt personale og et lækkert værelse med en fantastisk seng (elevation). Vi har boet på mindst 100 hoteller, men sengen her ligger på top 3!
Pænt og rent værelse. Lækker morgenmad.
Alt i alt er der intet at udsætte og en klar anbefaling herfra. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Rejsetype: Rejste som par
Tak, vakker

Käre vakker

Tak for din dejlige anmeldelse! Vi er glade for, at I havde et skønt ophold og nød både værelset og den fantastiske seng. Det betyder meget for os, at I sætter pris på vores personale og morgenmad. Vi håber at kunne byde jer velkommen igen snart, og vi takker for den klare anbefaling!

Med venlig hilsen