Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Elendig aftensmad”

Bedste priser for -
Indtjekning dd/mm/åååå Udtjekning dd/mm/åååå
Priser er for 1 værelse til 2 personer
Vis priser
Sammenlign de bedste priser fra de mest populære rejsewebsites
og 7 websites mere!
Clarion Collection Hotel Temperance
Vurderet som nr. 7 ud af 37 hoteller i Malmø
Udmærkelsescertifikatet
Anmeldt 6. november 2016

VI havde bestilt et standard dobbeltværelse på 18 kvm og fik et mindre dobbeltværelse på 12 kvm, det er ikke iorden. Morgenmaden var ok, men aftensmaden var dårlig, tænk kun at servere kyllingelår til aftensmad, det var under al kritik, så må man hellere lade være med at tilbyde aftensmad til opholdet. Ærgerligt at få så dårlig en oplevelse, har før været på hotellet og der var det meget bedre og et meget større udvalg.
Vi var der en weekend og valgte at gå ud at spise dagen efter, da aftensmaden ikke var bedre den anden dag.
Kommer ikke igen.

Værelsestip: Vi havde værelse 316 lige ud til morgenbuffeten og på 12 kvm, rigtig dårligt værelse med dårlgt inde...
Vis flere værelsestip
  • Overnattede: November 2016, rejste med venner
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Service
Tak, amlofmark
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Temperance21133, Hotelldirektör hos Clarion Collection Hotel Temperance, svarede på denne anmeldelseSvarede 9. november 2016
Google Oversæt

Tack för er återkoppling. Vi bjuder på maten på kvällen och vi försöker hålla en stor variation. Faller inte huvudrätten i smaken så finns en soppa, sallader och ost tallrik.
Restaurangen var under renovering så jag vet att vi kan bättre. Hoppas vi får möjlighet att visa det och att vi får en andra chans.

Hälsningar
Therese

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (854)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

15-19 af 854 anmeldelser

Anmeldt 16. oktober 2016 fra mobile enheder

Hotellet ligger midt i Malmø by. Vi ankom om eftermiddagen og fik at vide at vi selv lige måtte finde en p-plads. Det var vi ikke blevet bekendt med før vi ankom. Det kunne have været rart at vide. Vi mødte op til aftensmad som i øvrigt ikke vat som de havde skiltet med. Det var kedeligt anrettet som buffet og selve maden var så elendig at flere gæster gik igen. Vi blev dog men fortrød. Værelset var ok og rent. Der var meget forskelligt til morgenmaden men røreæg var ikke stegt færdig og brødet var tørt og kedeligt. Ikke ligefrem et hotel vi kan anbefale.☹️

Overnattede: Oktober 2016, rejste som par
Tak, Lizette C
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Temperance21133, Hotelldirektör hos Clarion Collection Hotel Temperance, svarede på denne anmeldelseSvarede 18. oktober 2016
Google Oversæt

Tack för din återkoppling. Tråkigt att läsa att ni hade en sådan dålig hotellvistelse.
Information om vår parkering finns på vår hemsida. I boendet ingår en lättare kvällsmåltid som hotellet bjuder på. Vanligtvis är det en soppa, en varmrätt, ost och någon liten sötsak. Allt serveras som en buffe. All den informationen finns också på vår hemsida.

Hälsningar
Therese
Hotelldirektör

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 5. oktober 2016

Har nu benyttet hotellet flere gange og kommer gerne igen. Super lækker morgen- og aftensmad. Det er noget at vælge imellem og det smager godt. Denne gang var der dog ganske meget fiskelugt fra naborestauranten når man sad i lobbyen og hyggede med den gratis kaffe/the og kage/frugt. Luk døren til fiskerestauranten, så er problemet løst.

  • Overnattede: Oktober 2016, rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med NordicChoiceHotels.com
Tak, Jannie B
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Temperance21133, Hotelldirektör hos Clarion Collection Hotel Temperance, svarede på denne anmeldelseSvarede 18. oktober 2016
Google Oversæt

Tack för bra återkoppling! Det stämmer precis det du skriver. Vi måste ha lite mer koll på när dörren ska vara stängd och när den kan vara öppen. Varmt välkommen tillbaka.

Hälsningar
Therese
Hotelldirektör

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 14. september 2016 fra mobile enheder

Efter 2 dages ophold på hotellet blev vi meget begejstret for både Malmø og hotellet. Store flotte værelser og lækker morgen- og aftensmad.
Med den meget centrale beliggenhed i Gamle staden fik vi set meget af bydelen.
Mange torve med gode spisesteder og gevaldigt liv.
En kanaltur med start nær hovedbanegården er et absolut must. Helt igennem en oplevelse værd.
Prøv det.

Overnattede: September 2016, rejste som par
Tak, Finnjuul
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Temperance21133, Hotelldirektör hos Clarion Collection Hotel Temperance, svarede på denne anmeldelseSvarede 19. september 2016
Google Oversæt

Tusen tack för fin återkoppling. Det är så kul att läsa och få bekräftat att hotellet levererar. Varmt välkommen tillbaka.

Hälsningar
Therese
Hotelldirektör

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 7. august 2016

Overraskende lille værelse og meget lille dobbeltseng. Maden er cafeterie standard. Hvis man forventer god mad skal man tage ud at spise. Restauranten var travl og afrydningen efter tidligere gæster gik langsomt. For få folk i køkkenet.

  • Overnattede: August 2016, rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med NordicChoiceHotels.com
Tak, R305JPjackl
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Temperance21133, Hotelldirektör hos Clarion Collection Hotel Temperance, svarede på denne anmeldelseSvarede 9. august 2016
Google Oversæt

Tack för din återkoppling. Tråkigt att er upplevelse inte levde upp till förväntningarna. önskar man Fine dining så har vi även restaurang Johan P som ett bra ställe att äta på om man vill variera och inte äta vår kvällsmat. Rummen är också av varierande storlek efter vilken rumskategori ni bokat. Hoppas vi får möjlighet att hälsa er välkomna till oss igen.

Hälsningar
Therese
Hotelldirektör

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Hoteller, som du muligvis også vil synes om...
Rejsende så også på disse hoteller i Malmø
Comfort Hotel Malmo
Nr. 12 af 37 i Malmø
1.453 anmeldelser
Quality Hotel View
Nr. 4 af 37 i Malmø
941 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser
Gamla Staden
Mayfair Hotel Tunneln
Mayfair Hotel Tunneln
Nr. 3 af 37 i Malmø
906 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser

Har du været i Clarion Collection Hotel Temperance? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Supplerende oplysninger om Clarion Collection Hotel Temperance

Adresse: 16 Engelbrektsgatan, Malmø 211 33, Sverige
Telefonnummer:
Beliggenhed: Sverige > Skåne > Malmø > Gamla Staden
Faciliteter:
Bar/lounge Fitnesscenter Gratis morgenmad Gratis højhastighedsinternet (WiFi) Kæledyr tilladt (hunde-/dyrevenligt sted) Restaurant Suiter Kørestolsadgang
Hotelstil:
Nr. 5 forretningshotel i Malmø
Nr. 6 romantisk hotel i Malmø
Prisområde: 708 kr.-1.119 kr. (Baseret på gennemsnitspriser for et standardværelse)
Hotelklasse:3,5 stjerner — Clarion Collection Hotel Temperance 3.5*
Antal værelser: 126
Reservationsmuligheder:
TripAdvisor er stolte af at være samarbejdspartner med Nordic Choice Hotels, Booking.com, Hotels.com og 5viajes2012 S.L., så du med ro i sindet kan reservere på Clarion Collection Hotel Temperance. Vi hjælper millioner af rejsende hver måned med at finde det perfekte hotel til både ferier og forretningsrejser og altid med de bedste rabatter og særtilbud.
Også kendt som:
Clarion Collection Malmö
Clarion Collection Temperance
Clarion Malmo

Er dette din TripAdvisor-registrering?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering