Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Godt beliggende hotel med små skønhedsfejl”

Bedste priser for -
Indtjekning dd/mm/åååå Udtjekning dd/mm/åååå
Priser er for 1 værelse til 2 personer
Vis priser
Sammenlign de bedste priser fra de mest populære rejsewebsites
og 10 websites mere!
Clarion Collection Hotel Temperance
Vurderet som nr. 8 ud af 37 hoteller i Malmø
Udmærkelsescertifikatet
Anmeldt 14. juni 2015

Perfekt beliggende centralt ved Lilla Torg i Malmø Gamla Stan. Gode værelser, pragfuld morgenbuffet, god service og med en rimelig varieret aftenbuffet med i prisen. Vi var et rejseselskab på 30 personer og fik eget spiselokale med tilhørende hyggestue. Fri kaffe og te hele dagen, hjemmebag om eftermiddagen var ingen oplevelse, priserne på vinen til maden var lige i overkanten, og at rengøringen smuttede i nogle værelser, og enkelte værelser var uden god ventilation, gør at jeg ikke kan svinge mig op på fremragende. Men et godt helhedsindtryk og over normal standard for et centralt byhotel som jeg godt vil anbefale andre.

Værelsestip: Vælg et premium med altan om sommeren, hvis man ikke bare skal overnatte.
Vis flere værelsestip
  • Overnattede: Juni 2015, rejste med venner
    • Søvnkvalitet
    • Renlighed
    • Service
Tak, gert_k_jensen
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Temperance21133, Hotelldirektör hos Clarion Collection Hotel Temperance, svarede på denne anmeldelseSvarede 1. juli 2015
Google Oversæt

Hej Gert, tack för ditt fina omdömme. Vi minns er som ett riktigt trevligt sällskap. Hoppas ni hade en god tur i Malmö och vi var så bra att ni vill komma hit igen snart. Hälsningar Therese

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Skriv en anmeldelse
Anmeldelser (825)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

30-34 af 825 anmeldelser

Anmeldt 2. juni 2015

En enkelt overnatning efter familiebesøg i Sverige. Supergod morgen buffet. Fine senge (for blød sagde manden), men underlig værelsesindretning og meget lydt. Dobbeltsengen placeret i et rum, én lænestol, skrivebord og TV i det andet rum. Kig til TV gennem en dør, dvs kun den ene person kunne se TV fra sin plads i sengen. Fint bad med badekar, som desværre ikke kunne benyttes da proppen var låst fast med en kæde der sikrede at vandet ville løbe ud af karret. Dette blev påtalt i receptionen ved afrejse, men intet afslag selvom vi havde booked til en pris og fået et dyrere værelse. Børnevenligt sted, vores naboer var unge med nyfødt + 3-årig, de valgte at gå den lille i søvn for åben dør, så hele gangen fik glæde af hans kolik(?) _Og så op igen kl 7 søndag med høj snak med det "store" barn. Hmmmm, nej vi kommer ikke tilbage.

  • Overnattede: Maj 2015, rejste som par
    • Værdi
    • Renlighed
    • Service
Tak, Wibram B
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Temperance21133, Hotelldirektör hos Clarion Collection Hotel Temperance, svarede på denne anmeldelseSvarede 2. juli 2015
Google Oversæt

Hej och tack för din återkoppling. Tråkigt att ni blev så störda. Hade vi vetat detta så skulle vi kunna byta rum till er. Samma sak med proppen till badkaret. Vi hade kunna ordna med detta omgående. Hoppas ni trots allt kommer tillbaka till Malmö igen. Hälsningar Therese

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 20. april 2015

Godt hotel med fin service.Ligger dejligt centralt med gåafstand fra Centralstationen. Dejlig morgenmad ligesom aftens maden, hvor der
er meget forskelligt at vælge imellem, der er noget for enhver smag.


  • Overnattede: April 2015, rejste som par
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med NordicChoiceHotels.com
Tak, Hanne U
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Temperance21133, General Manager hos Clarion Collection Hotel Temperance, svarede på denne anmeldelseSvarede 24. april 2015
Google Oversæt

WOW! 5 av 5 möjliga. Tusen tack för din fina återkoppling. Vi gillar att skämma bort våra gäster. Hoppas vi får se er här snart igen. Varmt välkommen! Hälsningar
Therese

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 7. april 2015

Dejligt hotel, god mad, især at aftenbuffeten er med i prisen er et plus. Det at hotellet tager vare på vores miljø er også helt perfekt. At der er kaffe og kage om eftermiddagen så man lige kan sidde et øjeblik og føle sig rigtig godt tilpas og måske tale lidt med andre besøgende er også hyggeligt

  • Overnattede: April 2015, rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med NordicChoiceHotels.com
Tak, John/Pia C
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Temperance21133, General Manager hos Clarion Collection Hotel Temperance, svarede på denne anmeldelseSvarede 10. april 2015
Google Oversæt

Vi är så fantastiskt glada för fin feedback. Förrutom våra gäster förstås så är personalen det värdefullaste vi har. Deras fantastiska förmåga att ge service är ovärderligt! Hoppas vi får se er här igen snart.Varmt välkommen! Therese

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 31. marts 2015

Aldrig noget at klage over og man får utroligt meget for pengene, da både kaffe og kage, aftensmad og morgenmad er med i prisen! Og så ligger det utroligt centralt. Værelserne er altid rene og pæne, og maden er god.

  • Overnattede: Marts 2015, rejste med familie
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med NordicChoiceHotels.com
1  Tak, 273mettef
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Temperance21133, Hotelldirektör hos Clarion Collection Hotel Temperance, svarede på denne anmeldelseSvarede 2. april 2015
Google Oversæt

Hej Mette!

Tusen takk för dina fina ord, härligt att höra att din vistelse hos oss varit bra!
Enormt uppskattat att du tar din tid att skriva ditt omdöme om oss =)
Hoppas du får en god weekend, och hjärtligt välkommen tillbaka!

Glad Påsk, Mvh
//Therese

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Hoteller, som du muligvis også vil synes om...
Rejsende så også på disse hoteller i Malmø
Gamla Staden
Mayfair Hotel Tunneln
Mayfair Hotel Tunneln
Nr. 3 af 37 i Malmø
891 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser
Comfort Hotel Malmo
Nr. 14 af 37 i Malmø
1.401 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser

Har du været i Clarion Collection Hotel Temperance? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Supplerende oplysninger om Clarion Collection Hotel Temperance

Adresse: 16 Engelbrektsgatan, Malmø 211 33, Sverige
Beliggenhed: Sverige > Skåne > Malmø > Gamla Staden
Faciliteter:
Bar/lounge Fitnesscenter Gratis morgenmad Gratis højhastighedsinternet (WiFi) Kæledyr tilladt (hunde-/dyrevenligt sted) Restaurant Suiter Kørestolsadgang
Hotelstil:
Nr. 5 forretningshotel i Malmø
Nr. 6 romantisk hotel i Malmø
Nr. 13 familiehotel i Malmø
Prisområde: 719 kr.-1.228 kr. (Baseret på gennemsnitspriser for et standardværelse)
Hotelklasse:3,5 stjerner — Clarion Collection Hotel Temperance 3.5*
Antal værelser: 126
Reservationsmuligheder:
TripAdvisor er stolte af at være samarbejdspartner med Nordic Choice Hotels, Booking.com, Hotels.com, TripOnline SA og 5viajes2012 S.L., så du med ro i sindet kan reservere på Clarion Collection Hotel Temperance. Vi hjælper millioner af rejsende hver måned med at finde det perfekte hotel til både ferier og forretningsrejser og altid med de bedste rabatter og særtilbud.
Også kendt som:
Clarion Collection Malmö
Clarion Collection Temperance
Clarion Malmo

Er dette din TripAdvisor-registrering?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering