Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Scandic Hotel Star Lund
Hoteller i nærheden
112 $
Booking.com
Vis tilbud
Udmærkelsescertifikatet
  • Gratis wi-fi
  • Morgenmad inkluderet
Elite Hotel Ideon(Lund)(Meget for pengene!)
107 $
90 $
Booking.com
Vis tilbud
Udmærkelsescertifikatet
  • Gratis wi-fi
  • Morgenmad inkluderet
181 $
176 $
Expedia.com
Vis tilbud
Udmærkelsescertifikatet
  • Gratis wi-fi
  • Morgenmad inkluderet
Park Inn By Radisson Lund(Lund)(Meget for pengene!)
89 $
Booking.com
Vis tilbud
Udmærkelsescertifikatet
  • Gratis wi-fi
  • Morgenmad inkluderet
Besparelsesbesked! 10 % under den gennemsnitlige pris

Prisen, som du fandt, er 10 % lavere end dette hotels gennemsnitspris på 99 $ pr. overnatning.

Vi analyserer priser over en periode på 60 dage og sammenligner dit valg med den gennemsnitlige pris for sammenlignelige ophold for at sikre, at du får det bedst mulige tilbud.

104 $
101 $
Expedia.com
Vis tilbud
Udmærkelsescertifikatet
  • Gratis wi-fi
  • Fitnesscenter
Besparelsesbesked! 12 % under den gennemsnitlige pris

Prisen, som du fandt, er 12 % lavere end dette hotels gennemsnitspris på 115 $ pr. overnatning.

Vi analyserer priser over en periode på 60 dage og sammenligner dit valg med den gennemsnitlige pris for sammenlignelige ophold for at sikre, at du får det bedst mulige tilbud.

Hobykrok B&B(Lund)(Meget for pengene!)
104 $
Booking.com
Vis tilbud
  • Gratis wi-fi
Hotel Finn(Lund)(Meget for pengene!)
101 $
98 $
Expedia.com
Vis tilbud
  • Gratis wi-fi
  • Gratis parkering
Besparelsesbesked! 21 % under den gennemsnitlige pris

Prisen, som du fandt, er 21 % lavere end dette hotels gennemsnitspris på 124 $ pr. overnatning.

Vi analyserer priser over en periode på 60 dage og sammenligner dit valg med den gennemsnitlige pris for sammenlignelige ophold for at sikre, at du får det bedst mulige tilbud.

133 $
116 $
ClarionCollection
Vis tilbud
Udmærkelsescertifikatet
  • Gratis wi-fi
  • Gratis parkering
Besparelsesbesked! 14 % under den gennemsnitlige pris

Prisen, som du fandt, er 14 % lavere end dette hotels gennemsnitspris på 135 $ pr. overnatning.

Vi analyserer priser over en periode på 60 dage og sammenligner dit valg med den gennemsnitlige pris for sammenlignelige ophold for at sikre, at du får det bedst mulige tilbud.

122 $
113 $
Expedia.com
Vis tilbud
Udmærkelsescertifikatet
  • Gratis wi-fi
  • Morgenmad inkluderet
145 $
141 $
Expedia.com
Vis tilbud
Udmærkelsescertifikatet
  • Gratis wi-fi
  • Fitnesscenter
Anmeldelser (583)
Filtrer anmeldelser
583 resultater
Medlemsvurdering
128
221
145
57
32
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
128
221
145
57
32
Se, hvad de rejsende siger:
Filtre
Opdaterer listen...
5-10 af 583 anmeldelser
Anmeldt for 24. april 2017

En lille overnatning for børnenes skyld, der elsker at være på hotel. Der blev både badet og slappet af. Inden vi nød en super middag i restauranten på hotellet.
Efter en rigtig god lur, blev morgenmaden indtaget fra den rigelige buffet. Og vi kunne køre tilfredse og udhvilede hjem til Dk igen.

Nik ikke sidste gang vi kigger forbi Lund og Scandic

  • Overnattede: april 2017, rejste med familie
    • Søvnkvalitet
    • Renlighed
    • Service
Tak, Rene P
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Thomas I, General Manager hos Scandic Hotel Star Lund, svarede på denne anmeldelseSvarede 25. april 2017
Google Oversæt

Hej,
Vad roligt att ni trivs så bra hos oss. Hoppas ni gillar vår helt nya relaxavdelning med den vackra poolen.

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt for 17. april 2017 fra mobile enheder

Jeg må indrømme at dette bestemt ikke var vores første besøg - vi har boet på hotellet i kortere og længere perioder ad gangen (op til 5 uger).
Personalet er altid super søde og servicemindet - deres buffet er super lækker

Overnattede: april 2017, rejste som par
1  Tak, Mette R
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Thomas I, General Manager hos Scandic Hotel Star Lund, svarede på denne anmeldelseSvarede 24. april 2017
Google Oversæt

Vad roligt att du är så nöjd när du/ni besöker oss. Varmt välkommen tillbaka.

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt for 26. november 2016 fra mobile enheder

Scandic i Lund er et super børnevenligt hotel og værelserne er meget flotte.
Dejlig morgenmads buffet.
Aften restauranter kunne godt have lidt flere retter - men det de servere er godt.
Der er et lille svømmebasis som er super til børnene


Overnattede: november 2016, rejste med familie
Tak, Niels M
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Thomas I, General Manager hos Scandic Hotel Star Lund, svarede på denne anmeldelseSvarede 28. november 2016
Google Oversæt

Hej,
Tack för dina fina synpunkter från er vistelse hos oss.
Vi satsar mycket på barnen, dom är viktiga för oss.
I februari har vi en helt ny restaurang som också kommer få ett helt nytt utbud.
Välkommen tillbaka till Scandic och Lund.

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt for 21. september 2016 fra mobile enheder

Det er meget slidte hotelværelser, som ikke har været malet i årevis.
Gamle skruer i væggene, sprøjt på væggene fra Gud ved hvad, og et badeværelse med mug mange steder.
Hotelværelserne trænger i den grad til en opfriskning.
I restauranten fik vi dyr middelmådig mad, en oksefilet med pommes og tre asparges til 235 SEK -der er ingen salat eller grønt til iøvrigt, og der er flere pommes i et Happy Meal fra McDonalds.
Tjenerene kom ikke for at spørge om maden var ok, og selvom der ikke var travlt stod nye gæster i minutter for at få tildelt et bord.

Det kunne godt gøres meget bedre.

Overnattede: september 2016
2  Tak, TorbenDKLindner
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Thomas I, General Manager hos Scandic Hotel Star Lund, svarede på denne anmeldelseSvarede 26. september 2016
Google Oversæt

Hej,
Tack för dina synpunkter från besöket hos oss.
Just nu pågår en totalrenovering av hotellet där alla hotellrum får helt nya badrum och inredning. Även om vi har många nya rum klara så har vi några gamla rum kvar att åtgärda.
From. februari månad 2017 så har vi också en helt ny restaurang, bar och frukostmatsal. Även menyer och drycker kommer att förändras. Självklart skall du också få bra service och bemötande från vår personal.

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt for 19. september 2016

Vi har holdt en forlænget weekend. Venligt og serviceminded personale. Flot og overdådig morgenbuffet.
God pool med en dejlig varm sauna.
Vi boede på et dobbeltværelse med separat soveværelse, som dog virkede noget slidt, men rent og pænt. Dog var der noget køligt og det virkede som om at centralvarmen var skruet for langt ned.
Aftensmaden var lækker i restauranten.
Gratis lånecykler.
Alt i alt et dejligt ophold.

Værelsestip: Bestil et superior værelse med separat soveafdeling.
  • Overnattede: september 2016, rejste som par
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Service
Tak, Henning H
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Thomas I, General Manager hos Scandic Hotel Star Lund, svarede på denne anmeldelseSvarede 26. september 2016
Google Oversæt

Hej,
Tack för era fina kommentarer från er vistelse hos oss i Lund.
Vid ert nästa besök så hoppas jag vi är klara med renoveringen av våra hotellrum som just nu pågår.
Varmt välkommen tillbaka!

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Se flere anmeldelser