Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Expedia.com
Få bonusser med One Key
Hotels.com
Få bonusser med One Key
Booking.com
Priserne leveres af vores partnere og afspejler værelsespriser pr. nat, inklusive alle skatter og afgifter, som vores partnere er bekendt med. Du kan få yderligere oplysninger hos vores partnere.
Girlen1
Køge, Danmark

Dejligt værelse. God beliggenhed. Fin morgenmad

Anmeldelse af Hotell Stadsparken
4,0 ud af 5 boblerAnmeldt 9. mar. 2019fra mobile enheder
Vi sov 2 nætter. Vi kunne opgradere til værelse med jacuzzi for lille beløb. Meget rummeligt og rent værelse. Vi fik redt senge og fik nye håndklæder, selvom det kun var 2 nætter. Vi var i gå afstand fra det meste. Venligt personale og fin morgenmad.
Dato for ophold: februar 2019
Rejsetype: Rejste som par
Problemer med denne anmeldelse?
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
BWDuxiana, Front Office hos Hotell Stadsparken, svarede på denne anmeldelse
Svarede 3. apr. 2019
Stort tack för er fina recension. Vad roligt att ni tyckte så bra om vårt Gustavianska 1700-talsrum med jaccuzzi! Hoppas ni vill komma tillbaka och bo hos oss snart igen! /Rim
Dette svar er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en ledelsesrepræsentant og ikke holdningen hos Tripadvisor LLC.
Visningen af bookingtilbud for hver ejendom tager højde for den kompensation, som vi har modtaget fra vores partnere. De viste priser kan variere afhængigt af værelsestyper. De viste priser er de lavest tilgængelige, svarende til den billigste værelsestype, der er til rådighed, og som leveres fra vores partnere på tidspunktet for brugerens søgning.
Hoteller i nærheden
Tripadvisor
767 kr.
746 kr.
  • Hotels.com
  • Booking.com
  • Priceline
0.3 km fra Hotell Stadsparken
Gratis wi-fi
Restaurant
Strawberry Hotels
750 kr.
Refusionsberettiget
  • Expedia.com
  • ZenHotels.com
    721 kr.
  • Booking.com
0.4 km fra Hotell Stadsparken
Gratis wi-fi
Restaurant
Tripadvisor
891 kr.
847 kr.
  • Hotels.com
  • Booking.com
  • Strawberry Hotels
    891 kr.
0.5 km fra Hotell Stadsparken
Gratis wi-fi
Pool
Booking.com
720 kr.
653 kr.
  • Priceline
  • Expedia.com
    699 kr.
  • Hotels.com
    656 kr.
7.3 km fra Hotell Stadsparken
Gratis wi-fi
Gratis parkering
Hotels.com
Få bonusser med One Key
  • Booking.com
  • ZenHotels.com
    623 kr.
  • Priceline
0.4 km fra Hotell Stadsparken
Gratis wi-fi
Restaurant
Expedia.com
Få bonusser med One Key
  • Booking.com
    633 kr.
  • Priceline
    633 kr.
  • Radissonhotels.com
0.3 km fra Hotell Stadsparken
Gratis wi-fi
Restaurant
Expedia.com
Få bonusser med One Key
  • Hotels.com
  • ZenHotels.com
    782 kr.
  • Booking.com
0.6 km fra Hotell Stadsparken
Gratis wi-fi
Restaurant
Expedia.com
Få bonusser med One Key
  • Booking.com
    773 kr.
  • Hotels.com
  • Algotels
0.4 km fra Hotell Stadsparken
Gratis wi-fi
Restaurant
Expedia.com
Få bonusser med One Key
  • Booking.com
  • ZenHotels.com
    821 kr.
  • Hotels.com
4.3 km fra Hotell Stadsparken
Gratis wi-fi
Gratis parkering
Expedia.com
Få bonusser med One Key
  • Booking.com
    545 kr.
  • Priceline
  • Hotels.com
    595 kr.
1.2 km fra Hotell Stadsparken
Gratis wi-fi
Gratis parkering
Vis flere hoteller i Helsingborg
Anmeldelser (412)
Filtrer anmeldelser
412 resultater
Medlemsvurdering
203
133
49
13
14
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
Medlemsvurdering
203
133
49
13
14
Se, hvad de rejsende siger:
Valgte filtre
Filtre
Opdaterer listen...
1-6 af 412 anmeldelser
Anmeldt d. 24. februar 2019

Sammen med min kone benyttede vi hotellet til en enkelt overnatning. Vi blev mødt af en sød dame i receptionen, der kort fortalte os om mulighederne på hotellet og derefter vist op til bores værelse. Værelset var friskt og rent - sengene en oplevelse ud over det sædvanlige. Morgenbuffeten i særklasse. Frisk og indbydende med et overraskende stort udvalg. Kort sagt en fremragende oplevelse - vi kommer gerne igen.

Dato for ophold: februar 2019
  • Rejsetype: Rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med Best Western
Tak, Trip07790231721
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
BWDuxiana, Front Office hos Hotell Stadsparken, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 26. februar 2019
Google Oversæt

Stort tack för ert omdöme! Vi uppskattar att ni tog er tiden att skriva om er vistelse hos oss. Det gläder mig att fick en så bra upplevelse och jag önskar er hjärtligt välkomna tillbaka. /Rim

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 15. oktober 2018 fra mobile enheder

Meget stille på værelserne. Rigtig lækker morgenmadsbuffet. God beliggenhed i centrum. Vi boede 2 døgn på hotellet. Kan anbefales. God til familier med større børn. Perfekte senge med valg mellem 2 forskellige hovedpuder.

Dato for ophold: februar 2018
Rejsetype: Rejste med familie
1  Tak, Katrine P
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
BWDuxiana, Front Office hos Hotell Stadsparken, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 16. oktober 2018
Google Oversæt

Tack för ett fantastisk betyg Katrine! Jag uppskattar verkligen att du tog dig tiden att skriva en recension och vad roligt att ni uppskattade kuddarna. Skön sömn är något vi värderar väldigt högt och det gläder mig att ni sovit gott här. Ni är varmt välkomna tillbaka! / Rim

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 22. september 2018 fra mobile enheder

Helsingborg er et besøg værd og vi overnattede igen på det centrale hotel med parkering i kælderen. Sengene er i top og morgenmaden med mange hjemmelavede retter er ganske enkelt fantastisk. Personalet er søde og meget hjælpsomme. Vi kommer igen 👍

Dato for ophold: juli 2018
Rejsetype: Rejste med familie
2  Tak, PeterAsmus
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
BWDuxiana, Front Office hos Hotell Stadsparken, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 16. oktober 2018
Google Oversæt

Hej Peter,
Ni ska ha ett stort tack för er fantastiska recension! Vi vill att alla våra gäster ska få en bra och personlig upplevelse och det gör mig glad att vi lyckas med detta! Precis som du skriver fokuserar vi på mycket hemlagat och fräscha råvaror i vår frukost och experimenterar gärna med nya smaker. Tack ännu en gång och varmt välkomna tillbaka till oss! / Rim

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 20. oktober 2017

Meget fint værelse, lyddæmpet også ud mod vejen. Perfekte senge. Rigtig god morgenmad. Vi blev opgraderet da hotellet ikke var fyldt op, hvilket jeg ser som en ekstra god service. Megasødt og hjælpsomt personale. Perfekt beliggenhed midt i byen.

Dato for ophold: oktober 2017
  • Rejsetype: Rejste med familie
    • Værdi
    • Renlighed
    • Service
1  Tak, Katrine P
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Teodor I, Chef hos Hotell Stadsparken, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 14. november 2017
Google Oversæt

Stort tack för dina fina ord, Katrine. Det gör mig glad att höra att ni uppfattat personalen som söt och hjälpsam, det är något vi alltid strävar efter. Varmt välkomna tillbaka! /Teo

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 22. september 2016

Mig og min kone brugte en fridag fra arbejdet til en slap-af-dag på dette hotel. Hotellet får hermed min bedste anbefaling. Et utroligt sødt, venligt og meget hjælpsomt personale og et hotel - lige i centrum, hvor der er gåafstand til alle seværdigheder.

Dato for ophold: september 2016
  • Rejsetype: Rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med Best Western
1  Tak, Henrik L
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Teodor I, Chef hos Hotell Stadsparken, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 30. september 2016
Google Oversæt

Det glädjer mig verkligen att få er rekommendation, och att vi fick vara en del av er vistelse här i Helsingborg. Ni är varmt välkomna tillbaka närhelst ni har nästa fridag. :) Mina varmaste hälsningar/ Teo

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Se flere anmeldelser