Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnatningsstedet angående kapacitet.
Der er lignende hoteller med ledige værelser.
Se alle
Peter J
Espergærde, Danmark

Meget dejligt hotel. Meget centralt.

Anmeldelse af The Vault Hotel
4,0 ud af 5 boblerAnmeldt 30. dec. 2023fra mobile enheder
Rigtig hyggeligt hotel. Venligt og hjælpsomt personale.
Hvis man skal bo her, skal man bede om et værelse væk fra gaden. Der var ret meget larm (fredag aften).
Morgenmaden var godt over gennemsnittet. Lækker og varieret.
Fint udstyret værelse.
Dato for ophold: december 2023
Rejsetype: Rejste som par
Problemer med denne anmeldelse?
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Anneli Riippa, Owner hos The Vault Hotel, svarede på denne anmeldelse
Svarede 12. maj 2024

Hej PeterJ328
Stort tack för att du tog dig tid att ge oss återkoppling på din vistelse hos oss på The Vault Hotel.
Härligt att du gillade vårt hotell och att du hade en fin vistelse hos oss.
Ser fram emot att få välkomna dig igen hemma hos oss på The Vault Hotel.
Önskar dig en fin kväll!

Med Skånska Hälsningar,
Annelie
Hotelldirektör


Dette svar er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en ledelsesrepræsentant og ikke holdningen hos Tripadvisor LLC.
Visningen af bookingtilbud for hver ejendom tager højde for den kompensation, som vi har modtaget fra vores partnere. De viste priser kan variere afhængigt af værelsestyper. De viste priser er de lavest tilgængelige, svarende til den billigste værelsestype, der er til rådighed, og som leveres fra vores partnere på tidspunktet for brugerens søgning.
Hoteller i nærheden
929 kr.
803 kr.
  • Expedia.com
    872 kr.
  • Priceline
    929 kr.
  • Hotels.com
    871 kr.
0.0 km fra The Vault Hotel
Gratis wi-fi
Restaurant
1.344 kr.
957 kr.
  • Expedia.com
    1.038 kr.
  • Priceline
    1.344 kr.
  • Hotels.com
    1.038 kr.
0.4 km fra The Vault Hotel
Gratis wi-fi
Restaurant
1.013 kr.
  • Expedia.com
    1.100 kr.
  • Trip.com
    980 kr.
  • Priceline
    1.421 kr.
0.3 km fra The Vault Hotel
Gratis wi-fi
Restaurant
1.038 kr.
888 kr.
  • Strawberry Hotels
    1.036 kr.
  • Expedia.com
    964 kr.
  • Priceline
    1.038 kr.
0.1 km fra The Vault Hotel
Gratis wi-fi
Restaurant
1.119 kr.
958 kr.
  • Expedia.com
    1.040 kr.
  • Hotels.com
    1.039 kr.
  • Strawberry Hotels
    1.117 kr.
0.4 km fra The Vault Hotel
Gratis wi-fi
Pool
898 kr.
855 kr.
  • Expedia.com
    854 kr.
  • Priceline
    855 kr.
  • Hotels.com
    853 kr.
0.8 km fra The Vault Hotel
Gratis wi-fi
Restaurant
914 kr.
782 kr.
  • Strawberry Hotels
    912 kr.
  • Expedia.com
    848 kr.
  • Priceline
    914 kr.
0.7 km fra The Vault Hotel
Gratis wi-fi
Bar/lounge
Innergården
695 kr.
640 kr.
Refusionsberettiget
  • Agoda.com
    695 kr.
  • Priceline
0.1 km fra The Vault Hotel
979 kr.
881 kr.
  • Expedia.com
    880 kr.
  • Priceline
    979 kr.
  • Hotels.com
    880 kr.
1.6 km fra The Vault Hotel
Gratis wi-fi
Gratis parkering
706 kr.
662 kr.
  • Expedia.com
    706 kr.
  • Hotels.com
    663 kr.
  • ZenHotels.com
    706 kr.
7.7 km fra The Vault Hotel
Gratis wi-fi
Gratis parkering
Vis flere hoteller i Helsingborg
Anmeldelser (486)
Filtrer anmeldelser
486 resultater
Medlemsvurdering
350
86
20
18
12
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
Medlemsvurdering
350
86
20
18
12
Se, hvad de rejsende siger:
Valgte filtre
Filtre
Opdaterer listen...
13-18 af 486 anmeldelser
Anmeldt d. 28. december 2023

Super gennemført design af hotellet! Virkelig venligt og imødekommende personale. Perfekt beliggenhed lige ved det gamle tårn og tæt på gågaden og havnen. Dejligt morgenbord. Kan kun anbefale dette hotel.

Dato for ophold: december 2023
  • Rejsetype: Rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med hotellet
Tak, Henriette K
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Anmeldt d. 5. november 2023

Smukt indrettet hotel med en meget venlig betjening. Især receptionisten var charmerende. Morgenmaden var lækker og i fine lokaler.Vi havde et uheld på værelset som vi fik stor hjælp til. Vi vil helt sikkert komme igen.

Dato for ophold: november 2023
  • Rejsetype: Rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med hotellet
Tak, Stay55183697721
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Anneli Riippa, Owner hos The Vault Hotel, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 20. november 2023
Google Oversæt

Hej Stay55183697721,
Det betyder så mycket att du tagit dig tid att ge oss återkoppling på din vistelse hos oss på The Vault Hotel. Det gläder oss mycket att du gillade vårt hotell och att du hade en fin vistelse.
Ser fram emot att få välkomna dig igen hemma hos oss på The Vault Hotel.

Önskar dig en fin dag!

Feel Good,
Annelie

Hotelldirektör

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 20. oktober 2023

Dejlig afslappet og alligevel stilfuldt hotel med super god service. Vi benyttede os ikke af alle faciliteter, men morgenmad, restaurant og værelser var i rigtig fine. Personalet virker afslappet, men har styr på tingene.

Dato for ophold: oktober 2023
  • Rejsetype: Rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med hotellet
Tak, Wander11595409950
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Anneli Riippa, Owner hos The Vault Hotel, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 5. november 2023
Google Oversæt

Hej Wander11595409950,
Vi kan inte annat än tacka dig så ödmjukast för dina fina ord och för att du kom och bodde hos oss på The Vault Hotel. Vi älskar service och blir extra glad över att du har känt dig så väl bemött hos oss.

Ser fram emot att få välkomna dig igen hemma hos oss på The Vault Hotel.

Önskar dig en fin dag!

Med Skånska Hälsningar,
Annelie
Hotelldirektör

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 11. september 2023

Med respekt for historien, men samtidigt opdateret til nutidens standard havde vi et rigtigt godt ophold midt i hjertet af Helsingborg. Hotellet kunne ikke ligge mere centralt. Standarden var høj, både hvad angår mad og rengøring.

Dato for ophold: september 2023
  • Rejsetype: Rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med hotellet
Tak, 286pjensen
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Anneli Riippa, Owner hos The Vault Hotel, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 14. september 2023
Google Oversæt

Hej 286pjensen,
Vi kan inte annat än tacka dig så ödmjukast för dina fina ord och för att du kom och bodde hos oss på The Vault Hotel. Vi älskar service och blir extra glad över att du har känt dig så väl bemött hos oss.

Ser fram emot att få välkomna dig igen hemma hos oss på The Vault Hotel.

Önskar dig en fin dag!

Med skånska hälsningar,
Annelie
Hotelldirekör

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 22. august 2023

Fik rummet 103 og alt fungerede i topklasse. Art-deco, seng, bad = perfekt!
At jeg kunne købe sæbe med hjem, var endnu et plus. Morgenmaden var den bedste, jeg længe har fået. Særligt begejstret for smoothie, ingefærshot og de fine pandekager. Toppings til yoghurt var fantastisk lækkert!

Dato for ophold: august 2023
  • Rejsetype: Rejste i forbindelse med forretninger
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med hotellet
Tak, ljense172166
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Anneli Riippa, Owner hos The Vault Hotel, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 29. august 2023
Google Oversæt

Dear ljense172166,
Thank you for taking the time to rate our hotel and give us feedback. We take pride in our service culture and this kind of feedback gives us even more confident to "keep up the good work".

We look forward to welcoming you as our guest again!

Feel Good,
Annelie
Hotel Manager

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Se flere anmeldelser